Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 Lens
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Iliman Ndiaye
    Mål! Olympique Marseille tar ledelsen 1-0 ved Pierre-Emerick Aubameyang. Iliman Ndiaye var nest sist på ballen.
    1'
    Sepe Elye Wahi
    RC Lens angriper i Marseille. Sepe Elye Wahi fyrer av et skudd som går utenfor.
    3'
    Skudd utenfor mål, Lens
    4'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til RC Lens.
    6'
    I Marseille slår Jonathan Clauss en corner fra høyre.
    10'
    Pape Alassane Gueye
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Olympique Marseille fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    10'
    Sepe Elye Wahi (RC Lens) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Iliman Ndiaye
    Sjanse til Olympique Marseille! Iliman Ndiaye er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    Lens, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til RC Lens på egen banehalvdel.
    14'
    Angelo Fulgini (RC Lens) løfter inn en corner fra høyre på Orange Velodrome.
    16'
    Kevin Danso
    RC Lens angriper på Orange Velodrome, men Kevin Danso header utenfor.
    16'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Jordan Veretout
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    21'
    En av RC Lenss spillere går i offside.
    22'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    24'
    Dommer Eric Wattellier venter med å sette i gang spillet fordi Pierre-Emerick Aubameyang ligger nede.
    29'
    Angelo Fulgini (RC Lens) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    31'
    Nampalys Mendy
    Målsjanse til RC Lens! Nampalys Mendy treffer mål, men keeper redder.
    31'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Eric Wattellier tildeler RC Lens en corner. Angelo Fulgini sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    31'
    Olympique Marseille slipper å klare seg uten Pierre-Emerick Aubameyang som kommer tilbake på banen i Marseille.
    31'
    31'
    Kevin Danso
    RC Lens fosser forover og Kevin Danso fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    32'
    32'
    34'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    Kevin Danso
    RC Lens angriper på Orange Velodrome og Kevin Danso skyter i stolpen!
    38'
    Sepe Elye Wahi (RC Lens) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    38'
    39'
    Målsjanse! Jordan Veretout (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Frispark i en god posisjon for RC Lens!
    41'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) pådrar seg et gult kort.
    41'
    I Marseille slår Jordan Veretout en corner fra venstre.
    45'+1
    RC Lens tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Frispark til RC Lens på halvdelen til Olympique Marseille.
    45'+2
    Angelo Fulgini (RC Lens) slår en corner fra høyre side på Orange Velodrome.
    45'+3
    Frispark RC Lens.
    47'
    Neil El Aynaoui
    RC Lens angriper, men avslutningen til Neil El Aynaoui går utenfor.
    50'
    52'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Gult kort til Lens
    Kevin Danso
    Kevin Danso (RC Lens) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    54'
    Olympique Marseille fosser fremover, men Eric Wattellier blåser for offside på Orange Velodrome.
    57'
    I Marseille slår Angelo Fulgini en corner fra høyre.
    58'
    Skade: Lens
    61'
    Spillerbytte - Lens
    Inn: Wesley Said
    Ut: Neil El Aynaoui
    Franck Haise (RC Lens) gjør sitt første bytte for dagen. Wesley Said erstatter Neil El Aynaoui.
    62'
    Inn: David Pereira Da Costa
    Ut: Angelo Fulgini
    RC Lens bytter ut Angelo Fulgini med David Pereira Da Costa.
    62'
    63'
    Leonardo Balerdi
    Leonardo Balerdi (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Eric Wattellier.
    63'
    Skudd på mål, Lens
    64'
    64'
    Dommeren gir Sepe Elye Wahi (RC Lens) et gult kort.
    64'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Amine Harit
    Bytte for Olympique Marseille. Geoffrey Kondogbia kommer inn for Amine Harit på Orange Velodrome.
    65'
    Inn: Ismaila Sarr
    Ut: Iliman Ndiaye
    Olympique Marseille gjør sitt andre bytte. Iliman Ndiaye erstattes av Ismaila Sarr.
    65'
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til RC Lens.
    68'
    Skudd på mål, Olympique Marseille
    69'
    69'
    Hjørnespark til Lens
    70'
    Skade: Olympique Marseille
    71'
    Inn: Jean Onana
    Ut: Michael Murillo
    Michael Murillo (Olympique Marseille) erstattes av Jean Onana.
    72'
    Inn: Andy Diouf
    Ut: Sepe Elye Wahi
    Franck Haise gjør dagens tredje bytte i Marseille, når han tar ut Sepe Elye Wahi og setter inn Andy Diouf.
    76'
    Inn: Ayanda Sishuba
    Ut: Deiver Machado
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for RC Lens. Inn kommer Ayanda Sishuba, mens Deiver Machado tar plass på benken.
    76'
    77'
    77'
    Mål for Lens!
    Olympique Marseille 1 - 1 Lens
    Mål: Wesley Said
    Målgivende: Massadio Haidara
    Wesley Said header ballen i mål og utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Massadio Haidara.
    77'
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Jonathan Clauss
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Marseille. Inn kommer Luis Henrique Tomaz de Lima, mens Jonathan Clauss tar plass på benken.
    79'
    En av Olympique Marseilles spillere blir avblåst for offside.
    81'
    Inn: Ruben Aguilar
    Ut: Nampalys Mendy
    RC Lens bytter ut Nampalys Mendy med Ruben Aguilar. Dette er det femte byttet som Franck Haise gjør i dagens kamp.
    81'
    Olympique Marseille angriper. Pape Alassane Gueye får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    82'
    82'
    83'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) løfter inn en corner fra venstre på Orange Velodrome.
    84'
    Olympique Marseille 2 - 1 Lens
    Mål: Pape Alassane Gueye
    I Marseille tar Olympique Marseille ledelsen 2-1 etter et mål av Pape Alassane Gueye.
    85'
    87'
    89'
    90'+2
    90'+4
    90'+5
    90'+6
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor RC Lens-området.