Konstantinos Perrakis signaliserer et frispark til Olympiacos.
    1'
    Konstantinos Perrakis signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    2'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    4'
    Frispark i en god posisjon for Olympiacos!
    6'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra venstre.
    8'
    Juanpi
    Sjanse! Panaitolikos avanserer forover, men Juanpi avslutter utenfor.
    8'
    Alexandros Voilis
    Alexandros Voilis (Panaitolikos) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    9'
    Santiago Hezze
    Santiago Hezze (Olympiacos) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Mål for Panaitolikos!
    Olympiakos 0 - 1 Panaitolikos
    Mål: Ilias Chatzitheodoridis
    Målgivende: Facundo Martin Perez
    Ilias Chatzitheodoridis setter ballen i nettet og Panaitolikos leder nå 0-1. Flott spill fra Facundo Martin Perez før målet.
    13'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til Olympiacos.
    15'
    Frispark Olympiacos.
    16'
    Panaitolikos scorer selvmål!
    Olympiakos 1 - 1 Panaitolikos
    Mål: Marios Oikonomou
    Selvmål! En sønderknust Marios Oikonomou setter ballen i eget mål. Dermed står det 1-1.
    17'
    19'
    Konstantinos Perrakis tildeler Olympiacos en corner. Konstantinos Fortounis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    22'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    24'
    Rodinei
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Rodinei fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    Panaitolikos, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    29'
    Andreas Ntoi
    Andreas Ntoi (Olympiacos) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    32'
    Konstantinos Perrakis signaliserer et frispark til Panaitolikos.
    33'
    Frispark Panaitolikos.
    33'
    Gult kort til Olympiakos
    Santiago Hezze (Olympiacos) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    33'
    34'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    34'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    35'
    39'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 2 - 1 Panaitolikos
    Mål: Konstantinos Fortounis
    Målgivende: Giorgos Masouras
    Olympiacos leder 2-1 etter en scoring av Konstantinos Fortounis. Det er en fin assist fra Giorgos Masouras.
    40'
    42'
    Konstantinos Perrakis signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Alexandros Voilis
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Panaitolikos. Inn kommer Joao Pedro, mens Alexandros Voilis tar plass på benken.
    46'
    47'
    Giulian Biancone
    Giulian Biancone (Olympiacos) mottar sitt første gule kort for dagen på Georgios Karaiskakis.
    48'
    48'
    Juanpi (Panaitolikos) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    49'
    49'
    51'
    52'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til Panaitolikos.
    54'
    Olympiacos angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Facundo Martin Perez
    Sjanse i Pireus! Facundo Martin Perez (Panaitolikos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra høyre.
    57'
    Pep Biel
    Olympiacos angriper. Pep Biel får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    58'
    58'
    Gult kort til Panaitolikos
    Juanpi
    Juanpi (Panaitolikos) må stå over en kamp etter å ha pådratt seg et gult kort.
    59'
    59'
    60'
    Inn: Christos Belevonis
    Ut: Ilias Chatzitheodoridis
    Panaitolikos bytter ut Ilias Chatzitheodoridis med Christos Belevonis.
    61'
    Joao Pedro
    Panaitolikos angriper på Georgios Karaiskakis, men Joao Pedro header utenfor.
    62'
    Olympiacos må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Panaitolikos.
    64'
    66'
    Bruno Ezequiel Duarte
    I Pireus header Bruno Ezequiel Duarte (Panaitolikos) mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Ayoub El Kaabi
    Ut: Stevan Jovetic
    Stevan Jovetic (Olympiacos) erstattes av Ayoub El Kaabi.
    68'
    Inn: Daniel Podence
    Ut: Pep Biel
    Olympiacos gjør sitt andre bytte. Pep Biel erstattes av Daniel Podence.
    68'
    Olympiakos 3 - 1 Panaitolikos
    Mål: Ayoub El Kaabi
    I Pireus øker Olympiacos ledelsen til 3-1 takket være et mål av Ayoub El Kaabi. Giorgos Masouras var nest sist på ballen.
    70'
    Inn: Vicente Iborra
    Ut: Giulian Biancone
    Olympiacos bytter ut Giulian Biancone med Vicente Iborra. Dette er det tredje byttet som Diego Martinez Penas gjør i dagens kamp.
    75'
    Inn: Ivan Brnic
    Ut: Giorgos Masouras
    Olympiacos gjør sitt fjerde bytte. Giorgos Masouras erstattes av Ivan Brnic.
    75'
    76'
    Inn: Franco Baldassarra
    Ut: Facundo Martin Perez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Panaitolikos. Inn kommer Franco Baldassarra, mens Facundo Martin Perez tar plass på benken.
    77'
    Inn: Sergio Ismael Diaz Velazquez
    Ut: Frederico Duarte
    Frederico Duarte (Panaitolikos) erstattes av Sergio Ismael Diaz Velazquez.
    77'
    En av Olympiacoss spillere blir avblåst for offside.
    77'
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos) pådrar seg et gult kort.
    78'
    78'
    Inn: Charalampos Mavrias
    Ut: Georgios Liavas
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt femte bytte for dagen. Charalampos Mavrias erstatter Georgios Liavas.
    81'
    Joao Pedro
    Sjanse til Panaitolikos! Joao Pedro er nær ved å score, men keeper redder.
    84'
    84'
    Inn: Joao Carvalho
    Ut: Konstantinos Fortounis
    Olympiacos gjør sitt femte bytte. Konstantinos Fortounis erstattes av Joao Carvalho.
    85'
    88'
    90'
    90'
    90'+1
    I Pireus slår Juanpi en corner fra venstre.
    90'+2
    Sergio Ismael Diaz Velazquez
    I Pireus får Sergio Ismael Diaz Velazquez (Panaitolikos) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.