Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    4'
    Mål for Cerro Porteno!
    Palmeiras SP 0 - 1 Cerro Porteno
    Mål: Damian Josue Bobadilla Benitez
    Målgivende: Diego Churín
    Damian Josue Bobadilla Benitez header ballen i mål og Cerro Porteno tar ledelsen 0-1 på Allianz Parque. Diego Churín sto for den målgivende pasningen.
    5'
    Målet til Cerro Porteno sjekkes av VAR
    6'
    Målet til Cerro Porteno blir stående
    8'
    Gabriel Menino (Palmeiras SP) slår en corner fra venstre side på Allianz Parque.
    9'
    Cerro Porteno tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Spillet på Allianz Parque er stoppet midlertidig fordi Gabriel Menino ligger nede.
    11'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    13'
    Gabriel Menino ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sao Paulo.
    13'
    Diego Churín
    Sjanse! Cerro Porteno avanserer forover, men Diego Churín avslutter utenfor.
    13'
    Artur (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Parque.
    17'
    18'
    Dudu
    Dudu (Palmeiras SP) kommer seg fri på Allianz Parque, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Skudd på mål, Palmeiras SP
    19'
    Cerro Porteno, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Fernando Rapallini tildeler Palmeiras SP en corner. Gabriel Menino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    20'
    Frispark til Cerro Porteno på halvdelen til Palmeiras SP.
    22'
    25'
    Artur
    Palmeiras SP fosser forover og Artur fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Cerro Porteno må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Palmeiras SP.
    27'
    Gult kort til Cerro Porteno
    Robert Piris Da Motta
    Dommer Fernando Rapallini gir Robert Piris Da Motta (Cerro Porteno) et gult kort.
    27'
    30'
    31'
    Dommer Fernando Rapallini viser Diego Churín (Cerro Porteno) det gule kortet.
    31'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Palmeiras SP.
    32'
    I Sao Paulo slår Gabriel Menino en corner fra høyre.
    33'
    35'
    Gabriel Menino
    Palmeiras SP angriper, men avslutningen til Gabriel Menino går utenfor.
    39'
    Frispark Cerro Porteno.
    40'
    Gabriel Baez Corradi
    Gabriel Baez Corradi (Cerro Porteno) kommer til en målsjanse på Allianz Parque, men klarer ikke å score.
    41'
    41'
    Frispark til Palmeiras SP på halvdelen til Cerro Porteno.
    44'
    Palmeiras SP fosser fremover, men Fernando Rapallini blåser for offside på Allianz Parque.
    45'
    45'+1
    Fernando Rapallini tildeler Cerro Porteno en corner. Claudio Ezequiel Aquino sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Alberto Espinola Gimenez
    Cerro Porteno angriper på Allianz Parque. Alberto Espinola Gimenez header utenfor.
    45'+4
    Claudio Ezequiel Aquino
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) får et gult kort av dommer Fernando Rapallini.
    45'+4
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Palmeiras SP like utenfor Cerro Porteno-området.
    45'+4
    Målsjanse! Gabriel Menino (Palmeiras SP) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+5
    Spillerbytte - Palmeiras SP
    Inn: Richard
    Ut: Gabriel Menino
    Abel Ferreira (Palmeiras SP) gjør sitt første bytte for dagen. Richard erstatter Gabriel Menino.
    46'
    Spillerbytte - Cerro Porteno
    Inn: Braian Samudio
    Ut: Federico Gaston Carrizo
    Cerro Porteno gjør sitt første bytte. Federico Gaston Carrizo erstattes av Braian Samudio.
    46'
    Frispark for Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    46'
    Frispark Palmeiras SP.
    51'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Cerro Porteno.
    53'
    Gult kort til Palmeiras SP
    Marcos Rocha
    Marcos Rocha (Palmeiras SP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    53'
    Skudd på mål, Cerro Porteno
    54'
    Palmeiras SP, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Inn: Rafael Navarro
    Ut: Jose Manuel Lopez
    Bytte for Palmeiras SP. Rafael Navarro kommer inn for Jose Manuel Lopez på Allianz Parque.
    55'
    Inn: Endrick
    Ut: Jhonatan
    Abel Ferreira gjør dagens tredje bytte i Sao Paulo, når han tar ut Jhonatan og setter inn Endrick Felipe Moreira de Sousa.
    55'
    Hjørnespark til Palmeiras SP
    56'
    Palmeiras SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    56'
    Inn: Fernando Fabian Fernandez Acosta
    Ut: Diego Churín
    Cerro Porteno bytter ut Diego Churín med Fernando Fabian Fernandez Acosta. Dette er det andre byttet som Facundo Sava gjør i dagens kamp.
    58'
    59'
    Skudd utenfor mål, Cerro Porteno
    60'
    62'
    62'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    63'
    Mål for Palmeiras SP!
    Palmeiras SP 1 - 1 Cerro Porteno
    Mål: Gustavo Gomez
    Gustavo Gomez scorer og utligningen er et faktum på Allianz Parque. 1-1.
    64'
    64'
    Artur
    Målsjanse til Palmeiras SP! Artur treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    Målet til Palmeiras SP sjekkes av VAR
    66'
    Målet til Palmeiras SP blir stående
    68'
    Endrick
    Palmeiras SP angriper i Sao Paulo. Endrick Felipe Moreira de Sousa avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    71'
    Inn: Antonio Javier Galeano Ferreira
    Ut: Robert Morales
    Bytte for Cerro Porteno. Antonio Javier Galeano Ferreira kommer inn for Robert Morales på Allianz Parque.
    72'
    Fernando Rapallini signaliserer et frispark til Cerro Porteno på egen banehalvdel.
    73'
    75'
    Ze Rafael
    Ze Rafael (Palmeiras SP) avanserer forover på Allianz Parque. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    76'
    76'
    Palmeiras SP 2 - 1 Cerro Porteno
    Mål: Rafael Navarro
    Målgivende: Gustavo Gomez
    Palmeiras SP leder 2-1 etter en scoring av Rafael Navarro. Gustavo Gomez var nest sist på ballen.
    76'
    79'
    Artur
    Artur (Palmeiras SP) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Parque.
    79'
    Claudio Ezequiel Aquino (Cerro Porteno) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Inn: Garcia
    Ut: Artur
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palmeiras SP. Inn kommer Garcia, mens Artur tar plass på benken.