Nicolas Cozza (FC Nantes) kommer seg fri på Orange Velodrome, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Kan Olympique Marseille utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    6'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Olympique Marseille like utenfor FC Nantes-området.
    9'
    Frispark for Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    11'
    En av FC Nantess spillere går i offside.
    13'
    Frispark Olympique Marseille.
    15'
    Mål for Olympique Marseille!
    Olympique Marseille 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Pierre-Emerick Aubameyang
    Målgivende: Ismaila Sarr
    Pierre-Emerick Aubameyang dundrer ballen i mål og Olympique Marseille tar ledelsen 1-0 på Orange Velodrome. Ismaila Sarr var nest sist på ballen.
    17'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Olympique Marseille på egen banehalvdel.
    19'
    Skade: Olympique Marseille
    21'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Tilbake fra skade: Olympique Marseille
    21'
    Skade: FC Nantes
    22'
    Spillet på Orange Velodrome er stoppet midlertidig fordi Ismaila Sarr ligger nede.
    22'
    Tilbake fra skade: FC Nantes
    23'
    Olympique Marseille slipper å klare seg uten Ismaila Sarr som kommer tilbake på banen i Marseille.
    23'
    24'
    Frispark i en god posisjon for FC Nantes!
    26'
    Frisparket tildelt Olympique Marseille er farlig nær FC Nantess målområde.
    27'
    Gult kort til FC Nantes
    Douglas
    Douglas (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Orange Velodrome.
    27'
    29'
    Pape Alassane Gueye
    Målsjanse! Pape Alassane Gueye (Olympique Marseille) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Nantes.
    33'
    I Marseille slår Pedro Chirivella en corner fra venstre.
    35'
    35'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Pierre-Emerick Aubameyang
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) header utenfor.
    37'
    38'
    Jordan Veretout (Olympique Marseille) slår en corner fra venstre side på Orange Velodrome.
    43'
    Ismaila Sarr
    Ismaila Sarr (Olympique Marseille) kommer til en målsjanse på Orange Velodrome, men klarer ikke å score.
    43'
    Skudd på mål, FC Nantes
    45'
    Olympique Marseille, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    Hjørnespark til FC Nantes
    45'+1
    Frispark til Olympique Marseille på halvdelen til FC Nantes.
    45'+1
    Kelvin Amian
    Dommer Francois Letexier gir Kelvin Amian (FC Nantes) et gult kort.
    45'+1
    Nicolas Cozza vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+4
    Nicolas Cozza er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+5
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Florent Mollet
    Ut: Kelvin Amian
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens første bytte i Marseille, når han tar ut Kelvin Amian og setter inn Florent Mollet.
    46'
    Inn: Mostafa Mohamed
    Ut: Pedro Chirivella
    FC Nantes gjør sitt andre bytte. Pedro Chirivella erstattes av Mostafa Mohamed.
    46'
    Frispark FC Nantes.
    49'
    50'
    50'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Nantes
    51'
    Ingen straffe til FC Nantes
    51'
    Iliman Ndiaye
    Olympique Marseille avanserer forover i Marseille. Iliman Ndiaye avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Jordan Veretout
    Sjanse i Marseille! Jordan Veretout (Olympique Marseille) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    54'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    54'
    Francois Letexier tildeler Olympique Marseille en corner. Jordan Veretout sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    55'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympique Marseille.
    57'
    Spillerbytte - Olympique Marseille
    Inn: Jean Onana
    Ut: Iliman Ndiaye
    Bytte for Olympique Marseille. Jean Onana kommer inn for Iliman Ndiaye på Orange Velodrome.
    58'
    Inn: Quentin Merlin
    Ut: Ulisses Garcia
    Jean-Louis Gasset (Olympique Marseille) gjør sitt andre bytte for dagen. Quentin Merlin erstatter Ulisses Garcia.
    58'
    Inn: Geoffrey Kondogbia
    Ut: Pape Alassane Gueye
    Olympique Marseille bytter ut Pape Alassane Gueye med Geoffrey Kondogbia.
    59'
    60'
    60'
    60'
    Inn: Bénie Traoré
    Ut: Tino Kadewere
    Tino Kadewere (FC Nantes) erstattes av Benie Adama Traore.
    61'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Marseille fordi Ismaila Sarr får behandling for en skade på banen.
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Nicolas Cozza (FC Nantes) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    Ismaila Sarr er tilbake på banen igjen.
    63'
    63'
    Det blir farlig! Frispark for FC Nantes er nær straffområde.
    64'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Marseille fordi Nicolas Cozza får behandling for en skade på banen.
    65'
    66'
    66'
    Nicolas Cozza er tilbake i kampen igjen.
    66'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Nicolas Cozza
    Marcus Coco (FC Nantes) erstatter Nicolas Cozza som ser ut til å måtte forlate Orange Velodrome med en skade.
    68'
    68'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    68'
    Olympique Marseille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    68'
    71'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til Olympique Marseille.
    74'
    I Marseille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    74'
    Gult kort til Olympique Marseille
    Pierre-Emerick Aubameyang (Olympique Marseille) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    74'
    77'
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside.
    78'
    Olympique Marseille 2 - 0 FC Nantes
    Pierre-Emerick Aubameyang setter ballen i mål og øker Olympique Marseilles ledelse til 2-0 i Marseille.
    79'
    81'
    Inn: Abdou Diallo
    Ut: Douglas
    FC Nantes bytter ut Douglas med Abdou Diallo. Dette er det femte byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Faris Pemi Moumbagna
    Ut: Pierre-Emerick Aubameyang
    Olympique Marseille bytter ut Pierre-Emerick Aubameyang med Faris Pemi Moumbagna. Dette er det fjerde byttet som Jean-Louis Gasset gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Luis Henrique Tomaz de Lima
    Ut: Ismaila Sarr
    Bytte for Olympique Marseille. Luis Henrique Tomaz de Lima kommer inn for Ismaila Sarr på Orange Velodrome.
    89'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    90'
    Frisparket tildelt FC Nantes er farlig nær Olympique Marseilles målområde.
    90'+2
    Chancel Mbemba
    Chancel Mbemba (Olympique Marseille) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.