140
40
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til Montpellier HSC.
    2'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    3'
    Jeremie Pignard tildeler Olympique Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'+2
    Mål for Montpellier!
    Olympique Marseille 0 - 1 Montpellier
    Mål: Mousa Al-Taamari
    Mål! Mousa Al-Taamari gir Montpellier HSC ledelsen 0-1 etter en velplassert heading.
    5'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Issiaga Sylla (Montpellier HSC) vrir seg av smerte i gresset.
    8'
    Issiaga Sylla kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Orange Velodrome.
    10'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    11'
    Jordan Ferri
    Jordan Ferri skyter i stolpen! Stor sjanse for Montpellier HSC i Marseille.
    12'
    I Marseille slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    12'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    12'
    Frispark Olympique Marseille.
    14'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    19'
    Geoffrey Kondogbia
    Målsjanse til Olympique Marseille! Geoffrey Kondogbia treffer mål, men keeper redder.
    21'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Samuel Gigot
    Olympique Marseille angriper på Orange Velodrome, men Samuel Gigot header utenfor.
    23'
    I Marseille slår Jordan Veretout en corner fra venstre.
    30'+2
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 1 Montpellier
    Mål: Iliman Ndiaye
    Målgivende: Ismaila Sarr
    Iliman Ndiaye utligner til 1-1 på Orange Velodrome. Det er en fin assist fra Ismaila Sarr.
    31'
    Gult kort til Montpellier
    Issiaga Sylla
    Dommer Jeremie Pignard gir Issiaga Sylla (Montpellier HSC) et gult kort.
    32'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    32'
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Geoffrey Kondogbia fyrer av et skudd som går utenfor.
    35'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    35'+1
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Mousa Al-Taamari
    Montpellier HSC fosser forover og Mousa Al-Taamari fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    38'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    38'
    Amine Harit
    Målsjanse! Amine Harit (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    39'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    39'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    41'
    Iliman Ndiaye
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Iliman Ndiaye går utenfor.
    42'
    Olympique Marseille 2 - 1 Montpellier
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Chancel Mbemba
    Mål! Olympique Marseille tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Pierre-Emerick Aubameyang på Orange Velodrome. Chancel Mbemba var nest sist på ballen.
    43'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    45'+1
    Jeremie Pignard tildeler Montpellier HSC en corner. Teji Savanier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+2
    På Orange Velodrome fyrer Issiaga Sylla (Montpellier HSC) av et skudd - i stolpen!
    45'+3
    Teji Savanier
    Sjanse til Montpellier HSC! Teji Savanier er nær ved å score, men keeper redder.
    48'
    48'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor Montpellier HSC-området.
    48'
    Silvan Hefti
    Silvan Hefti (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    48'
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Iliman Ndiaye avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    51'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    52'
    Modibo Sagnan
    Modibo Sagnan (Montpellier HSC) prøver å heade ballen i mål på Orange Velodrome, men mislykkes.
    52'
    52'
    Iliman Ndiaye (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    53'
    54'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    56'
    Olympique Marseille angriper. Pierre-Emerick Aubameyang får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    56'
    56'
    Amine Harit (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    57'
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    58'
    58'
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Marseille
    60'
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Marseille
    61'
    Straffe til Olympique Marseille
    61'
    Iliman Ndiaye vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    61'
    Olympique Marseille scorer på straffe!
    Olympique Marseille 3 - 1 Montpellier
    Mål! Olympique Marseille øker ledelsen til 3-1 etter et straffespark av Pierre-Emerick Aubameyang.
    62'
    Olympique Marseille slipper å klare seg uten Iliman Ndiaye som kommer tilbake på banen igjen.
    63'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Ulisses Garcia
    Ut: Quentin Merlin
    Quentin Merlin (Olympique Marseille) erstattes av Ulisses Garcia.
    64'
    Inn: Pape Alassane Gueye
    Ut: Geoffrey Kondogbia
    Bytte for Olympique Marseille. Pape Alassane Gueye kommer inn for Geoffrey Kondogbia på Orange Velodrome.
    64'
    Frispark Montpellier HSC.
    65'
    Amine Harit
    Dommer Jeremie Pignard viser Amine Harit (Olympique Marseille) det gule kortet.
    65'
    66'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Akor Adams
    Ut: Silvan Hefti
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Akor Adams, mens Silvan Hefti tar plass på benken.
    70'
    Inn: Khalil Fayad
    Ut: Jordan Ferri
    Montpellier HSC gjør sitt andre bytte. Jordan Ferri erstattes av Khalil Fayad.
    70'
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Teji Savanier
    Montpellier HSC bytter ut Teji Savanier med Leo Leroy.
    71'
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Pierre-Emerick Aubameyang avslutter, men treffer ikke mål.
    73'
    75'
    Modibo Sagnan (Montpellier HSC) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    75'
    Samuel Gigot (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    76'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Samuel Gigot ligger nede.
    77'
    Inn: Yann Karamoh
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Montpellier HSC gjør sitt fjerde bytte. Mousa Al-Taamari erstattes av Yann Karamoh.
    78'
    Inn: Tanguy Coulibaly
    Ut: Arnaud Nordin
    Michel Der Zakarian (Montpellier HSC) gjør sitt femte bytte for dagen. Tanguy Coulibaly erstatter Arnaud Nordin.
    78'
    Samuel Gigot er på beina igjen og fortsetter kampen.
    78'
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Jordan Veretout
    Olympique Marseille bytter ut Jordan Veretout med Azzedine Ounahi.
    80'
    Inn: Jean Onana
    Ut: Iliman Ndiaye
    Iliman Ndiaye (Olympique Marseille) erstattes av Jean Onana.
    81'
    Montpellier HSC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    81'
    Montpellier scorer selvmål!
    Olympique Marseille 4 - 1 Montpellier
    Mål: Falaye Sacko
    Selvmål! En sønderknust Falaye Sacko kan bli kampens syndebukk på Orange Velodrome etter å ha rotet ballen i eget mål. 4-1.
    82'
    Inn: Bamo Meite
    Ut: Samuel Gigot
    Olympique Marseille bytter ut Samuel Gigot som ikke ser ut til å kunne fortsette. Jean-Louis Gasset blir dermed tvunget til å gjøre sitt femte bytte og setter inn Bamo Meite.
    84'
    85'
    Kiki
    Kiki (Montpellier HSC) pådrar seg et gult kort.
    86'
    Kan Olympique Marseille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    86'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    86'
    I Marseille slår Amine Harit en corner fra venstre.
    89'
    Modibo Sagnan (Montpellier HSC) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    90'
    Målsjanse på Orange Velodrome! Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.