Willy Delajod signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Marseille.
    3'
    I Marseille slår Geoffrey Kondogbia en corner fra venstre.
    5'
    Willy Delajod tildeler Olympique Marseille en corner. Geoffrey Kondogbia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    6'
    Jordan Veretout
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Jordan Veretout avslutter, men treffer ikke mål.
    6'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    6'
    Mål for Monaco!
    Olympique Marseille 0 - 1 Monaco
    Mål: Wissam Ben Yedder
    Målgivende: Aleksandr Golovin
    Wissam Ben Yedder dundrer ballen i mål og AS Monaco FC tar ledelsen 0-1 på Orange Velodrome. Aleksandr Golovin var nest sist på ballen.
    7'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC angriper. Wissam Ben Yedder får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    8'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Denis Zakaria
    AS Monaco FC fosser forover og Denis Zakaria fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    8'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Rødt kort til Monaco
    Guillermo Maripan
    Utvisning! AS Monaco FC må klare seg uten Guillermo Maripan resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    11'
    Kan Olympique Marseille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    12'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor AS Monaco FC-området.
    12'
    Olympique Marseille fosser fremover, men Willy Delajod blåser for offside på Orange Velodrome.
    13'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    14'
    16'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Olympique Marseille.
    17'
    Willy Delajod signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    17'
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    19'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille angriper i Marseille. Pierre-Emerick Aubameyang fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Vítor Carvalho
    Vítor Carvalho (Olympique Marseille) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    25'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside på Orange Velodrome.
    29'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær AS Monaco FCs målområde.
    31'
    Jonathan Clauss
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    32'
    I Marseille slår Jonathan Clauss en corner fra venstre.
    32'
    Jean Onana
    Målsjanse til Olympique Marseille! Jean Onana treffer mål, men keeper redder.
    32'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    33'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Jonathan Clauss ligger nede.
    34'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Emran Soglo
    Ut: Jonathan Clauss
    Jonathan Clauss (Olympique Marseille) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Emran Soglo.
    35'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 1 Monaco
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Mål! Olympique Marseille utligner på Orange Velodrome. Målscorer: Pierre-Emerick Aubameyang.
    38'
    Målet til Olympique Marseille sjekkes av VAR
    39'
    Målet til Olympique Marseille blir stående
    39'
    Luis Henrique Tomaz de Lima
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Luis Henrique Tomaz de Lima avslutter, men treffer ikke mål.
    42'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    43'
    43'
    Willy Delajod tildeler Olympique Marseille en corner. Ulisses Garcia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    43'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) avanserer forover på Orange Velodrome. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    45'+3
    Olympique Marseille 1 - 2 Monaco
    Mål: Maghnes Akliouche
    Målgivende: Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC leder 1-2 etter en scoring av Maghnes Akliouche. Det er en fin assist fra Wissam Ben Yedder.
    45'+4
    Olympique Marseille 2 - 2 Monaco
    Mål: Leonardo Balerdi
    Målgivende: Emran Soglo
    Leonardo Balerdi utligner til 2-2 på Orange Velodrome. Emran Soglo sto for den målgivende pasningen.
    50'
    Vítor Carvalho (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    51'
    Hjørnespark til Olympique Marseille
    52'
    52'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    55'
    Det blir farlig! Frispark for AS Monaco FC er nær straffområde.
    56'
    58'
    Frispark AS Monaco FC.
    61'
    67'
    Sjanse til Olympique Marseille! Pierre-Emerick Aubameyang er nær ved å score, men keeper redder.
    68'
    68'
    68'
    Olympique Marseille angriper, men avslutningen til Vítor Carvalho går utenfor.
    69'
    70'
    Gult kort til Monaco
    Denis Zakaria (AS Monaco FC) får et gult kort av dommer Willy Delajod.
    74'
    Skudd på mål, Monaco
    74'
    74'
    Offside! Wissam Ben Yedder (AS Monaco FC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    74'
    Dommer Willy Delajod venter med å sette i gang spillet fordi Kassoum Ouattara ligger nede.
    75'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Emran Soglo
    Dommeren gir Emran Soglo (Olympique Marseille) et gult kort.
    76'
    AS Monaco FC slipper å klare seg uten Kassoum Ouattara som kommer tilbake på banen i Marseille.
    77'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    78'
    Inn: Joaquin Correa
    Ut: Emran Soglo
    Olympique Marseille bytter ut Emran Soglo med Joaquin Correa.
    78'
    Målsjanse til Olympique Marseille! Pierre-Emerick Aubameyang treffer mål, men keeper redder.
    79'
    79'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    81'
    Thilo Kehrer
    Dommer Willy Delajod viser Thilo Kehrer (AS Monaco FC) det gule kortet.
    82'
    Ulisses Garcia
    Olympique Marseille fosser forover og Ulisses Garcia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Ben Seghir
    Ut: Maghnes Akliouche
    Maghnes Akliouche (AS Monaco FC) erstattes av Ben Seghir.
    86'
    Inn: Sofiane Sidi Ali
    Ut: Jean Onana
    Bytte for Olympique Marseille. Sofiane Sidi Ali kommer inn for Jean Onana på Orange Velodrome.
    86'
    86'
    Andre gule kort til Monaco
    Utvisning! Denis Zakaria (AS Monaco FC) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    86'
    Hjørnespark til Monaco
    88'
    89'
    Inn: Chrislain Matsima
    Ut: Wissam Ben Yedder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Chrislain Matsima, mens Wissam Ben Yedder tar plass på benken.
    89'
    Målsjanse! Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+2
    Sjanse i Marseille! Vítor Carvalho (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.