Dagens dommer, Dave Gantar, blåser i gang kampen.
    Mål for Orlando City!
    Orlando City 1 - 0 Nashville SC
    Mål: Daryl Dike
    Målgivende: Chris Mueller
    Mål! Orlando City SC tar ledelsen 1-0 ved Daryl Dike. Flott spill fra Chris Mueller før målet.
    4'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt bortelag.
    5'
    I Orlando slår Randall Leal en corner fra høyre.
    6'
    Chris Mueller (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    9'
    Daryl Dike
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Daryl Dike går utenfor.
    12'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Nashville SC.
    13'
    Dave Gantar signaliserer et frispark til Nashville SC på egen banehalvdel.
    13'
    Gult kort til Orlando City
    Andres Perea
    Andres Perea (Orlando City SC) pådrar seg et gult kort.
    17'
    Dave Gantar signaliserer et frispark til Nashville SC.
    17'
    Skudd på mål, Nashville SC
    18'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Mål for Nashville SC!
    Orlando City 1 - 1 Nashville SC
    Mål: Daniel Lovitz
    Daniel Lovitz scorer og utligningen er et faktum på Exploria Stadium. 1-1.
    20'
    Hjørnespark til Nashville SC
    20'
    Frisparket tildelt Nashville SC er farlig nær Orlando City SCs målområde.
    22'
    Nashville SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    28'
    Gult kort til Nashville SC
    Derrick Jones
    Derrick Jones (Nashville SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    28'
    Dave Gantar signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    29'
    Anibal Godoy
    Anibal Godoy (Nashville SC) får et gult kort av dommer Dave Gantar.
    29'
    Nani (Orlando City SC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Exploria Stadium.
    31'
    Orlando City SC slipper å klare seg uten Nani som kommer tilbake på banen igjen.
    33'
    Skudd på mål, Orlando City
    33'
    Nashville SC, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Frispark for Nashville SC på egen banehalvdel.
    35'
    Dommer Dave Gantar venter med å sette i gang spillet fordi Hany Mukhtar ligger nede.
    36'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Dax McCarty
    Dommeren gir Dax McCarty (Nashville SC) et gult kort.
    37'
    Skudd utenfor mål, Orlando City
    38'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    39'
    Randall Leal (Nashville SC) slår en corner fra høyre side på Exploria Stadium.
    42'
    44'
    Skudd utenfor mål, Nashville SC
    45'+1
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Tesho Akindele
    Ut: Jordan Bender
    Orlando City SC gjør sitt første bytte. Jordan Bender erstattes av Tesho Akindele.
    46'
    Spillerbytte - Nashville SC
    Inn: Brian Anunga
    Ut: Anibal Godoy
    Nashville SC bytter ut Anibal Godoy med Brian Anunga.
    47'
    Inn: Jhonder Cadiz
    Ut: Daniel Rios
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nashville SC. Inn kommer Jhonder Cadiz, mens Daniel Rios tar plass på benken.
    47'
    Inn: Matt LaGrassa
    Ut: Dax McCarty
    Gary Smith (Nashville SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matt LaGrassa erstatter Dax McCarty.
    47'
    52'
    53'
    53'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    Frispark til Nashville SC på halvdelen til Orlando City SC.
    56'
    58'
    Frispark i en god posisjon for Orlando City SC!
    60'
    Orlando City 2 - 1 Nashville SC
    Mål: Nani
    Mål! Orlando City SC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Nani på Exploria Stadium.
    61'
    Chris Mueller
    Sjanse i Orlando! Chris Mueller (Orlando City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Chris Mueller (Orlando City SC) slår en corner fra venstre side på Exploria Stadium.
    64'
    64'
    67'
    Dave Gantar tildeler Nashville SC en corner. Randall Leal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Inn: Handwalla Bwana
    Ut: Randall Leal
    Randall Leal (Nashville SC) erstattes av Handwalla Bwana.
    69'
    Inn: Benji Michel
    Ut: Chris Mueller
    Oscar Pareja gjør dagens andre bytte i Orlando, når han tar ut Chris Mueller og setter inn Benji Michel.
    72'
    Inn: Sebastian Mendez
    Ut: Junior Urso
    Orlando City SC gjør sitt tredje bytte. Junior Urso erstattes av Sebastian Mendez.
    72'
    Det blir farlig! Frispark for Nashville SC er nær straffområde.
    73'
    74'
    75'
    76'
    Inn: Hany Mukhtar
    Ut: Derrick Jones
    Bytte for Nashville SC. Hany Mukhtar kommer inn for Derrick Jones på Exploria Stadium.
    76'
    Orlando City SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nashville SC.
    78'
    78'
    Spillet på Exploria Stadium er stoppet midlertidig fordi Daryl Dike ligger nede.
    80'
    Nani (Orlando City SC) løfter inn en corner fra venstre på Exploria Stadium.
    81'
    Hany Mukhtar
    Målsjanse på Exploria Stadium! Hany Mukhtar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    85'
    85'
    Daryl Dike er på beina igjen og fortsetter kampen.
    86'
    Inn: Joey Dezart
    Ut: Nani
    Orlando City SC bytter ut Nani med Joey Dezart.
    87'
    Orlando City 2 - 2 Nashville SC
    Mål: Hany Mukhtar
    Hany Mukhtar (Nashville SC) utligner med en heading på Exploria Stadium. Stillingen er nå 2-2.
    88'
    Hany Mukhtar er tilbake på banen igjen.
    89'
    Dave Gantar signaliserer et frispark til Orlando City SC like utenfor Nashville SC-området.
    89'
    Orlando City SC angriper, men avslutningen til Andres Perea går utenfor.
    90'
    I Orlando slår Daniel Lovitz en corner fra venstre.
    90'+1
    Inn: Matheus Aias
    Ut: Andres Perea
    Andres Perea (Orlando City SC) erstattes av Matheus Aias.
    90'+1
    Kan Nashville SC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+2
    Orlando City 2 - 3 Nashville SC
    Mål: Jhonder Cadiz
    Målgivende: Hany Mukhtar
    Nashville SC tar ledelsen 2-3 i Orlando etter en heading av Jhonder Cadiz! Det er en fin assist fra Hany Mukhtar.