121
65
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    3'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    3'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    Jordan Veretout
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Jeremie Pignard tildeler Olympique Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Frispark Olympique Marseille.
    11'
    Gult kort til OGC Nice
    Terem Moffi
    Terem Moffi (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Mål for OGC Nice!
    Olympique Marseille 0 - 1 OGC Nice
    Mål: Terem Moffi
    Målgivende: Jeremie Boga
    Mål! OGC Nice tar ledelsen 0-1 ved Terem Moffi. Jeremie Boga var nest sist på ballen.
    13'
    Olympique Marseille angriper, men Jeremie Pignard blåser for offside.
    21'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    22'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Faris Pemi Moumbagna
    Dommeren gir Faris Pemi Moumbagna (Olympique Marseille) et gult kort.
    23'
    Terem Moffi
    Terem Moffi (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    23'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    27'
    Ingen straffe til Olympique Marseille
    28'
    28'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til OGC Nice.
    29'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 1 OGC Nice
    Mål: Jonathan Clauss
    Mål! Jonathan Clauss utligner til 1-1.
    31'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær OGC Nices målområde.
    35'
    Leonardo Balerdi
    Sjanse! Olympique Marseille avanserer forover, men Leonardo Balerdi avslutter utenfor.
    36'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    38'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Det blir farlig! Frispark for OGC Nice er nær straffområde.
    39'
    Terem Moffi
    Målsjanse! Terem Moffi (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    41'
    Morgan Sanson
    Morgan Sanson (OGC Nice) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Sjanse i Marseille! Morgan Sanson (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    45'
    45'
    Skade: OGC Nice
    45'+1
    Andre gule kort til Olympique Marseille
    Faris Pemi Moumbagna (Olympique Marseille) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    45'+2
    Tilbake fra skade: OGC Nice
    45'+3
    En av OGC Nices spillere blir avblåst for offside.
    46'
    OGC Nice angriper, men blir avblåst for offside.
    49'
    Målet til OGC Nice sjekkes av VAR
    50'
    Målet til OGC Nice blir annullert
    50'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor OGC Nice-området.
    51'
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    52'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    53'
    Straffe til Olympique Marseille
    53'
    54'
    Mohamed-Ali Cho
    Mohamed-Ali Cho (OGC Nice) pådrar seg et gult kort.
    54'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Marseille
    55'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 2 - 1 OGC Nice
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang scorer og Olympique Marseille leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    56'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Terem Moffi
    OGC Nice bytter ut Terem Moffi med Evann Guessand. Dette er det første byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    57'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til OGC Nice.
    60'
    61'
    Dommer Jeremie Pignard gir Morgan Sanson (OGC Nice) et gult kort.
    61'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Amine Harit
    Jean-Louis Gasset (Olympique Marseille) gjør sitt første bytte for dagen. Pape Alassane Gueye erstatter Amine Harit.
    65'
    Inn: Michael Murillo
    Ut: Jonathan Clauss
    Bytte for Olympique Marseille. Michael Murillo kommer inn for Jonathan Clauss på Orange Velodrome.
    65'
    Inn: Hicham Boudaoui
    Ut: Antoine Mendy
    OGC Nice gjør sitt andre bytte. Antoine Mendy erstattes av Hicham Boudaoui.
    66'
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Morgan Sanson
    Morgan Sanson (OGC Nice) erstattes av Gaetan Laborde.
    66'
    67'
    69'
    Olympique Marseille 2 - 2 OGC Nice
    Mål: Melvin Bard
    Melvin Bard utligner til 2-2 på Orange Velodrome.
    72'
    Olympique Marseille må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra OGC Nice.
    77'
    Hjørnespark til OGC Nice
    80'
    Hicham Boudaoui
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Hicham Boudaoui går utenfor.
    80'
    Inn: Iliman Ndiaye
    Ut: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Jean-Louis Gasset gjør dagens tredje bytte i Marseille, når han tar ut Luis Henrique Tomaz de Lima og setter inn Iliman Ndiaye.
    80'
    Iliman Ndiaye
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Iliman Ndiaye avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    OGC Nice bytter ut Mohamed-Ali Cho med Alexis Claude-Maurice.
    82'
    82'
    Skudd utenfor mål, OGC Nice
    86'
    Jeremie Pignard tildeler OGC Nice en corner. Jeremie Boga sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.