Alex Baena (Villarreal CF) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    Frispark for Villarreal CF på egen banehalvdel.
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Aissa Mandi
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Aissa Mandi (Villarreal CF) et gult kort.
    9'
    Amine Harit
    Sjanse til Olympique Marseille! Amine Harit er nær ved å score, men keeper redder.
    10'
    Villarreal, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Villarreal CF på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Quentin Merlin
    Quentin Merlin (Olympique Marseille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    13'
    Villarreal CF angriper, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside.
    17'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    17'
    20'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 Villarreal
    Mål: Jordan Veretout
    Målgivende: Jonathan Clauss
    Olympique Marseille tar ledelsen 1-0 etter en heading fra Jordan Veretout. Flott spill fra Jonathan Clauss før målet.
    23'
    Villarreal scorer selvmål!
    Olympique Marseille 2 - 0 Villarreal
    Mål: Yerson Mosquera
    Et uheldig selvmål av Yerson Mosquera gjør at det står 2-0 på Orange Velodrome.
    28'
    29'
    Villarreal CF fosser fremover, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside på Orange Velodrome.
    33'
    I Marseille slår Jordan Veretout en corner fra høyre.
    35'
    Iliman Ndiaye
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Iliman Ndiaye avslutter på mål, men greier ikke å score.
    35'
    35'
    36'
    Serdar Gozubuyuk tildeler Villarreal CF en corner. Alex Baena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    40'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Marseille
    41'
    Straffe til Olympique Marseille
    41'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 3 - 0 Villarreal
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Straffe og mål! Olympique Marseille øker ledelsen til 3-0 i Marseille. Målscorer: Pierre-Emerick Aubameyang.
    42'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    45'+1
    Santi Comesana
    Dommeren gir Santi Comesana (Villarreal CF) et gult kort.
    45'+1
    Spillerbytte - Villarreal
    Inn: Dani Parejo
    Ut: Santi Comesana
    Marcelino Garcia gjør dagens første bytte i Marseille, når han tar ut Santi Comesana og setter inn Dani Parejo.
    46'
    Inn: Alexander Sørloth
    Ut: Alex Baena
    Bytte for Villarreal CF. Alexander Sørloth kommer inn for Alex Baena på Orange Velodrome.
    46'
    Inn: Alberto Moreno
    Ut: Aissa Mandi
    Villarreal CF gjør sitt tredje bytte. Aissa Mandi erstattes av Alberto Moreno.
    46'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til Villarreal CF like utenfor Olympique Marseille-området.
    46'
    Dani Parejo (Villarreal CF) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    48'
    Skudd utenfor mål, Villarreal
    48'
    Jorge Cuenca ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    49'
    Jorge Cuenca er på beina igjen og fortsetter kampen.
    49'
    Frispark Olympique Marseille.
    52'
    Alberto Moreno
    Alberto Moreno (Villarreal CF) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    52'
    Dommer Serdar Gozubuyuk venter med å sette i gang spillet fordi Iliman Ndiaye ligger nede.
    53'
    Iliman Ndiaye ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Marseille.
    53'
    I Marseille slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    54'
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Iliman Ndiaye fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Jordan Veretout
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    58'
    Olympique Marseille 4 - 0 Villarreal
    Målgivende: Amine Harit
    Mål! Olympique Marseille øker ledelsen til 4-0 etter en scoring av Pierre-Emerick Aubameyang på Orange Velodrome. Amine Harit sto for den målgivende pasningen.
    59'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Iliman Ndiaye
    Olympique Marseille bytter ut Iliman Ndiaye som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jean-Louis Gasset blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Azzedine Ounahi.
    60'
    Inn: Bamo Meite
    Ut: Jonathan Clauss
    Olympique Marseille bytter ut Jonathan Clauss med Bamo Meite. Dette er det andre byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    60'
    Frispark til Villarreal CF på halvdelen til Olympique Marseille.
    61'
    62'
    Ismaila Sarr vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    62'
    Andre gule kort til Villarreal
    Alberto Moreno får sitt andre gule kort og Villarreal CF må klare seg uten han resten av kampen.
    62'
    Ismaila Sarr er på beina igjen og fortsetter kampen på Orange Velodrome.
    63'
    63'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    65'
    Inn: Kiko Femenia
    Ut: Gerard Moreno
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Villarreal CF. Inn kommer Kiko Femenia, mens Gerard Moreno tar plass på benken.
    65'
    Skade: Olympique Marseille
    67'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Marseille fordi Francis Coquelin får behandling for en skade på banen.
    67'
    Tilbake fra skade: Olympique Marseille
    68'
    Francis Coquelin kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Orange Velodrome.
    69'
    Inn: Etienne Capoue
    Ut: Francis Coquelin
    Marcelino Garcia (Villarreal CF) gjør sitt femte bytte for dagen. Etienne Capoue erstatter Francis Coquelin.
    69'
    Kan Olympique Marseille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    72'
    Jorge Cuenca
    Jorge Cuenca (Villarreal CF) pådrar seg et gult kort.
    72'
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Jordan Veretout
    Bytte for Olympique Marseille. Luis Henrique Tomaz de Lima kommer inn for Jordan Veretout på Orange Velodrome.
    73'
    Ismaila Sarr
    Sjanse i Marseille! Ismaila Sarr (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    73'
    73'
    Olympique Marseille angriper. Ismaila Sarr får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    73'
    73'
    75'
    76'
    77'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Marseille!
    77'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside på Orange Velodrome.
    78'
    Quentin Merlin (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    81'
    Villarreal CF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.