1-0
2-0
2-1
    Jacopo Segre
    Jacopo Segre (Palermo FC) avanserer forover på Renzo Barbera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    3'
    Spal, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Michael Fabbri tildeler Palermo FC en corner. Valerio Verre sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Fabio Maistro
    Sjanse i Palermo! Fabio Maistro (Spal) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til Spal.
    6'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    9'
    Simone Rabbi
    Simone Rabbi (Spal) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Matteo Brunori (Palermo FC) vinkes av for offside i Palermo.
    11'
    Kan Spal utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    Gennaro Tutino (Palermo FC) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    15'
    Matteo Brunori
    Palermo FC angriper, men avslutningen til Matteo Brunori går utenfor.
    15'
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    18'
    Alessandro Fiordaliso vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    19'
    Alessandro Fiordaliso ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Palermo.
    20'
    Frispark Palermo FC.
    20'
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark til Spal på halvdelen til Palermo FC.
    22'
    Dommer Michael Fabbri ser at linjemannen løfter flagget, og Palermo FCs Alessio Buttaro blåses av for offside.
    25'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Spal fosser fremover, men Gabriele Moncini går rett i offsidefella.
    28'
    Spal scorer selvmål!
    Palermo FC 1 - 0 Spal
    Mål: Biagio Meccariello
    Målgivende: Marco Sala
    Palermo FC leder 1-0 etter en scoring av Biagio Meccariello. Det er en fin assist fra Marco Sala.
    29'
    Frispark for Spal på egen banehalvdel.
    33'
    I Palermo slår Gennaro Tutino en corner fra venstre.
    35'
    Mål for Palermo FC!
    Palermo FC 2 - 0 Spal
    Mål: Matteo Brunori
    Målgivende: Jacopo Segre
    Mål! Matteo Brunori (Palermo FC) header inn 2-0. Jacopo Segre sto for den målgivende pasningen.
    35'
    Gult kort til Palermo FC
    Matteo Brunori (Palermo FC) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    37'
    37'
    Alessandro Tripaldelli ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    39'
    Spal slipper å klare seg uten Alessandro Tripaldelli som kommer tilbake på banen igjen.
    40'
    41'
    43'
    Gennaro Tutino
    Målsjanse! Gennaro Tutino (Palermo FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    45'
    Alessio Buttaro
    Alessio Buttaro (Palermo FC) kommer til en målsjanse på Renzo Barbera, men klarer ikke å score.
    45'+1
    45'+2
    Spal angriper. Fabio Maistro får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+4
    45'+4
    Spillerbytte - Spal
    Inn: Christian Dalle Mura
    Ut: Alessandro Tripaldelli
    Bytte for Spal. Christian Dalle Mura kommer inn for Alessandro Tripaldelli på Renzo Barbera.
    46'
    Inn: Giannis Fetfatzidis
    Ut: Simone Rabbi
    Massimo Oddo (Spal) gjør sitt andre bytte for dagen. Giannis Fetfatzidis erstatter Simone Rabbi.
    46'
    Palermo FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Spal.
    47'
    Fabio Maistro (Spal) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    48'
    Biagio Meccariello
    Sjanse! Spal avanserer forover, men Biagio Meccariello avslutter utenfor.
    48'
    Ivan Marconi
    Ivan Marconi (Palermo FC) får et gult kort av dommer Michael Fabbri.
    50'
    50'
    Michael Fabbri signaliserer et frispark til Spal på egen banehalvdel.
    51'
    Michael Fabbri tildeler Spal en corner. Giannis Fetfatzidis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    53'
    Marco Varnier
    Spal angriper på Renzo Barbera. Marco Varnier header utenfor.
    53'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Nicola Rauti
    Nicola Rauti (Spal) fyrer av et skudd som går utenfor.
    58'
    60'
    Fabio Maistro (Spal) slår en corner fra venstre side på Renzo Barbera.
    62'
    63'
    Mål for Spal!
    Palermo FC 2 - 1 Spal
    Mål: Marco Varnier
    Målgivende: Giannis Fetfatzidis
    Marco Varnier holder Spal inne i matchen ved a heade inn 2-1. Det er en fin assist fra Giannis Fetfatzidis.
    66'
    I Palermo slår Giannis Fetfatzidis en corner fra venstre.
    66'
    66'
    Målet til Spal sjekkes av VAR
    68'
    Målet til Spal blir stående
    68'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Edoardo Soleri
    Ut: Gennaro Tutino
    Palermo FC bytter ut Gennaro Tutino med Edoardo Soleri. Dette er det første byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    69'
    Inn: Giuseppe Aurelio
    Ut: Marco Sala
    Eugenio Corini gjør dagens andre bytte i Palermo, når han tar ut Marco Sala og setter inn Giuseppe Aurelio.
    69'
    Gabriele Moncini
    Spal angriper, men avslutningen til Gabriele Moncini går utenfor.
    70'
    72'
    74'
    Inn: Luca Vido
    Ut: Matteo Brunori
    Palermo FC bytter ut Matteo Brunori med Luca Vido. Dette er det tredje byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    76'
    Inn: Jeremie Broh
    Ut: Valerio Verre
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palermo FC. Inn kommer Jeremie Broh, mens Valerio Verre tar plass på benken.
    77'
    Inn: Patryk Peda
    Ut: Marco Varnier
    Massimo Oddo (Spal) gjør sitt tredje bytte for dagen. Patryk Peda erstatter Marco Varnier.
    77'
    Inn: Filippo Puletto
    Ut: Fabio Maistro
    Bytte for Spal. Filippo Puletto kommer inn for Fabio Maistro på Renzo Barbera.
    77'
    Luca Vido (Palermo FC) løfter inn en corner fra venstre på Renzo Barbera.
    78'
    Gult kort til Spal
    Nicola Rauti (Spal) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    79'
    79'
    Matteo Prati
    Matteo Prati (Spal) kommer till avslut men nickar utanför.
    80'
    81'
    Inn: Andrea La Mantia
    Ut: Nicola Rauti
    Massimo Oddo (Spal) gjør sitt femte bytte for dagen. Andrea La Mantia erstatter Nicola Rauti.
    84'
    Inn: Davide Bettella
    Ut: Ivan Marconi
    Palermo FC bytter ut Ivan Marconi med Davide Bettella. Dette er det femte byttet som Eugenio Corini gjør i dagens kamp.
    86'
    Filippo Puletto
    Filippo Puletto (Spal) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.