0-1
Mohammad (sm)50'
1-1
    Ahmad Alali tildeler Palestine en corner. Musab K.I. Al Batat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Zaid Qunbar
    Zaid Qunbar (Palestine) prøver å heade ballen i mål på Al Janoub Stadium, men mislykkes.
    5'
    Forente Arabiske Emirater, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    I Al Wakrah slår Musab K.I. Al Batat en corner fra venstre.
    6'
    Majid Rashid Sultan Alkhabeel Almehrzi
    Forente Arabiske Emirater angriper i Al Wakrah. Majid Rashid Sultan Alkhabeel Almehrzi fyrer av et skudd som går utenfor.
    7'
    Fabio Virginio De Lima (Forente Arabiske Emirater) løfter inn en corner fra høyre på Al Janoub Stadium.
    8'
    Abdulla Idrees Saqar Mubarak Al Hammadi
    Forente Arabiske Emirater angriper, men avslutningen til Abdulla Idrees Saqar Mubarak Al Hammadi går utenfor.
    9'
    Oday Dabbagh
    Målsjanse på Al Janoub Stadium! Oday Dabbagh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    11'
    Frispark for Palestine på egen banehalvdel.
    12'
    Musab K.I. Al Batat (Palestine) slår en corner fra høyre side på Al Janoub Stadium.
    12'
    15'
    Palestine tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Gult kort til Forente Arabiske Emirater
    Sultan Adill
    Dommeren gir Sultan Adill (Forente Arabiske Emirater) et gult kort.
    16'
    Mål for Forente Arabiske Emirater!
    Palestina 0 - 1 Forente Arabiske Emirater
    Mål: Sultan Adill
    Målgivende: Ali Saleh Ali Saleh Amro
    Forente Arabiske Emirater tar ledelsen 0-1 i Al Wakrah etter en heading av Sultan Adill! Det er en fin assist fra Ali Saleh Ali Saleh Amro.
    23'
    Frispark til Palestine på halvdelen til Forente Arabiske Emirater.
    25'
    VAR sjekker om det er straffe til Palestina
    26'
    Ingen straffe til Palestina
    26'
    Frispark Forente Arabiske Emirater.
    29'
    Ahmad Alali signaliserer et frispark til Palestine på egen banehalvdel.
    30'
    Frispark for Forente Arabiske Emirater på egen banehalvdel.
    32'
    Tamer Seyam (Palestine) løfter inn en corner fra høyre på Al Janoub Stadium.
    33'
    Camilo Saldana
    Palestine angriper i Al Wakrah. Camilo Saldana avslutter på mål, men greier ikke å score.
    33'
    33'
    35'
    Straffe til Palestina
    36'
    Dommeren dømmer straffe til Palestina
    36'
    Rødt kort til Forente Arabiske Emirater
    Khalifa Mubarak Khalfan Khairi Alhammadi
    Rødt kort! Khalifa Mubarak Khalfan Khairi Alhammadi (Forente Arabiske Emirater) blir utvist.
    37'
    Ahmad Alali blåser for straffespark til Palestine. Tamer Seyam bommer!
    39'
    39'
    Spillerbytte - Forente Arabiske Emirater
    Inn: Khalid Mohamed Ahmed Hussain Hashemi
    Ut: Fabio Virginio De Lima
    Bytte for Forente Arabiske Emirater. Khalid Mohamed Ahmed Hussain Hashemi kommer inn for Fabio Virginio De Lima på Al Janoub Stadium.
    40'
    I Al Wakrah slår Oday Kharoub en corner fra venstre.
    40'
    Forente Arabiske Emirater tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    En av Palestines spillere blir avblåst for offside.
    45'+1
    Tamer Seyam
    Sjanse i Al Wakrah! Tamer Seyam (Palestine) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'+3
    45'+3
    Musab K.I. Al Batat (Palestine) slår en corner fra venstre side på Al Janoub Stadium.
    45'+3
    45'+4
    Oday Dabbagh (Palestine) avanserer forover på Al Janoub Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+5
    45'+5
    Oday Dabbagh (Palestine) header utenfor.
    45'+7
    Musab K.I. Al Batat (Palestine) løfter inn en corner fra venstre på Al Janoub Stadium.
    48'
    Caio Canedo Correa
    Sjanse til Forente Arabiske Emirater! Caio Canedo Correa er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    Palestina, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    49'
    Tamer Seyam (Palestine) slår en corner fra venstre side på Al Janoub Stadium.
    49'
    Forente Arabiske Emirater scorer selvmål!
    Palestina 1 - 1 Forente Arabiske Emirater
    Mål: Bader Nasser Abaelaziz Mohammad
    Et uheldig selvmål av Bader Nasser Abaelaziz Mohammad gjør at det står 1-1 på Al Janoub Stadium.
    50'
    Ahmad Alali signaliserer et frispark til Forente Arabiske Emirater på egen banehalvdel.
    52'
    Palestine avanserer forover i Al Wakrah. Camilo Saldana avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Inn: Yahya Alghassani
    Ut: Caio Canedo Correa
    Paulo Jorge Gomes Bento gjør dagens andre bytte i Al Wakrah, når han tar ut Caio Canedo Correa og setter inn Yahya Alghassani.
    55'
    I Al Wakrah slår Tamer Seyam en corner fra høyre.
    62'
    Mohammed Saleh
    Palestine avanserer forover på Al Janoub Stadium og Mohammed Saleh kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Forente Arabiske Emirater.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Palestina
    Inn: Ataa Jaber
    Ut: Mohammed Rashid
    Makram Daboub (Palestine) gjør sitt første bytte for dagen. Ataa Jaber erstatter Mohammed Rashid.
    63'
    63'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Khaled Ebraheim Helal Alghais Aldhanhani (Forente Arabiske Emirater) vrir seg av smerte i gresset.
    64'
    Inn: Ali Hassan Ali Salmin Al Bloushi
    Ut: Abdalla Ramadan Bekheet Soliman Bekheet
    Abdalla Ramadan Bekheet Soliman Bekheet (Forente Arabiske Emirater) erstattes av Ali Hassan Ali Salmin Al Bloushi.
    65'
    Inn: Harib Abdalla Suhail Almusharrkh Almaazmi
    Ut: Ali Saleh Ali Saleh Amro
    Forente Arabiske Emirater bytter ut Ali Saleh Ali Saleh Amro med Harib Abdalla Suhail Almusharrkh Almaazmi. Dette er det fjerde byttet som Paulo Jorge Gomes Bento gjør i dagens kamp.
    66'
    Inn: Zayed Sultan Ahmed Jassim Ibrahim Alzaabi
    Ut: Khaled Ebraheim Helal Alghais Aldhanhani
    Det virker som Khaled Ebraheim Helal Alghais Aldhanhani ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Zayed Sultan Ahmed Jassim Ibrahim Alzaabi.
    66'
    Abdulla Idrees Saqar Mubarak Al Hammadi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    67'
    67'
    Oday Dabbagh (Palestine) kommer seg fri på Al Janoub Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Abdulla Idrees Saqar Mubarak Al Hammadi er på beina igjen og fortsetter kampen.
    70'
    70'
    Mohammed Saleh (Palestine) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    Mahmoud Abu Warda
    Målsjanse til Palestine! Mahmoud Abu Warda treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    72'
    72'
    Sjanse i Al Wakrah! Oday Dabbagh (Palestine) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Ahmad Alali tildeler Palestine en corner. Tamer Seyam sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    75'
    76'
    Målsjanse! Oday Dabbagh (Palestine) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    77'
    Inn: Islam Batran
    Ut: Mahmoud Abu Warda
    Bytte for Palestine. Islam Batran kommer inn for Mahmoud Abu Warda på Al Janoub Stadium.
    80'
    Inn: Shehab Ri Qumbor
    Ut: Zaid Qunbar
    Palestine bytter ut Zaid Qunbar med Shehab Ri Qumbor.
    80'
    Ali Hassan Ali Salmin Al Bloushi
    Sjanse! Forente Arabiske Emirater avanserer forover, men Ali Hassan Ali Salmin Al Bloushi avslutter utenfor.
    81'
    83'
    Dommer Ahmad Alali venter med å sette i gang spillet fordi Khalid Eisa ligger nede.
    83'
    Khalid Eisa er tilbake i kampen igjen.
    85'
    Ahmad Alali signaliserer et frispark til Forente Arabiske Emirater.
    86'
    Camilo Saldana vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    87'
    Camilo Saldana ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Al Wakrah.