Santiago Hezze (Olympiacos) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    16'
    Frisparket tildelt Olympiacos er farlig nær Voloss målområde.
    17'
    Olympiacos avanserer forover i Pireus. Daniel Podence avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Volos på egen banehalvdel.
    19'
    Ayoub El Kaabi
    Olympiacos angriper, men avslutningen til Ayoub El Kaabi går utenfor.
    20'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Volos.
    21'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til Volos.
    23'
    Sjanse til Olympiacos! Ayoub El Kaabi er nær ved å score, men keeper redder.
    24'
    Volos NPS, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Volos NPS
    Mål: Ayoub El Kaabi
    Målgivende: Andre Horta
    Mål! Ayoub El Kaabi gir Olympiacos en 1-0 ledelse. Flott spill fra Andre Horta før målet.
    27'
    29'
    Olympiacos angriper. Ayoub El Kaabi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Petros Tsagarakis tildeler Olympiacos en corner. Andre Horta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    I Pireus slår Andre Horta en corner fra venstre.
    31'
    Volos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    34'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    36'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Volos like utenfor Olympiacos-området.
    37'
    Georgios Mygas (Volos) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    38'
    Andre Horta (Olympiacos) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    39'
    39'
    Andre Horta (Olympiacos) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    41'
    42'
    Panagiotis Moraitis
    Volos avanserer forover i Pireus. Panagiotis Moraitis avslutter, men treffer ikke mål.
    43'
    Francisco Ortega
    Francisco Ortega (Olympiacos) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    44'
    44'
    Olympiacos angriper i Pireus. Daniel Podence fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    VAR sjekker om det er straffe til Olympiakos
    45'+4
    Dommeren dømmer straffe til Olympiakos
    45'+5
    Straffe til Olympiakos
    45'+5
    Olympiakos scorer på straffe!
    Olympiakos 2 - 0 Volos NPS
    Ayoub El Kaabi banker inn et straffespark på Georgios Karaiskakis! Olympiacos øker dermed ledelsen til 2-0.
    45'+6
    Spillerbytte - Volos NPS
    Inn: Fotios Kitsos
    Ut: Joeri De Kamps
    Joeri De Kamps (Volos) erstattes av Fotios Kitsos.
    46'
    Målsjanse til Olympiacos! Daniel Podence treffer mål, men keeper redder.
    47'
    47'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    49'
    Bryan Olivera
    Bryan Olivera (Volos) pådrar seg et gult kort.
    49'
    Olympiacos angriper på Georgios Karaiskakis. Daniel Podence header utenfor.
    50'
    Andre Horta
    Andre Horta (Olympiacos) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    Giorgos Masouras
    Olympiacos fosser forover og Giorgos Masouras fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Daniel Kovacs (Volos) vrir seg av smerte i gresset.
    52'
    Daniel Kovacs er tilbake i kampen igjen.
    53'
    Chiquinho
    Olympiacos angriper i Pireus. Chiquinho avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    55'
    56'
    Skade: Volos NPS
    58'
    Målet til Olympiakos sjekkes av VAR
    58'
    Målet til Olympiakos blir annullert
    58'
    Gult kort til Olympiakos
    Panagiotis Retsos
    Panagiotis Retsos (Olympiacos) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    59'
    Tilbake fra skade: Volos NPS
    59'
    Inn: Facundo Bertoglio
    Ut: Bryan Olivera
    Bytte for Volos. Facundo Bertoglio kommer inn for Bryan Olivera på Georgios Karaiskakis.
    60'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Sotirios Alexandropoulos
    Ut: Santiago Hezze
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens første bytte i Pireus, når han tar ut Santiago Hezze og setter inn Sotirios Alexandropoulos.
    60'
    Olympiacos fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    62'
    Inn: Giulian Biancone
    Ut: Panagiotis Retsos
    Olympiacos bytter ut Panagiotis Retsos med Giulian Biancone. Dette er det andre byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Rodinei
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos. Inn kommer Stevan Jovetic, mens Rodinei tar plass på benken.
    63'
    Petros Tsagarakis signaliserer et frispark til Olympiacos.
    64'
    Olympiacos angriper i Pireus. Daniel Podence avslutter på mål, men greier ikke å score.
    67'
    Petros Tsagarakis tildeler Olympiacos en corner. Chiquinho sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    68'
    68'
    69'
    69'
    Daniel Podence (Olympiacos) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    69'
    Skade: Olympiakos
    69'
    Tilbake fra skade: Olympiakos
    70'
    Daniel Kovacs ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    70'
    Daniel Kovacs er på beina igjen og fortsetter kampen.
    72'
    Inn: Fran Navarro
    Ut: Chiquinho
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria (Olympiacos) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Fran Navarro erstatter Chiquinho.
    73'
    Inn: El Arabi
    Ut: Ayoub El Kaabi
    Olympiacos gjør sitt femte bytte. Ayoub El Kaabi erstattes av El Arabi.
    73'
    74'
    El Arabi
    Olympiacos angriper. El Arabi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    75'
    75'
    Inn: Efstathios Tachatos
    Ut: Jasin Assehnoun
    Bytte for Volos. Efstathios Tachatos kommer inn for Jasin Assehnoun på Georgios Karaiskakis.
    76'
    Stevan Jovetic
    Stevan Jovetic (Olympiacos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    77'
    79'
    El Arabi
    Olympiacos angriper, men avslutningen til El Arabi går utenfor.
    82'
    Olympiacos fosser forover og Stevan Jovetic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.