Frisparket tildelt Palermo FC er farlig nær Sampdorias målområde.
    Fabio Lucioni ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    3'
    Fabio Lucioni er på beina igjen og fortsetter kampen.
    3'
    Antonio Giua tildeler Sampdoria en corner. Antonio Barreca sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    5'
    Sampdoria angriper, men Antonio Barreca vinkes av for offside.
    5'
    Frispark til Sampdoria på halvdelen til Palermo FC.
    11'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Palermo FC på egen banehalvdel.
    15'
    Antonio Barreca (Sampdoria) løfter inn en corner fra venstre på Renzo Barbera.
    17'
    Ebrima Darboe
    Målsjanse! Ebrima Darboe (Sampdoria) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    17'
    Frispark Palermo FC.
    18'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Mål for Sampdoria!
    Palermo FC 0 - 1 Sampdoria
    Mål: Leoni
    Målgivende: Gerard Yepes
    Mål! Sampdoria tar ledelsen 0-1 ved Leoni. Flott spill fra Gerard Yepes før målet.
    19'
    Straffe til Palermo FC
    21'
    Palermo FC scorer på straffe!
    Palermo FC 1 - 1 Sampdoria
    Mål: Matteo Brunori
    Mål! hjemmelaget utligner til 1-1 takket være et straffespark av Matteo Brunori.
    23'
    Kan Palermo FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    27'
    Mål for Palermo FC!
    Palermo FC 2 - 1 Sampdoria
    Mål: Leonardo Mancuso
    Målgivende: Jacopo Segre
    Mål! Leonardo Mancuso gir Palermo FC en 2-1 ledelse. Jacopo Segre var nest sist på ballen.
    27'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Sampdoria.
    29'
    Daniele Ghilardi
    Sjanse! Sampdoria avanserer forover, men Daniele Ghilardi avslutter utenfor.
    30'
    I Palermo har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    31'
    Leo Stulac
    Palermo FC angriper, men avslutningen til Leo Stulac går utenfor.
    32'
    Gult kort til Palermo FC
    Fabio Lucioni
    Fabio Lucioni (Palermo FC) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    33'
    33'
    Valerio Verre
    Valerio Verre (Sampdoria) fyrer av et skudd som går utenfor.
    34'
    Palermo FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Manuel De Luca
    Manuel De Luca (Sampdoria) kommer til avslutning på Renzo Barbera, men headingen blir reddet.
    37'
    Palermo FC, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Leo Stulac
    Palermo FC angriper. Leo Stulac får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    Sampdoria, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Gult kort til Sampdoria
    Antonio Barreca
    Antonio Barreca (Sampdoria) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    43'
    Frispark for Palermo FC på egen banehalvdel.
    43'
    Frispark Sampdoria.
    44'
    Målsjanse til Sampdoria! Manuel De Luca treffer mål, men keeper redder.
    44'
    44'
    45'
    45'+1
    47'
    Hjørnespark til Sampdoria
    49'
    Frispark til Palermo FC på halvdelen til Sampdoria.
    50'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Sampdoria på egen banehalvdel.
    51'
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Salim Diakite (Palermo FC) vrir seg av smerte i gresset.
    54'
    Salim Diakite er tilbake i kampen igjen.
    54'
    55'
    Matteo Brunori (Palermo FC) vinkes av for offside i Palermo.
    56'
    Francesco Di Mariano
    Francesco Di Mariano (Palermo FC) mottar et gult kort på Renzo Barbera, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    59'
    Frispark for Sampdoria på egen banehalvdel.
    59'
    60'
    Palermo FC 2 - 2 Sampdoria
    Mål: Ebrima Darboe
    Målgivende: Valerio Verre
    Utligning! Ebrima Darboe setter ballen i mål og stillingen er nå 2-2. Valerio Verre sto for den målgivende pasningen.
    61'
    64'
    Spillerbytte - Palermo FC
    Inn: Edoardo Soleri
    Ut: Leonardo Mancuso
    Michele Mignani gjør dagens første bytte i Palermo, når han tar ut Leonardo Mancuso og setter inn Edoardo Soleri.
    64'
    Inn: Liam Henderson
    Ut: Leo Stulac
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Palermo FC. Inn kommer Liam Henderson, mens Leo Stulac tar plass på benken.
    64'
    Spillerbytte - Sampdoria
    Inn: Simone Giordano
    Ut: Antonio Barreca
    Andrea Pirlo (Sampdoria) gjør sitt første bytte for dagen. Simone Giordano erstatter Antonio Barreca.
    65'
    Inn: Fabio Borini
    Ut: Manuel De Luca
    Sampdoria bytter ut Manuel De Luca med Fabio Borini. Dette er det andre byttet som Andrea Pirlo gjør i dagens kamp.
    66'
    Liam Henderson (Palermo FC) slår en corner fra høyre side på Renzo Barbera.
    68'
    Liam Henderson (Palermo FC) løfter inn en corner fra høyre på Renzo Barbera.
    68'
    Antonio Giua tildeler Palermo FC en corner. Liam Henderson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    I Palermo slår Liam Henderson en corner fra høyre.
    69'
    Edoardo Soleri
    Sjanse til Palermo FC! Edoardo Soleri er nær ved å score, men keeper redder.
    70'
    70'
    71'
    Petar Stojanovic
    Petar Stojanovic (Sampdoria) kommer seg fri på Renzo Barbera, men avslutningen går utenfor.
    72'
    Ebrima Darboe ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    72'
    Inn: Fabio Depaoli
    Ut: Ebrima Darboe
    Andrea Pirlo (Sampdoria) tar ut Ebrima Darboe som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Fabio Depaoli.
    73'
    Federico Di Francesco
    Sjanse i Palermo! Federico Di Francesco (Palermo FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    Francesco Di Mariano skyter i stolpen! Stor sjanse for Palermo FC i Palermo.
    78'
    Sampdoria tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    78'
    Frispark i en god posisjon for Sampdoria!
    79'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Palermo fordi Fabio Depaoli får behandling for en skade på banen.
    81'
    Inn: Estanis Pedrola
    Ut: Valerio Verre
    Bytte for Sampdoria. Estanis Pedrola kommer inn for Valerio Verre på Renzo Barbera.
    81'
    Inn: Nicola Murru
    Ut: Leoni
    Bytte for Sampdoria. Nicola Murru kommer inn for Leoni på Renzo Barbera.
    81'
    Sampdoria slipper å klare seg uten Fabio Depaoli som kommer tilbake på banen i Palermo.
    82'
    82'
    83'
    85'
    Palermo FC angriper i Palermo. Edoardo Soleri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    86'
    86'
    Antonio Giua signaliserer et frispark til Palermo FC.
    87'
    Palermo FCs Matteo Brunori blåses av for offside på Renzo Barbera.
    89'
    90'
    Inn: Chaka Traore
    Ut: Federico Di Francesco
    Palermo FC bytter ut Federico Di Francesco med Chaka Traore.
    90'
    Francesco Di Mariano vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    90'
    Francesco Di Mariano ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Palermo.