I Palermo slår Tanner Tessmann en corner fra høyre.
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Nicholas Pierini (Venezia) kommer seg fri på Renzo Barbera, men avslutningen går utenfor.
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Venezia.
    9'
    Daniele Doveri tildeler Palermo FC en corner. Francesco Di Mariano sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Kristoffer Lund
    Kristoffer Lund (Palermo FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    12'
    Tanner Tessmann (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    16'
    Mål for Venezia FC!
    Palermo FC 0 - 1 Venezia FC
    Mål: Joel Pohjanpalo
    Målgivende: Antonio Candela
    Joel Pohjanpalo header ballen i mål og Venezia tar ledelsen 0-1 på Renzo Barbera. Det er en fin assist fra Antonio Candela.
    18'
    Liam Henderson (Palermo FC) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    20'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Palermo FC.
    22'
    Frispark Palermo FC.
    23'
    Matteo Brunori
    Sjanse! Palermo FC avanserer forover, men Matteo Brunori avslutter utenfor.
    23'
    Frispark for Venezia på egen banehalvdel.
    24'
    Daniele Doveri signaliserer et frispark til Venezia på egen banehalvdel.
    25'
    Palermo FC 0 - 2 Venezia FC
    Målgivende: Nicholas Pierini
    Joel Pohjanpalo øker Venezias ledelse til 0-2! Flott spill fra Nicholas Pierini før målet.
    30'
    Venezia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    36'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    37'
    39'
    Liam Henderson (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    42'
    Joel Pohjanpalo
    Målsjanse til Venezia! Joel Pohjanpalo treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Venezia angriper i Palermo. Joel Pohjanpalo fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Daniele Doveri tildeler Palermo FC en corner. Liam Henderson sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    Mikael Ellertsson
    Venezia avanserer forover i Palermo. Mikael Ellertsson avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    45'+1
    Gianluca Busio
    Gianluca Busio (Venezia) kommer til en målsjanse på Renzo Barbera, men klarer ikke å score.
    45'+2
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Aljosa Vasic
    Ut: Francesco Di Mariano
    Palermo FC gjør sitt første bytte. Francesco Di Mariano erstattes av Aljosa Vasic.
    46'
    Inn: Giuseppe Aurelio
    Ut: Kristoffer Lund
    Eugenio Corini (Palermo FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Giuseppe Aurelio erstatter Kristoffer Lund.
    46'
    Inn: Simon Graves
    Ut: Ionut Nedelcearu
    Bytte for Palermo FC. Simon Graves kommer inn for Ionut Nedelcearu på Renzo Barbera.
    46'
    47'
    48'
    Antonio Candela
    Antonio Candela (Venezia) kommer til en målsjanse på Renzo Barbera, men klarer ikke å score.
    49'
    49'
    52'
    52'
    Federico Di Francesco
    Palermo FC angriper. Federico Di Francesco får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    54'
    Venezia FC, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Palermo fordi Jay Idzes får behandling for en skade på banen.
    55'
    Jay Idzes ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Palermo.
    55'
    Venezia fosser forover og Antonio Candela fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    59'
    Dommer Daniele Doveri ser at linjemannen løfter flagget, og Venezias Nicholas Pierini blåses av for offside.
    59'
    60'
    Venezia fosser forover og Nicholas Pierini fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    61'
    61'
    Gult kort til Venezia FC
    Giorgio Altare (Venezia) får et gult kort av dommer Daniele Doveri.
    61'
    Venezia må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Palermo FC.
    61'
    Pietro Ceccaroni
    Pietro Ceccaroni header i tverrliggeren! Nære på for Palermo FC.
    62'
    Inn: Chaka Traore
    Ut: Liam Henderson
    Palermo FC bytter ut Liam Henderson med Chaka Traore.
    62'
    Gult kort til Palermo FC
    Pietro Ceccaroni (Palermo FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Renzo Barbera.
    63'
    63'
    I Palermo slår Chaka Traore en corner fra venstre.
    67'
    Spillerbytte - Venezia FC
    Inn: Bjarki Steinn Bjarkason
    Ut: Mikael Ellertsson
    Venezia bytter ut Mikael Ellertsson med Bjarki Steinn Bjarkason. Dette er det første byttet som Paolo Vanoli gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Marco Olivieri
    Ut: Nicholas Pierini
    Nicholas Pierini (Venezia) erstattes av Marco Olivieri.
    70'
    71'
    74'
    75'
    77'
    Inn: Edoardo Soleri
    Ut: Jacopo Segre
    Eugenio Corini gjør dagens femte bytte i Palermo, når han tar ut Jacopo Segre og setter inn Edoardo Soleri.
    78'
    Frispark til Venezia på halvdelen til Palermo FC.
    78'
    79'
    Inn: Michael Svoboda
    Ut: Francesco Zampano
    Paolo Vanoli (Venezia) gjør sitt tredje bytte for dagen. Michael Svoboda erstatter Francesco Zampano.
    80'
    Inn: Mato Jajalo
    Ut: Gianluca Busio
    Paolo Vanoli gjør dagens fjerde bytte i Palermo, når han tar ut Gianluca Busio og setter inn Mato Jajalo.
    81'
    Federico Di Francesco (Palermo FC) avanserer forover på Renzo Barbera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    83'
    83'
    Sjanse til Venezia! Joel Pohjanpalo er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    86'
    Inn: Christian Gytkjær
    Ut: Joel Pohjanpalo
    Bytte for Venezia. Christian Gytkjær kommer inn for Joel Pohjanpalo på Renzo Barbera.
    87'
    Bjarki Steinn Bjarkason (Venezia) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.