1-0
    Giorgos Masouras
    Sjanse til Olympiacos Piraeus! Giorgos Masouras er nær ved å score, men keeper redder.
    3'
    Ionikos Nikea FC, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Frispark til Olympiacos Piraeus på halvdelen til Ionikos Nikea FC.
    3'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) vrir seg av smerte i gresset.
    3'
    Tilbake fra skade: Olympiakos
    4'
    Thuram
    Målsjanse til Ionikos Nikea FC! Thuram treffer mål, men keeper redder.
    5'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    7'
    Evangelos Manouchos tildeler Ionikos Nikea FC en corner. Aias Aosman sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Garry Rodrigues
    Garry Rodrigues (Olympiacos Piraeus) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    9'
    Ionikos Nikea FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus like utenfor Ionikos Nikea FC-området.
    12'
    Gult kort til Ionikos Nikea FC
    Jerson Cabral
    Jerson Cabral (Ionikos Nikea FC) får et gult kort av dommer Evangelos Manouchos.
    12'
    Frispark for Ionikos Nikea FC på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Ionikos Nikea FC
    Mål: Giorgos Masouras
    Mål! Olympiacos Piraeus tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Giorgos Masouras på Georgios Karaiskakis.
    17'
    Lefteris Matsoukas
    Lefteris Matsoukas (Ionikos Nikea FC) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    18'
    Frispark Olympiacos Piraeus.
    19'
    I Pireus slår Aguibou Camara en corner fra venstre.
    21'
    Olympiacos Piraeus angriper og Giorgos Masouras får avsluttet. Headingen treffer ikke Ionikos Nikea FC-målet.
    22'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Ionikos Nikea FC angriper i Pireus. Jerson Cabral fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    25'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    28'
    Kenny Lala
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Kenny Lala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    29'
    29'
    29'
    Olympiacos Piraeus angriper. Garry Rodrigues får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    32'
    33'
    Ionikos Nikea FC fosser fremover, men Evangelos Manouchos blåser for offside på Georgios Karaiskakis.
    33'
    34'
    Evangelos Manouchos signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    36'
    38'
    Pierre Kunde ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    39'
    Pierre Kunde vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    40'
    41'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Mady Camara
    Ut: Pierre Kunde
    Olympiacos Piraeus bytter ut Pierre Kunde som ikke ser ut til å kunne fortsette. Pedro Martins blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Mady Camara.
    41'
    Dalcio
    Ionikos Nikea FC angriper, men avslutningen til Dalcio går utenfor.
    42'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    44'
    Frispark til Ionikos Nikea FC på halvdelen til Olympiacos Piraeus.
    45'+1
    Inn: Avraam Papadopoulos
    Ut: Sokratis Papastathopoulos
    Olympiacos Piraeus bytter ut Sokratis Papastathopoulos med Avraam Papadopoulos. Dette er det andre byttet som Pedro Martins gjør i dagens kamp.
    46'
    Garry Rodrigues (Olympiacos Piraeus) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    49'
    Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    50'
    51'
    I Pireus slår Giorgos Masouras en corner fra høyre.
    52'
    Mady Camara
    Mady Camara (Olympiacos Piraeus) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    52'
    53'
    Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    54'
    54'
    55'
    Frisparket tildelt Ionikos Nikea FC er farlig nær Olympiacos Piraeuss målområde.
    58'
    59'
    Dommer Evangelos Manouchos ser at linjemannen løfter flagget, og Ionikos Nikea FCs Jerson Cabral blåses av for offside.
    59'
    61'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Garry Rodrigues (Olympiacos Piraeus) vrir seg av smerte i gresset.
    62'
    62'
    Inn: Henry Onyekuru
    Ut: Garry Rodrigues
    Pedro Martins (Olympiacos Piraeus) tar ut Garry Rodrigues som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Henry Onyekuru.
    63'
    Thuram
    Sjanse! Ionikos Nikea FC avanserer forover, men Thuram avslutter utenfor.
    63'
    Alaixys Romao
    Dommeren gir Alaixys Romao (Ionikos Nikea FC) et gult kort.
    63'
    Gult kort til Olympiakos
    Aguibou Camara
    Dommer Evangelos Manouchos viser Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) det gule kortet.
    64'
    66'
    Ionikos Nikea FC fosser forover og Jerson Cabral fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    67'
    67'
    68'
    Giorgos Masouras (Olympiacos Piraeus) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    69'
    71'
    Henry Onyekuru
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Henry Onyekuru fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Inn: Thanasis Androutsos
    Ut: Giorgos Masouras
    Olympiacos Piraeus gjør sitt fjerde bytte. Giorgos Masouras erstattes av Thanasis Androutsos.
    72'
    Inn: El Arabi
    Ut: Soares
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos Piraeus. Inn kommer El Arabi, mens Soares tar plass på benken.
    72'
    El Arabi
    Målsjanse til Olympiacos Piraeus! El Arabi treffer mål, men keeper redder.
    74'
    74'
    Målsjanse! Aguibou Camara (Olympiacos Piraeus) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Spillerbytte - Ionikos Nikea FC
    Inn: Reinaldo Lenis
    Ut: Jerson Cabral
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Ionikos Nikea FC. Inn kommer Reinaldo Lenis, mens Jerson Cabral tar plass på benken.
    76'
    Inn: Didier Delgado
    Ut: Lefteris Matsoukas
    Ionikos Nikea FC bytter ut Lefteris Matsoukas med Didier Delgado. Dette er det første byttet som Dimitris Spanos gjør i dagens kamp.
    76'
    77'
    79'
    80'
    Evangelos Manouchos tildeler Ionikos Nikea FC en corner. Aias Aosman sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    84'
    Dommer Evangelos Manouchos venter med å sette i gang spillet fordi Thuram ligger nede.