Dagens kamp på Groupama Stadium i Lyon er i gang.
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    4'
    Moise Kean
    Sjanse i Lyon! Moise Kean (Paris Saint-Germain FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    6'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Idrissa Gueye
    Idrissa Gueye (Paris Saint-Germain FC) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    6'
    Lucas Paqueta
    Sjanse til Olympique Lyon! Lucas Paqueta er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    9'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til Paris Saint-Germain FC.
    10'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    12'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Olympique Lyon 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe setter ballen i nettet og Paris Saint-Germain FC leder nå 0-1.
    15'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    18'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    20'
    Moise Kean
    Moise Kean (Paris Saint-Germain FC) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    23'
    23'
    Angel Di Maria
    Paris Saint-Germain FC angriper i Lyon. Angel Di Maria fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Frispark Olympique Lyon.
    28'
    I Lyon slår Angel Di Maria en corner fra høyre.
    31'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    32'
    Olympique Lyon 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Danilo Pereira
    Målgivende: Marquinhos
    Mål! Danilo Pereira gir Paris Saint-Germain FC en komfortabel 0-2 ledelse. Det er en fin assist fra Marquinhos.
    32'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    34'
    40'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Tino Kadewere
    Tino Kadewere (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    40'
    41'
    Clement Turpin tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC like utenfor Olympique Lyon-området.
    47'
    Olympique Lyon 0 - 3 Paris Saint-Germain
    Mål: Angel Di Maria
    Angel Di Maria øker Paris Saint-Germain FCs ledelse til 0-3!
    47'
    Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Karl Toko Ekambi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    52'
    52'
    Olympique Lyon 0 - 4 Paris Saint-Germain
    Målgivende: Marco Verratti
    I Lyon øker Paris Saint-Germain FC ledelsen til 0-4 takket være et mål av Kylian Mbappe. Marco Verratti var nest sist på ballen.
    52'
    Moise Kean (Paris Saint-Germain FC) vinkes av for offside i Lyon.
    55'
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Lyon. Idrissa Gueye avslutter, men treffer ikke mål.
    55'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Leo Dubois
    Ut: Tino Kadewere
    Rudi Garcia gjør dagens første bytte i Lyon, når han tar ut Tino Kadewere og setter inn Leo Dubois.
    56'
    Inn: Bruno Guimaraes
    Ut: Thiago Mendes
    Bytte for Olympique Lyon. Bruno Guimaraes kommer inn for Thiago Mendes på Groupama Stadium.
    56'
    Inn: Slimani Islam
    Ut: Memphis Depay
    Olympique Lyon bytter ut Memphis Depay med Slimani Islam. Dette er det tredje byttet som Rudi Garcia gjør i dagens kamp.
    57'
    Olympique Lyon angriper i Lyon, men blir avblåst for offside.
    58'
    59'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 4 Paris Saint-Germain
    Mål: Slimani Islam
    Målgivende: Maxwel Cornet
    Mål! Slimani Islam reduserer til 1-4 på Groupama Stadium i Lyon. Flott spill fra Maxwel Cornet før målet.
    62'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    63'
    Angel Di Maria (Paris Saint-Germain FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Groupama Stadium.
    65'
    67'
    Kylian Mbappe
    Målsjanse på Groupama Stadium! Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Moise Kean
    Moise Kean (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Angel Di Maria er tilbake i kampen igjen.
    69'
    Spillet på Groupama Stadium er stoppet midlertidig fordi Kylian Mbappe ligger nede.
    70'
    Kylian Mbappe ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lyon.
    70'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Neymar
    Ut: Kylian Mbappe
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) tar ut Kylian Mbappe som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Neymar.
    70'
    Paris Saint-Germain FC angriper. Angel Di Maria får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    71'
    71'
    72'
    72'
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Karl Toko Ekambi
    Rudi Garcia (Olympique Lyon) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Rayan Cherki erstatter Karl Toko Ekambi.
    74'
    Hjørnespark til Olympique Lyon
    74'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    74'
    75'
    Slimani Islam
    Olympique Lyon angriper på Groupama Stadium. Slimani Islam header utenfor.
    76'
    Olympique Lyon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    77'
    Inn: Sinaly Diomande
    Ut: Jason Denayer
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Sinaly Diomande, mens Jason Denayer tar plass på benken.
    78'
    Clement Turpin signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    78'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    79'
    80'
    Olympique Lyon 2 - 4 Paris Saint-Germain
    Mål: Maxwel Cornet
    Målgivende: Rayan Cherki
    Maxwel Cornet scorer og reduserer dermed til 2-4. Rayan Cherki sto for den målgivende pasningen.
    81'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Lyon er nær straffområde.
    83'
    Olympique Lyon angriper i Lyon. Slimani Islam avslutter på mål, men greier ikke å score.
    84'
    84'
    Maxence Caqueret
    Sjanse i Lyon! Maxence Caqueret (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    84'
    84'
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Idrissa Gueye med Ander Herrera.
    86'
    Inn: Colin Dagba
    Ut: Alessandro Florenzi
    Alessandro Florenzi (Paris Saint-Germain FC) erstattes av Colin Dagba.
    86'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Olympique Lyon.
    87'
    Neymar
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Lyon. Neymar avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Olympique Lyon må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Paris Saint-Germain FC.
    90'+1
    Sinaly Diomande
    Sinaly Diomande (Olympique Lyon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.