Oxford United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Roger East signaliserer et frispark til Manchester City.
    2'
    I Oxford slår Riyad Mahrez en corner fra høyre.
    4'
    Riyad Mahrez (Manchester City) løfter inn en corner fra venstre på Kassam Stadium.
    6'
    Frispark for Manchester City på egen banehalvdel.
    7'
    Roger East signaliserer et frispark til Oxford United på egen banehalvdel.
    8'
    Riyad Mahrez (Manchester City) slår en corner fra høyre side på Kassam Stadium.
    11'
    Roger East tildeler Manchester City en corner. Riyad Mahrez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    11'
    Manchester City angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    Ricky Holmes (Oxford United) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Kassam Stadium.
    17'
    Oxford United slipper å klare seg uten Ricky Holmes som kommer tilbake på banen i Oxford.
    18'
    Manchester Citys Gabriel Jesus blåses av for offside på Kassam Stadium.
    19'
    Frispark til Manchester City på halvdelen til Oxford United.
    22'
    Danilo
    Danilo (Manchester City) kommer til en målsjanse på Kassam Stadium, men klarer ikke å score.
    23'
    Oleksandr Zinchenko
    Alexander Zinchenko (Manchester City) avanserer forover på Kassam Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Oxford United, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    David Silva
    Manchester City avanserer forover i Oxford. David Silva avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    Frispark for Oxford United på egen banehalvdel.
    29'
    Roger East signaliserer et frispark til Manchester City på egen banehalvdel.
    30'
    Kan Manchester City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    30'
    Vincent Kompany
    Manchester City angriper. Vincent Kompany får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    31'
    Riyad Mahrez (Manchester City) løfter inn en corner fra høyre på Kassam Stadium.
    31'
    32'
    En av Oxford Uniteds spillere blir avblåst for offside.
    33'
    David Silva (Manchester City) slår en corner fra venstre side på Kassam Stadium.
    34'
    Riyad Mahrez
    Manchester City angriper, men avslutningen til Riyad Mahrez går utenfor.
    35'
    Mål for Manchester City!
    Oxford United 0 - 1 Manchester City
    Mål: Gabriel Jesus
    Gabriel Jesus header ballen i mål og Manchester City tar ledelsen 0-1 på Kassam Stadium.
    36'
    Gult kort til Oxford United
    Luke Garbutt
    Luke Garbutt (Oxford United) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    37'
    En av Manchester Citys spillere går i offside.
    43'
    Målsjanse! Riyad Mahrez (Manchester City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    44'
    I Oxford slår Riyad Mahrez en corner fra venstre.
    45'+1
    Manchester City angriper i Oxford. Riyad Mahrez fyrer av et skudd som går utenfor.
    47'
    48'
    49'
    Manchester City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Danilo
    Sjanse! Manchester City avanserer forover, men Danilo avslutter utenfor.
    50'
    51'
    Dommer Roger East venter med å sette i gang spillet fordi Jamie Hanson ligger nede.
    53'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Oxford fordi Brahim Diaz får behandling for en skade på banen.
    53'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Raheem Sterling
    Ut: Brahim Diaz
    Pep Guardiola (Manchester City) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Raheem Sterling erstatter Brahim Diaz som sannsynligvis er skadet.
    55'
    Spillerbytte - Oxford United
    Inn: Josh Ruffels
    Ut: Cameron Brannagan
    Oxford United bytter ut Cameron Brannagan med Josh Ruffles. Dette er det første byttet som Karl Robinson gjør i dagens kamp.
    55'
    Riyad Mahrez (Manchester City) kommer seg fri på Kassam Stadium, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Oxford United slipper å klare seg uten Jamie Hanson som kommer tilbake på banen igjen.
    57'
    I Oxford har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    61'
    I Oxford slår Raheem Sterling en corner fra venstre.
    62'
    62'
    Inn: Ilkay Gündogan
    Ut: David Silva
    Pep Guardiola (Manchester City) gjør sitt andre bytte for dagen. Ilkay Gundogan erstatter David Silva.
    63'
    Oxford United angriper, men Roger East blåser for offside.
    63'
    Frispark Oxford United.
    64'
    Gult kort til Manchester City
    Danilo
    Dommeren gir Danilo (Manchester City) et gult kort.
    64'
    66'
    Inn: James Henry
    Ut: Jamie Hanson
    Oxford United bytter ut Jamie Hanson som ikke ser ut til å kunne fortsette. Karl Robinson blir dermed tvunget til å gjøre sitt andre bytte og setter inn James Henry.
    67'
    Ricky Holmes
    Ricky Holmes (Oxford United) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Skudd utenfor mål, Manchester City
    69'
    Phil Foden
    Manchester City angriper, men avslutningen til Philip Foden går utenfor.
    71'
    Målsjanse til Manchester City! Riyad Mahrez treffer mål, men keeper redder.
    72'
    72'
    Frispark Manchester City.
    73'
    Offside! Raheem Sterling (Manchester City) er alene igjennom, men dommer Roger East ser at linjemannen er oppe med flagget.
    73'
    Luke Garbutt (Oxford United) løfter inn en corner fra høyre på Kassam Stadium.
    75'
    Jonathan Mitchell vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Jonathan Mitchell er tilbake i kampen igjen.
    77'
    Inn: Sam Smith
    Ut: Ricky Holmes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oxford United. Inn kommer Sam Smith, mens Ricky Holmes tar plass på benken.
    77'
    Oxford United 0 - 2 Manchester City
    Mål: Riyad Mahrez
    Målgivende: Phil Foden
    Riyad Mahrez øker Manchester Citys ledelse til 0-2! Flott spill fra Philip Foden før målet.
    78'
    Manchester City angriper i Oxford, men blir avblåst for offside.
    82'
    82'
    Rob Dickie
    Robert Dickie (Oxford United) pådrar seg et gult kort.
    82'
    85'
    Inn: Adrian Bernabe
    Ut: Riyad Mahrez
    Manchester City gjør sitt tredje bytte. Riyad Mahrez erstattes av Adrian Bernabe.
    85'
    86'
    Phil Foden
    Målsjanse på Kassam Stadium! Philip Foden fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    88'
    88'
    Roger East tildeler Manchester City en corner. Ilkay Gundogan sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    Vincent Kompany (Manchester City) kommer til en målsjanse på Kassam Stadium, men klarer ikke å score.
    88'
    Raheem Sterling
    Manchester City fosser forover og Raheem Sterling fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'
    90'
    90'+1
    Oxford United 0 - 3 Manchester City
    Mål: Phil Foden
    Målgivende: Raheem Sterling
    Manchester City går opp i en 0-3 ledelse etter et mål av Philip Foden. Raheem Sterling var nest sist på ballen.