Frispark til Orlando City SC på halvdelen til New York City FC.
    Mål for Orlando City!
    Orlando City 1 - 0 New York City FC
    Mål: Chris Mueller
    Målgivende: Joao Moutinho
    Chris Mueller dundrer ballen i mål og Orlando City SC tar ledelsen 1-0 på ESPN Wide World of Sports Complex. Flott spill fra Joao Moutinho før målet.
    4'
    Orlando City 2 - 0 New York City FC
    Målgivende: Dom Dwyer
    I Orlando øker Orlando City SC ledelsen til 2-0 takket være et mål av Chris Mueller. Det er en fin assist fra Dom Dwyer.
    10'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til New York City FC.
    11'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til New York City FC på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for New York City FC på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark Orlando City SC.
    17'
    New York City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    17'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    18'
    Gult kort til New York City FC
    Valentin Castellanos
    Valentin Castellanos (New York City FC) får et gult kort av dommer Robert Sibiga.
    18'
    Ronald Matarrita (New York City FC) slår en corner fra venstre side på ESPN Wide World of Sports Complex.
    19'
    Maxime Chanot
    New York City FC angriper på ESPN Wide World of Sports Complex, men Maxime Chanot header utenfor.
    19'
    Robert Sibiga signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    21'
    Gult kort til Orlando City
    Robin Jansson
    Robin Jansson (Orlando City SC) mottar sitt første gule kort for dagen på ESPN Wide World of Sports Complex.
    22'
    Hjørnespark til Orlando City
    23'
    28'
    Frisparket tildelt New York City FC er farlig nær Orlando City SCs målområde.
    30'
    Gudmundur Thorarinsson
    Gudmundur Thorarinsson (New York City FC) avanserer forover på ESPN Wide World of Sports Complex. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    31'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Gudmundur Thorarinsson (New York City FC) kommer til en målsjanse på ESPN Wide World of Sports Complex, men klarer ikke å score.
    31'
    New York City FC angriper, men blir avblåst for offside.
    32'
    Nani
    Nani (Orlando City SC) kommer seg fri på ESPN Wide World of Sports Complex, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Nani
    Orlando City SC angriper i Orlando. Nani fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    37'
    37'
    James Sands
    Dommeren gir James Sands (New York City FC) et gult kort.
    37'
    Mål for New York City FC!
    Orlando City 2 - 1 New York City FC
    Mål: Jesus Medina
    Målgivende: Heber
    Jesus Medina setter inn en redusering på ESPN Wide World of Sports Complex. Stillingen er nå 2-1. Heber sto for den målgivende pasningen.
    38'
    40'
    Ronald Matarrita
    New York City FC avanserer forover i Orlando. Ronald Matarrita avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Chris Mueller
    Chris Mueller skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Orlando City SC.
    44'
    Robert Sibiga tildeler New York City FC en corner. Ronald Matarrita sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    45'
    New York City FC fosser forover og Valentin Castellanos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+1
    45'+1
    New York City FC avanserer forover og Valentin Castellanos kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    45'+1
    45'+1
    45'+4
    Spillerbytte - New York City FC
    Inn: Ismael Tajouri-Shradi
    Ut: Gudmundur Thorarinsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for New York City FC. Inn kommer Ismael Tajouri, mens Gudmundur Thorarinsson tar plass på benken.
    46'
    Joao Moutinho
    Orlando City SC angriper i Orlando. Joao Moutinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    47'
    New York City FC, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på ESPN Wide World of Sports Complex.
    47'
    Mauricio Pereyra
    Sjanse til Orlando City SC! Mauricio Pereyra er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Frispark til New York City FC på halvdelen til Orlando City SC.
    49'
    Hjørnespark til New York City FC
    50'
    Alexander Ring
    Dommer Robert Sibiga gir Alexander Ring (New York City FC) et gult kort.
    52'
    52'
    Skade: Orlando City
    52'
    Tilbake fra skade: Orlando City
    53'
    56'
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra New York City FC.
    56'
    Joao Moutinho (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Spillet på ESPN Wide World of Sports Complex er stoppet midlertidig fordi Anton Tinnerholm ligger nede.
    57'
    Anton Tinnerholm er tilbake i kampen igjen.
    57'
    En av New York City FCs spillere går i offside.
    58'
    James Sands
    Sjanse! New York City FC avanserer forover, men James Sands avslutter utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Dom Dwyer
    Orlando City SC bytter ut Dom Dwyer med Tesho Akindele.
    61'
    Jesus Medina
    Jesus Medina (New York City FC) kommer seg fri på ESPN Wide World of Sports Complex, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Heber
    Sjanse i Orlando! Heber (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Inn: Sebastian Mendez
    Ut: Oriol Rosell
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Sebastian Mendez erstatter Oriol Rosell.
    65'
    66'
    Ismael Tajouri-Shradi
    Målsjanse på ESPN Wide World of Sports Complex! Ismael Tajouri fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    67'
    67'
    I Orlando slår Ronald Matarrita en corner fra venstre.
    67'
    Inn: Keaton Parks
    Ut: James Sands
    Bytte for New York City FC. Keaton Parks kommer inn for James Sands på ESPN Wide World of Sports Complex.
    68'
    Inn: Alexandru Mitrita
    Ut: Jesus Medina
    Jesus Medina (New York City FC) erstattes av Alexandru Mitrita.
    68'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    69'
    En av Orlando City SCs spillere blir avblåst for offside.
    71'
    Pedro Gallese
    Pedro Gallese (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    73'
    73'
    75'
    Keaton Parks
    Sjanse i Orlando! Keaton Parks (New York City FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    New York City FC angriper. Valentin Castellanos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    78'
    78'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    79'
    Inn: Benji Michel
    Ut: Chris Mueller
    Orlando City SC bytter ut Chris Mueller med Benji Michel. Dette er det fjerde byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    80'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Mauricio Pereyra
    Oscar Pareja gjør dagens tredje bytte i Orlando, når han tar ut Mauricio Pereyra og setter inn Andres Perea.
    80'
    80'
    Heber
    Målsjanse! Heber (New York City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    80'
    Orlando City 3 - 1 New York City FC
    Mål: Tesho Akindele
    Mål! Tesho Akindele (Orlando City SC) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-1 på ESPN Wide World of Sports Complex.
    81'
    83'
    Inn: Gary Mackay-Steven
    Ut: Valentin Castellanos
    New York City FC gjør sitt fjerde bytte. Valentin Castellanos erstattes av Gary Mackay Steven.
    87'
    87'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Orlando fordi Robin Jansson får behandling for en skade på banen.
    88'
    90'
    Orlando City SC slipper å klare seg uten Robin Jansson som kommer tilbake på banen i Orlando.
    90'+1
    New York City FC angriper i Orlando. Ismael Tajouri avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+1
    90'+1
    Ismael Tajouri (New York City FC) slår en corner fra høyre side på ESPN Wide World of Sports Complex.
    90'+1
    90'+1
    Alexandru Mitrita
    Kjempesjanse! Alexandru Mitrita (New York City FC) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    New York City FC angriper i Orlando. Alexander Ring fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'+3
    90'+9
    Kan New York City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+9
    New York City FC avanserer forover i Orlando. Alexandru Mitrita avslutter, men treffer ikke mål.