124
51
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Said Benrahma (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    2'
    Corentin Tolisso
    Olympique Lyon angriper på Groupama Stadium. Corentin Tolisso header utenfor.
    2'
    En av Olympique Lyons spillere blir avblåst for offside.
    6'
    Kamory Doumbia
    Kamory Doumbia (Stade Brestois 29) kommer seg fri på Groupama Stadium, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Steve Mounie
    Steve Mounie (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    13'
    Julien Le Cardinal
    Stade Brestois 29 angriper i Lyon. Julien Le Cardinal fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Frispark i en god posisjon for Olympique Lyon!
    17'
    Gult kort til Brest
    Lilian Brassier
    Lilian Brassier (Stade Brestois 29) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    17'
    Mål for Olympique Lyon!
    Olympique Lyon 1 - 0 Brest
    Mål: Corentin Tolisso
    Målgivende: Jake O'Brien
    Mål! Corentin Tolisso gir Olympique Lyon en 1-0 ledelse. Jake O'Brien var nest sist på ballen.
    18'
    I Lyon slår Said Benrahma en corner fra venstre.
    21'
    Jake O'Brien
    Jake O'Brien (Olympique Lyon) kommer til avslutning på Groupama Stadium, men headingen blir reddet.
    21'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Kamory Doumbia (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd på Groupama Stadium – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    23'
    Mathieu Vernice tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Del Castillo sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    25'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    25'
    26'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Stade Brestois 29 fosser forover og Kamory Doumbia fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    28'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    Alexandre Lacazette
    Alexandre Lacazette (Olympique Lyon) avanserer forover på Groupama Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    29'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    30'
    Corentin Tolisso (Olympique Lyon) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    34'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til Olympique Lyon.
    34'
    Frispark Olympique Lyon.
    36'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    37'
    Malick Fofana
    Sjanse til Olympique Lyon! Malick Fofana er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Mathieu Vernice tildeler Olympique Lyon en corner. Said Benrahma sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    39'
    Ainsley Maitland-Niles
    Olympique Lyon angriper på Groupama Stadium, men Ainsley Maitland-Niles header utenfor.
    39'
    Målsjanse! Corentin Tolisso (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Martin Satriano
    Stade Brestois 29 angriper. Martin Satriano får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    42'
    42'
    Romain Del Castillo (Stade Brestois 29) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    42'
    Dommer Mathieu Vernice venter med å sette i gang spillet fordi Corentin Tolisso ligger nede.
    44'
    Corentin Tolisso kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Groupama Stadium.
    45'
    Pierre Lees-Melou
    Dommeren gir Pierre Lees-Melou (Stade Brestois 29) et gult kort.
    45'+2
    Romain Del Castillo vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    45'+2
    Stade Brestois 29 slipper å klare seg uten Romain Del Castillo som kommer tilbake på banen i Lyon.
    45'+3
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Olympique Lyon.
    46'
    Målsjanse på Groupama Stadium! Corentin Tolisso fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    47'
    47'
    Mathieu Vernice tildeler Olympique Lyon en corner. Said Benrahma sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Lilian Brassier (Stade Brestois 29) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Groupama Stadium.
    48'
    Lilian Brassier er tilbake i kampen igjen.
    49'
    Olympique Lyon angriper i Lyon, men blir avblåst for offside.
    50'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    51'
    Sjanse! Stade Brestois 29 avanserer forover, men Steve Mounie avslutter utenfor.
    54'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    Romain Del Castillo
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Romain Del Castillo treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    I Lyon slår Romain Del Castillo en corner fra høyre.
    57'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    57'
    Kan Stade Brestois 29 utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    57'
    Gult kort til Olympique Lyon
    Said Benrahma
    Said Benrahma (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    57'
    58'
    Olympique Lyon må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Brestois 29.
    59'
    Nicolas Tagliafico
    Dommer Mathieu Vernice viser Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon) det gule kortet.
    59'
    Mål for Brest!
    Olympique Lyon 1 - 1 Brest
    Mål: Steve Mounie
    Målgivende: Romain Del Castillo
    Mål! Stade Brestois 29utligner til 1-1 etter en heading av Steve Mounie. Romain Del Castillo sto for den målgivende pasningen.
    60'
    Målet til Brest sjekkes av VAR
    61'
    Målet til Brest blir stående
    61'
    62'
    I Lyon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    64'
    Olympique Lyon 1 - 2 Brest
    Mål: Romain Del Castillo
    Stade Brestois 29 leder 1-2 etter en scoring av Romain Del Castillo.
    64'
    Olympique Lyon 1 - 3 Brest
    Målgivende: Kamory Doumbia
    Mål! Romain Del Castillo øker ledelsen til 1-3. Det er en fin assist fra Kamory Doumbia.
    67'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Rayan Cherki
    Ut: Corentin Tolisso
    Pierre Sage (Olympique Lyon) gjør sitt første bytte for dagen. Rayan Cherki erstatter Corentin Tolisso.
    68'
    Inn: Ernest Nuamah
    Ut: Malick Fofana
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Ernest Nuamah, mens Malick Fofana tar plass på benken.
    68'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Groupama Stadium.
    69'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Groupama Stadium.
    70'
    Olympique Lyon 2 - 3 Brest
    Mål: Alexandre Lacazette
    Mål! Olympique Lyon reduserer til 2-3 ved Alexandre Lacazette.
    70'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Mahdi Camara
    Ut: Kamory Doumbia
    Stade Brestois 29 bytter ut Kamory Doumbia med Mahdi Camara. Dette er det første byttet som Eric Roy gjør i dagens kamp.
    71'
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 like utenfor Olympique Lyon-området.
    72'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) slår en corner fra venstre side på Groupama Stadium.
    73'
    Frispark Stade Brestois 29.
    74'
    74'
    Mahdi Camara
    Stade Brestois 29 avanserer forover i Lyon. Mahdi Camara avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    Hjørnespark til Brest
    76'
    Mathieu Vernice tildeler Olympique Lyon en corner. Rayan Cherki sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    77'
    Olympique Lyon 3 - 3 Brest
    Mål: Nicolas Tagliafico
    Målgivende: Rayan Cherki
    Nicolas Tagliafico utligner til 3-3 på Groupama Stadium. Flott spill fra Rayan Cherki før målet.
    79'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Martin Satriano
    Stade Brestois 29 bytter ut Martin Satriano med Jeremy Le Douaron.
    80'
    Inn: Luck Zogbe
    Ut: Julien Le Cardinal
    Julien Le Cardinal (Stade Brestois 29) erstattes av Luck Zogbe.
    80'
    Målsjanse til Olympique Lyon! Said Benrahma treffer mål, men keeper redder.
    83'
    83'
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra venstre på Groupama Stadium.
    83'
    Skudd på mål, Brest
    84'
    84'
    Olympique Lyon fosser forover og Ainsley Maitland-Niles fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    85'
    85'
    Rayan Cherki
    Rayan Cherki (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Pierre Lees-Melou (Stade Brestois 29) kommer til en målsjanse på Groupama Stadium, men klarer ikke å score.
    86'
    Andre gule kort til Olympique Lyon
    Nicolas Tagliafico (Olympique Lyon) får dagens andre gule kort og må dermed forlate banen her på Groupama Stadium.
    86'
    Andre gule kort til Brest
    Utvisning! Pierre Lees-Melou (Stade Brestois 29) sendes i dusjen etter å ha mottatt sitt andre gule kort for dagen.
    86'
    Jake O'Brien (Olympique Lyon) mottar sitt første gule kort for dagen på Groupama Stadium.
    87'
    Bradley Locko
    Bradley Locko (Stade Brestois 29) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    87'
    Inn: Henrique Silva
    Ut: Said Benrahma
    Pierre Sage gjør dagens tredje bytte i Lyon, når han tar ut Said Benrahma og setter inn Henrique Silva.
    89'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Romain Del Castillo
    Bytte for Stade Brestois 29. Mathias Pereira Lage kommer inn for Romain Del Castillo på Groupama Stadium.
    89'
    89'
    90'+2
    Mathieu Vernice signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    90'+3
    Olympique Lyon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    90'+5
    Spillet på Groupama Stadium er stoppet midlertidig fordi Alexandre Lacazette ligger nede.
    90'+7
    Straffe til Olympique Lyon
    90'+7
    Alexandre Lacazette ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lyon.
    90'+8
    VAR sjekker om det er straffe til Olympique Lyon
    90'+9
    Nemanja Matic
    Nemanja Matic (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    90'+10
    Dommeren dømmer straffe til Olympique Lyon
    90'+11
    Marco Bizot
    Marco Bizot (Stade Brestois 29) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+11
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lyon fordi Alexandre Lacazette får behandling for en skade på banen.
    90'+13
    Inn: Gift Emmanuel Orban
    Ut: Alexandre Lacazette
    Alexandre Lacazette, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Gift Emmanuel Orban kommer inn for Olympique Lyon.
    90'+14
    Olympique Lyon scorer på straffe!
    Olympique Lyon 4 - 3 Brest
    Mål: Ainsley Maitland-Niles
    Ainsley Maitland-Niles scorer og Olympique Lyon leder nå 4-3. Målet kom på et straffespark.