Luiz Adriano (Palmeiras SP) kommer seg fri på Allianz Parque, men avslutningen går utenfor.
    Raphael Veiga (Palmeiras SP) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Parque.
    Frispark for Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    16'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Palmeiras SP.
    16'
    Palmeiras SP avanserer forover i Sao Paulo. Luiz Adriano avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    I Sao Paulo slår Gabriel Menino en corner fra høyre.
    23'
    Kan Palmeiras SP utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    24'
    Gult kort til CA Tigre
    Facundo Melivilo
    Facundo Melivilo (CA Tigre) får et gult kort av dommer Esteban Ostojich.
    24'
    Frispark CA Tigre.
    26'
    Brian Leizza
    Brian Leizza (CA Tigre) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Raphael Veiga
    Sjanse i Sao Paulo! Raphael Veiga (Palmeiras SP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    CA Tigre, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Frispark til Palmeiras SP på halvdelen til CA Tigre.
    29'
    CA Tigre tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    31'
    Brian Leizza (CA Tigre) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    31'
    Mål for Palmeiras SP!
    Palmeiras SP 1 - 0 CA Tigre
    Mål: Raphael Veiga
    Palmeiras SP leder 1-0 etter en scoring av Raphael Veiga.
    34'
    Ze Rafael
    Palmeiras SP fosser forover og Ze Rafael fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    39'
    40'
    40'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til Palmeiras SP på egen banehalvdel.
    41'
    Palmeiras SP fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    42'
    42'
    Ze Rafael
    Ze Rafael (Palmeiras SP) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Esteban Ostojich signaliserer et frispark til CA Tigre.
    45'
    Diego Morales (CA Tigre) kommer til en målsjanse på Allianz Parque, men klarer ikke å score.
    45'
    Frispark for CA Tigre på egen banehalvdel.
    45'+1
    I Sao Paulo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+2
    Målsjanse på Allianz Parque! Luiz Adriano fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    46'
    46'
    Gabriel Veron vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    48'
    51'
    Gabriel Veron er på beina igjen og fortsetter kampen.
    51'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Palmeiras SP får straffe!
    52'
    Palmeiras SP får tildelt et straffespark på Allianz Parque. Luiz Adriano tar straffen ... og bommer!
    53'
    Gabriel Menino (Palmeiras SP) slår en corner fra høyre side på Allianz Parque.
    54'
    Palmeiras SP 2 - 0 CA Tigre
    Mål: Gustavo Gomez
    Målgivende: Gabriel Menino
    Mål! Gustavo Gomez (Palmeiras SP) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 2-0 på Allianz Parque. Gabriel Menino sto for den målgivende pasningen.
    54'
    55'
    57'
    Palmeiras SP må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra CA Tigre.
    57'
    Palmeiras SP fosser fremover, men Esteban Ostojich blåser for offside på Allianz Parque.
    61'
    Palmeiras SP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    63'
    Palmeiras SP 3 - 0 CA Tigre
    Mål: Ze Rafael
    Målgivende: Wesley
    Mål! Palmeiras SP øker ledelsen til 3-0 etter en scoring av Ze Rafael på Allianz Parque. Det er en fin assist fra Wesley.
    65'
    Inn: Diego Eugenio Becker
    Ut: Brian Leizza
    CA Tigre bytter ut Brian Leizza med Diego Becker. Dette er det andre byttet som Nestor Gorosito gjør i dagens kamp.
    65'
    68'
    En av CA Tigres spillere blir avblåst for offside på Allianz Parque.
    68'
    Spillerbytte - Palmeiras SP
    Inn: Ramires
    Ut: Ze Rafael
    Palmeiras SP bytter ut Ze Rafael med Ramires.
    70'
    Inn: Willian
    Ut: Luiz Adriano
    Vanderlei Luxemburgo gjør dagens andre bytte i Sao Paulo, når han tar ut Luiz Adriano og setter inn Willian.
    70'
    Inn: Rony
    Ut: Wesley
    Vanderlei Luxemburgo (Palmeiras SP) gjør sitt tredje bytte for dagen. Rony erstatter Wesley.
    70'
    Esteban Ostojich tildeler Palmeiras SP en corner. Raphael Veiga sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    70'
    Ramires
    I Sao Paulo header Ramires (Palmeiras SP) mot mål, men ballen går utenfor.
    70'
    Inn: Ivo Kestler
    Ut: Pablo Daniel Magnin
    Bytte for CA Tigre. Ivo Kestler kommer inn for Pablo Magnin på Allianz Parque.
    73'
    Inn: Ivan Bolano
    Ut: David Gallardo
    David Gallardo (CA Tigre) erstattes av Ivan Bolano.
    73'
    I Sao Paulo slår Diego Becker en corner fra høyre.
    73'
    74'
    Ivo Kestler
    Dommer Esteban Ostojich gir Ivo Kestler (CA Tigre) et gult kort.
    74'
    Palmeiras SP 4 - 0 CA Tigre
    Mål: Gabriel Veron
    Målgivende: Rony
    Mål! Gabriel Veron øker ledelsen til 4-0. Rony var nest sist på ballen.
    75'
    Frispark til CA Tigre på halvdelen til Palmeiras SP.
    76'
    Inn: Emerson Santos
    Ut: Gustavo Gomez
    Vanderlei Luxemburgo gjør dagens fjerde bytte i Sao Paulo, når han tar ut Gustavo Gomez og setter inn Emerson Santos.
    76'
    Diego Eugenio Becker
    CA Tigre angriper i Sao Paulo. Diego Becker avslutter på mål, men greier ikke å score.
    77'
    77'
    77'
    Inn: Mayke
    Ut: Gabriel Menino
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palmeiras SP. Inn kommer Mayke, mens Gabriel Menino tar plass på benken.
    78'
    78'
    Palmeiras SP 5 - 0 CA Tigre
    Mål: Rony
    Målgivende: Matias Vina
    Palmeiras SP går opp i en 5-0 ledelse etter et mål av Rony. Flott spill fra Matias Vina før målet.
    81'
    83'
    84'
    Agustin Cardozo
    CA Tigre angriper på Allianz Parque. Agustin Cardozo header utenfor.
    85'
    86'
    87'
    88'
    Dommer Esteban Ostojich viser Agustin Cardozo (CA Tigre) det gule kortet.
    88'
    Diego Morales (CA Tigre) fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Raphael Veiga (Palmeiras SP) avanserer forover på Allianz Parque. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.