Dusan Tadic68' (Str.)
3-2
268
228

Irfan Kahveci (Fenerbahce) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    4'
    Edin Dzeko
    Fenerbahce angriper i Pireus. Edin Dzeko avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    Edin Dzeko
    Fenerbahce fosser forover og Edin Dzeko fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    7'
    7'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Fenerbahce
    Mål: Konstantinos Fortounis
    Mål! Konstantinos Fortounis gir Olympiacos ledelsen 1-0 i Pireus.
    8'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Fenerbahce på egen banehalvdel.
    15'
    Stevan Jovetic
    Sjanse til Olympiacos! Stevan Jovetic er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Fenerbahce, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Fenerbahce angriper, men Sandro Scharer blåser for offside.
    17'
    Sandro Scharer tildeler Olympiacos en corner. Konstantinos Fortounis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    18'
    Gult kort til Fenerbahce
    Irfan Kahveci
    Irfan Kahveci mottar et gult kort i Pireus, og må dermed stå over en kamp for Fenerbahce.
    22'
    I Pireus slår Irfan Kahveci en corner fra høyre.
    25'
    Edin Dzeko (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    25'
    Fenerbahce fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    26'
    Sandro Scharer tildeler Olympiacos en corner. Konstantinos Fortounis sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    David Carmo
    David Carmo (Olympiacos) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    27'
    27'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    27'
    Fenerbahce tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Pireus fordi Irfan Kahveci får behandling for en skade på banen.
    30'
    Irfan Kahveci er på beina igjen og fortsetter kampen.
    31'
    Olympiakos 2 - 0 Fenerbahce
    Mål: Stevan Jovetic
    Målgivende: Konstantinos Fortounis
    Mål! Stevan Jovetic øker Olympiacoss ledelse til 2-0 på Georgios Karaiskakis. Konstantinos Fortounis var nest sist på ballen.
    32'
    Målet til Olympiakos sjekkes av VAR
    33'
    Målet til Olympiakos blir stående
    33'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    40'
    Francisco Ortega
    Francisco Ortega (Olympiacos) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Olympiacos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Jayden Oosterwolde (Fenerbahce) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Georgios Karaiskakis.
    42'
    Spillerbytte - Fenerbahce
    Inn: Ferdi Kadioglu
    Ut: Jayden Oosterwolde
    Jayden Oosterwolde, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Ferdi Kadioglu kommer inn for Fenerbahce.
    45'
    Frisparket tildelt Fenerbahce er farlig nær Olympiacoss målområde.
    45'+1
    Spillet på Georgios Karaiskakis er stoppet midlertidig fordi Bright Osayi-Samuel ligger nede.
    45'+2
    Fenerbahce angriper, men avslutningen til Irfan Kahveci går utenfor.
    45'+3
    Bright Osayi-Samuel er på beina igjen og fortsetter kampen på Georgios Karaiskakis.
    45'+3
    Rade Krunic
    Fenerbahce angriper. Rade Krunic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    45'+4
    45'+4
    Miha Zajc
    Miha Zajc (Fenerbahce) kommer til en målsjanse på Georgios Karaiskakis, men klarer ikke å score.
    45'+4
    45'+5
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Olympiacos.
    45'+6
    46'
    Giorgos Masouras
    Giorgos Masouras (Olympiacos) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    46'
    46'
    Frispark Olympiacos.
    48'
    Fenerbahce må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympiacos.
    49'
    Konstantinos Fortounis
    Olympiacos avanserer forover i Pireus. Konstantinos Fortounis avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Ayoub El Kaabi
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Ayoub El Kaabi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    51'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra høyre.
    51'
    David Carmo
    David Carmo (Olympiacos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    Frispark til Fenerbahce på halvdelen til Olympiacos.
    55'
    Olympiakos 3 - 0 Fenerbahce
    Mål: Chiquinho
    Målgivende: Ayoub El Kaabi
    Olympiacos går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Chiquinho. Ayoub El Kaabi sto for den målgivende pasningen.
    57'
    59'
    Bright Osayi-Samuel
    Sjanse til Fenerbahce! Bright Osayi-Samuel er nær ved å score, men keeper redder.
    61'
    61'
    Dommer Sandro Scharer venter med å sette i gang spillet fordi Konstantinos Fortounis ligger nede.
    62'
    Inn: Ismail Yuksek
    Ut: Rade Krunic
    Bytte for Fenerbahce. Ismail Yuksek kommer inn for Rade Krunic på Georgios Karaiskakis.
    62'
    Inn: Fred
    Ut: Miha Zajc
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Fenerbahce. Inn kommer Fred, mens Miha Zajc tar plass på benken.
    62'
    Sebastian Szymanski
    Sjanse i Pireus! Sebastian Szymanski (Fenerbahce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    63'
    63'
    Dusan Tadic (Fenerbahce) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    63'
    Konstantinos Fortounis er tilbake på banen igjen.
    63'
    64'
    Straffe til Fenerbahce
    66'
    Gult kort til Olympiakos
    Panagiotis Retsos
    Dommer Sandro Scharer gir Panagiotis Retsos (Olympiacos) et gult kort.
    67'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Bright Osayi-Samuel (Fenerbahce) vrir seg av smerte i gresset.
    67'
    Fenerbahce scorer på straffe!
    Olympiakos 3 - 1 Fenerbahce
    Mål: Dusan Tadic
    Fenerbahce reduserer til 3-1 etter at Dusan Tadic setter straffesparket sikkert i mål på Georgios Karaiskakis.
    68'
    Bright Osayi-Samuel er tilbake i kampen igjen.
    68'
    Irfan Kahveci (Fenerbahce) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    70'
    71'
    72'
    David Carmo
    Olympiacos avanserer forover og David Carmo kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    72'
    72'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    72'
    73'
    Fred
    Fred får gult kort og må stå over en kamp for Fenerbahce!
    73'
    Frispark for Fenerbahce på egen banehalvdel.
    73'
    Mål for Fenerbahce!
    Olympiakos 3 - 2 Fenerbahce
    Mål: Irfan Kahveci
    Målgivende: Sebastian Szymanski
    Mål! Fenerbahce reduserer til 3-2 etter et mål av Irfan Kahveci på Georgios Karaiskakis. Det er en fin assist fra Sebastian Szymanski.
    74'
    75'
    David Carmo
    Olympiacos angriper på Georgios Karaiskakis. David Carmo header utenfor.
    76'
    Fred
    Sjanse i Pireus! Fred (Fenerbahce) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    76'
    76'
    77'
    Frispark Fenerbahce.
    78'
    Giorgos Masouras (Olympiacos) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Andre Horta
    Ut: Stevan Jovetic
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria (Olympiacos) gjør sitt første bytte for dagen. Andre Horta erstatter Stevan Jovetic.
    82'
    Rodrigo Becao vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    84'
    Inn: Vicente Iborra
    Ut: Chiquinho
    Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør dagens andre bytte i Pireus, når han tar ut Chiquinho og setter inn Vicente Iborra.
    84'
    Inn: Leonardo Bonucci
    Ut: Rodrigo Becao
    Leonardo Bonucci (Fenerbahce) erstatter Rodrigo Becao som ser ut til å måtte forlate Georgios Karaiskakis med en skade.
    84'
    Fenerbahce angriper på Georgios Karaiskakis, men Sebastian Szymanski header utenfor.
    84'
    Inn: El Arabi
    Ut: Ayoub El Kaabi
    Olympiacos bytter ut Ayoub El Kaabi med El Arabi. Dette er det tredje byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    87'
    Inn: Quini
    Ut: Giorgos Masouras
    Olympiacos bytter ut Giorgos Masouras med Quini. Dette er det fjerde byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    87'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    88'
    89'
    Dusan Tadic (Fenerbahce) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.