I Orlando slår Mauricio Pereyra en corner fra høyre.
    Målsjanse! Daryl Dike (Orlando City SC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Mål for Nashville SC!
    Orlando City 0 - 1 Nashville SC
    Mål: Dave Romney
    Målgivende: Hany Mukhtar
    Nashville SC tar ledelsen 0-1 i Orlando etter en heading av Dave Romney! Hany Mukhtar sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Frispark Nashville SC.
    15'
    Abu Danladi
    Sjanse! Nashville SC avanserer forover, men Abu Danladi avslutter utenfor.
    19'
    Nani
    Sjanse i Orlando! Nani (Orlando City SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Nashville SC, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Mål for Orlando City!
    Orlando City 1 - 1 Nashville SC
    Mål: Chris Mueller
    Målgivende: Joao Moutinho
    Mål! Orlando City SCutligner til 1-1 etter en heading av Chris Mueller. Det er en fin assist fra Joao Moutinho.
    21'
    Frispark for Nashville SC på egen banehalvdel.
    23'
    Daniel Rios
    Daniel Rios (Nashville SC) avanserer forover på Exploria Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    24'
    Orlando City, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Daniel Rios
    Daniel Rios (Nashville SC) kommer seg fri på Exploria Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Joao Moutinho
    Orlando City SC fosser forover og Joao Moutinho fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    30'
    30'
    Randall Leal
    Målsjanse til Nashville SC! Randall Leal treffer mål, men keeper redder.
    31'
    31'
    Sebastian Mendez
    Sebastian Mendez (Orlando City SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Frispark til Orlando City SC på halvdelen til Nashville SC.
    37'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Nashville SC.
    39'
    I Orlando har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Nashville SC på egen banehalvdel.
    41'
    Gult kort til Nashville SC
    Jalil Anibaba
    Jalil Anibaba (Nashville SC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) slår en corner fra venstre side på Exploria Stadium.
    43'
    Marcos De Oliveira tildeler Orlando City SC en corner. Mauricio Pereyra sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    44'
    Gult kort til Orlando City
    Joao Moutinho (Orlando City SC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    44'
    45'
    45'+1
    Spillerbytte - Nashville SC
    Inn: Alistair Johnston
    Ut: Jalil Anibaba
    Nashville SC bytter ut Jalil Anibaba med Alistair Johnston. Dette er det første byttet som Gary Smith gjør i dagens kamp.
    46'
    Mauricio Pereyra (Orlando City SC) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    48'
    Orlando City 2 - 1 Nashville SC
    Mål: Daryl Dike
    Målgivende: Mauricio Pereyra
    Mål! Orlando City SC tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Daryl Dike på Exploria Stadium. Flott spill fra Mauricio Pereyra før målet.
    52'
    Offside! Daryl Dike (Orlando City SC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    53'
    Hany Mukhtar
    Sjanse til Nashville SC! Hany Mukhtar er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Frispark for Orlando City SC på egen banehalvdel.
    59'
    Nashville SC avanserer forover og Randall Leal får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    62'
    Marcos De Oliveira tildeler Nashville SC en corner. Daniel Lovitz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    62'
    Daniel Lovitz (Nashville SC) løfter inn en corner fra høyre på Exploria Stadium.
    64'
    Inn: Derrick Jones
    Ut: Hany Mukhtar
    Gary Smith (Nashville SC) gjør sitt andre bytte for dagen. Derrick Jones erstatter Hany Mukhtar.
    64'
    Inn: Dominique Badji
    Ut: Abu Danladi
    Nashville SC gjør sitt fjerde bytte. Abu Danladi erstattes av Dominique Badji.
    65'
    Inn: Alex Muyl
    Ut: Daniel Rios
    Nashville SC bytter ut Daniel Rios med Alex Muyl.
    65'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Orlando City SC på egen banehalvdel.
    66'
    Spillerbytte - Orlando City
    Inn: Junior Urso
    Ut: Sebastian Mendez
    Bytte for Orlando City SC. Junior Urso kommer inn for Sebastian Mendez på Exploria Stadium.
    66'
    Inn: Andres Perea
    Ut: Oriol Rosell
    Oriol Rosell (Orlando City SC) erstattes av Andres Perea.
    67'
    Orlando City SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    Daryl Dike ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    68'
    71'
    Orlando City SC slipper å klare seg uten Daryl Dike som kommer tilbake på banen i Orlando.
    71'
    Orlando City 3 - 1 Nashville SC
    Mål! Daryl Dike øker Orlando City SCs ledelse til 3-1 på Exploria Stadium.
    71'
    75'
    Alex Muyl
    Nashville SC angriper på Exploria Stadium. Alex Muyl header utenfor.
    76'
    Inn: David Accam
    Ut: Anibal Godoy
    Gary Smith gjør dagens femte bytte i Orlando, når han tar ut Anibal Godoy og setter inn David Accam.
    77'
    Inn: Benji Michel
    Ut: Mauricio Pereyra
    Oscar Pareja (Orlando City SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Benji Michel erstatter Mauricio Pereyra.
    78'
    Daryl Dike
    Orlando City SC angriper. Daryl Dike får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    80'
    80'
    I Orlando slår Nani en corner fra høyre.
    80'
    Junior Urso
    Junior Urso (Orlando City SC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    81'
    81'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Walker Zimmerman (Nashville SC) vrir seg av smerte i gresset.
    81'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    83'
    Ikke rødt kort likevel
    83'
    Benji Michel
    Dommeren gir Benji Michel (Orlando City SC) et gult kort.
    83'
    Dominique Badji
    Nashville SC avanserer forover i Orlando. Dominique Badji avslutter, men treffer ikke mål.
    84'
    Walker Zimmerman er på beina igjen og fortsetter kampen på Exploria Stadium.
    84'
    Inn: Kamal Miller
    Ut: Joao Moutinho
    Bytte for Orlando City SC. Kamal Miller kommer inn for Joao Moutinho på Exploria Stadium.
    85'
    Inn: Kyle Smith
    Ut: Chris Mueller
    Orlando City SC bytter ut Chris Mueller med Kyle Smith. Dette er det fjerde byttet som Oscar Pareja gjør i dagens kamp.
    85'
    Marcos De Oliveira signaliserer et frispark til Orlando City SC.
    87'
    Daniel Lovitz (Nashville SC) slår en corner fra høyre side på Exploria Stadium.
    89'
    Orlando City SC angriper, men blir avblåst for offside.
    90'
    90'+2
    Det blir farlig! Frispark for Nashville SC er nær straffområde.
    90'+3
    Dax McCarty (Nashville SC) løfter inn en corner fra venstre på Exploria Stadium.