Dommeren blåser i gang dagens kamp i Lyon.
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    Rayan Cherki
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Karl Toko Ekambi
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Kevin Volland (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    17'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    19'
    AS Monaco FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    Sjanse i Lyon! Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    22'
    22'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    23'
    Olympique Lyon avanserer forover på Groupama Stadium og Karl Toko Ekambi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av AS Monaco FC.
    26'
    26'
    Gelson Martins
    AS Monaco FC angriper i Lyon. Gelson Martins avslutter på mål, men greier ikke å score.
    29'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Houssem Aouar
    Målsjanse på Groupama Stadium! Houssem Aouar fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    34'
    34'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Houssem Aouar avslutter utenfor.
    34'
    Sjanse til Olympique Lyon! Rayan Cherki er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    36'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    38'
    40'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    AS Monaco FC fosser forover og Gelson Martins fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    50'
    50'
    I Lyon slår Kevin Volland en corner fra venstre.
    51'
    Olympique Lyon angriper, men Rayan Cherki vinkes av for offside.
    51'
    Jean Lucas (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    54'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Wissam Ben Yedder går utenfor.
    57'
    63'
    Amaury Delerue tildeler Olympique Lyon en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Lucas Paqueta
    Ut: Rayan Cherki
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt første bytte for dagen. Lucas Paqueta erstatter Rayan Cherki.
    67'
    Inn: Tino Kadewere
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) erstattes av Tino Kadewere.
    67'
    Tino Kadewere
    Målsjanse til Olympique Lyon! Tino Kadewere treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Olympique Lyon angriper. Tino Kadewere får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    70'
    70'
    Olympique Lyon avanserer forover i Lyon. Tino Kadewere avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Kevin Volland
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Myron Boadu, mens Kevin Volland tar plass på benken.
    71'
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til Olympique Lyon.
    71'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Olympique Lyon får straffe!
    72'
    Gult kort til Monaco
    Axel Disasi
    Dommeren gir Axel Disasi (AS Monaco FC) et gult kort.
    73'
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Olympique Lyon 1 - 0 Monaco
    Mål: Karl Toko Ekambi
    Olympique Lyon går opp i en 1-0 ledelse etter at Karl Toko Ekambi setter straffesparket sikkert i mål på Groupama Stadium.
    75'
    Frispark Olympique Lyon.
    76'
    Jean Lucas
    Dommer Amaury Delerue viser Jean Lucas (AS Monaco FC) det gule kortet.
    76'
    77'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Maxence Caqueret
    Maxence Caqueret (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    77'
    80'
    Jean Lucas (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    81'
    Benoit Badiashile
    I Lyon får Benoit Badiashile (AS Monaco FC) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    81'
    81'
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Jean Lucas
    AS Monaco FC gjør sitt andre bytte. Jean Lucas erstattes av Ismail Jakobs.
    82'
    Inn: Felix Lemarechal
    Ut: Eliot Matazo
    Bytte for AS Monaco FC. Felix Lemarechal kommer inn for Eliot Matazo på Groupama Stadium.
    82'
    84'
    En av AS Monaco FCs spillere går i offside.
    87'
    88'
    Amaury Delerue tildeler Olympique Lyon en corner. Lucas Paqueta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 2 - 0 Monaco
    Mål: Jason Denayer
    Målgivende: Emerson
    I Lyon øker Olympique Lyon ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jason Denayer. Flott spill fra Emerson før målet.