Maccabi Tel Aviv tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Maccabi Tel Aviv!
    Olympiakos 0 - 1 Maccabi Tel Aviv
    Mål: Eran Zahavi
    Målgivende: Milson
    Mål! Maccabi Tel Aviv tar ledelsen 0-1 ved Eran Zahavi. Det er en fin assist fra Milson.
    5'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    8'
    Dor Peretz
    Sjanse i Pireus! Dor Peretz (Maccabi Tel Aviv) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    9'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Olympiakos 0 - 2 Maccabi Tel Aviv
    Mål: Ido Shahar
    Målgivende: Dor Peretz
    I Pireus øker Maccabi Tel Aviv ledelsen til 0-2 takket være et mål av Ido Shahar. Dor Peretz sto for den målgivende pasningen.
    9'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 2 Maccabi Tel Aviv
    Mål: Ayoub El Kaabi
    Målgivende: Konstantinos Fortounis
    Mål! Ayoub El Kaabi reduserer til 1-2 på Georgios Karaiskakis i Pireus. Flott spill fra Konstantinos Fortounis før målet.
    13'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Maccabi Tel Aviv.
    14'
    Olympiacos angriper, men blir avblåst for offside.
    14'
    Frispark til Olympiacos på halvdelen til Maccabi Tel Aviv.
    17'
    Frispark Olympiacos.
    20'
    Gult kort til Maccabi Tel Aviv
    Gavriel Kanichowsky
    Dommer Craig Pawson gir Gavriel Kanichowsky (Maccabi Tel Aviv) et gult kort.
    20'
    Konstantinos Fortounis
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    Maccabi Tel Aviv, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frisparket tildelt Maccabi Tel Aviv er farlig nær Olympiacoss målområde.
    23'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    25'
    I Pireus slår Gavriel Kanichowsky en corner fra venstre.
    29'
    Olympiakos 1 - 3 Maccabi Tel Aviv
    Mål! Eran Zahavi øker Maccabi Tel Avivs ledelse til 1-3 på Georgios Karaiskakis. Milson var nest sist på ballen.
    30'
    Målet til Maccabi Tel Aviv sjekkes av VAR
    32'
    Målet til Maccabi Tel Aviv blir stående
    32'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    33'
    Olympiacos angriper i Pireus. Konstantinos Fortounis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Frispark for Maccabi Tel Aviv på egen banehalvdel.
    34'
    Eran Zahavi
    Maccabi Tel Aviv avanserer forover i Pireus. Eran Zahavi avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    37'
    Skudd utenfor mål, Maccabi Tel Aviv
    38'
    En av Maccabi Tel Avivs spillere går i offside.
    38'
    38'
    Ido Shahar
    Ido Shahar (Maccabi Tel Aviv) mottar sitt første gule kort for dagen på Georgios Karaiskakis.
    38'
    39'
    Det blir farlig! Frispark for Olympiacos er nær straffområde.
    42'
    Daniel Podence
    I Pireus header Daniel Podence (Olympiacos) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Olympiacos angriper i Pireus. Konstantinos Fortounis fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'
    Chiquinho
    Chiquinho (Olympiacos) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Craig Pawson tildeler Maccabi Tel Aviv en corner. Osher Davida sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    48'
    Ayoub El Kaabi
    Olympiacos angriper. Ayoub El Kaabi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    52'
    52'
    Santiago Hezze
    Olympiacos fosser forover og Santiago Hezze fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    53'
    53'
    54'
    Chiquinho
    Chiquinho (Olympiacos) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    54'
    Roi Mishpati
    Roi Mishpati (Maccabi Tel Aviv) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    59'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Olympiacos.
    59'
    59'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Maccabi Tel Aviv på egen banehalvdel.
    60'
    61'
    62'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    63'
    Panagiotis Retsos
    Olympiacos angriper på Georgios Karaiskakis. Panagiotis Retsos header utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Chiquinho
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos. Inn kommer Giorgos Masouras, mens Chiquinho tar plass på benken.
    67'
    68'
    Spillerbytte - Maccabi Tel Aviv
    Inn: Dan Biton
    Ut: Osher Davida
    Maccabi Tel Aviv gjør sitt første bytte. Osher Davida erstattes av Dan Biton.
    68'
    Maccabi Tel Aviv må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympiacos.
    69'
    Andre Horta
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Andre Horta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Skudd på mål, Maccabi Tel Aviv
    74'
    74'
    Olympiakos 1 - 4 Maccabi Tel Aviv
    Mål: Dor Peretz
    Målgivende: Gavriel Kanichowsky
    Dor Peretz header ballen i mål og Maccabi Tel Aviv øker ledelsen til 1-4. Gavriel Kanichowsky var nest sist på ballen.
    74'
    77'
    Inn: Dor David Turgeman
    Ut: Eran Zahavi
    Eran Zahavi (Maccabi Tel Aviv) erstattes av Dor David Turgeman.
    77'
    Inn: Eden Karzev
    Ut: Joris Overeem
    Maccabi Tel Aviv bytter ut Joris Overeem med Eden Karzev.
    77'
    Inn: Stevan Jovetic
    Ut: Konstantinos Fortounis
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) erstattes av Stevan Jovetic.
    78'
    Inn: Joao Carvalho
    Ut: Daniel Podence
    Olympiacos bytter ut Daniel Podence med Joao Carvalho. Dette er det tredje byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    78'
    Andre Horta
    Olympiacos avanserer forover i Pireus. Andre Horta avslutter, men treffer ikke mål.
    80'
    Inn: Ofir Davidzada
    Ut: Milson
    Maccabi Tel Aviv bytter ut Milson med Ofir Davidzada.
    81'
    Inn: Eyal Golasa
    Ut: Gavriel Kanichowsky
    Bytte for Maccabi Tel Aviv. Eyal Golasa kommer inn for Gavriel Kanichowsky på Georgios Karaiskakis.
    82'
    82'
    Olympiakos avancerar på Georgios Karaiskakis och Ayoub El Kaabi får en nickmöjlighet – utanför!
    83'
    Inn: El Arabi
    Ut: Ayoub El Kaabi
    Olympiacos gjør sitt fjerde bytte. Ayoub El Kaabi erstattes av El Arabi.
    84'
    Roy Revivo
    Roy Revivo (Maccabi Tel Aviv) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    84'
    Inn: Vicente Iborra
    Ut: Andre Horta
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens femte bytte i Pireus, når han tar ut Andre Horta og setter inn Vicente Iborra.
    84'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Olympiacos like utenfor Maccabi Tel Aviv-området.