I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Aristomenis Koutsiaftis signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus.
    3'
    Aristomenis Koutsiaftis signaliserer et frispark til Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    4'
    Asteras Tripolis tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    8'
    9'
    Aristomenis Koutsiaftis signaliserer et frispark til Asteras Tripolis på egen banehalvdel.
    10'
    Mady Camara
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Mady Camara fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    Asteras Tripolis, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Mathieu Valbuena
    Olympiacos Piraeus angriper på Georgios Karaiskakis. Mathieu Valbuena header utenfor.
    15'
    Olympiacos Piraeus tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    20'
    Frispark til Asteras Tripolis på halvdelen til Olympiacos Piraeus.
    21'
    Lazar Randjelovic
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Lazar Randjelovic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    22'
    Frispark Asteras Tripolis.
    22'
    27'
    29'
    Frispark for Olympiacos Piraeus på egen banehalvdel.
    31'
    Yann M`Vila
    Sjanse! Olympiacos Piraeus avanserer forover, men Yann M`Vila avslutter utenfor.
    32'
    33'
    Jeronimo Barrales
    Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    34'
    35'
    35'
    Adrian Riera (Asteras Tripolis) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    36'
    Sudais Ali Baba
    Sudais Ali Baba (Asteras Tripolis) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    37'
    Olympiakos, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Aristomenis Koutsiaftis tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Mathieu Valbuena sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    43'
    43'
    Olympiacos Piraeus fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'+1
    Aristomenis Koutsiaftis tildeler Olympiacos Piraeus en corner. Mathieu Valbuena sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+3
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Konstantinos Fortounis
    Ut: Yann M`Vila
    Pedro Martins (Olympiacos Piraeus) gjør sitt første bytte for dagen. Kostas Fortounis erstatter Yann M`Vila.
    46'
    Spillerbytte - Asteras Tripolis
    Inn: Pepe Castano
    Ut: Daniel Suarez Garcia-Osorio
    Dani Suarez (Asteras Tripolis) erstattes av Pepe Castano.
    46'
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Lazar Randjelovic
    Bytte for Olympiacos Piraeus. Giorgos Masouras kommer inn for Lazar Randjelovic på Georgios Karaiskakis.
    46'
    Rafinha
    Olympiacos Piraeus angriper. Rafinha får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    46'
    46'
    Aristomenis Koutsiaftis tildeler Asteras Tripolis en corner. Adrian Riera sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    49'
    Gult kort til Asteras Tripolis
    Juan Munafo
    Juan Munafo (Asteras Tripolis) får et gult kort av dommer Aristomenis Koutsiaftis.
    50'
    50'
    51'
    Mathieu Valbuena (Olympiacos Piraeus) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    53'
    El Arabi
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! El Arabi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    56'
    Inn: Sito
    Ut: Sudais Ali Baba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Sito, mens Sudais Ali Baba tar plass på benken.
    56'
    Giorgos Masouras
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Giorgos Masouras avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    58'
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Konstantinos Fortounis
    I Pireus tar Olympiacos Piraeus ledelsen 1-0 etter et mål av Kostas Fortounis.
    59'
    Olympiakos 2 - 0 Asteras Tripolis
    Mål: Giorgos Masouras
    I Pireus øker Olympiacos Piraeus ledelsen til 2-0 takket være et mål av Giorgos Masouras.
    64'
    Adrien Riera
    Adrian Riera (Asteras Tripolis) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    66'
    66'
    Olympiacos Piraeus angriper, men Aristomenis Koutsiaftis blåser for offside.
    67'
    Inn: Koka
    Ut: El Arabi
    Olympiacos Piraeus gjør sitt tredje bytte. El Arabi erstattes av Koka.
    67'
    Inn: Crespi
    Ut: Leo Tilica
    Asteras Tripolis bytter ut Leo Tilica med Francesc Regis.
    67'
    Inn: Borja Fernandez
    Ut: Adrien Riera
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Asteras Tripolis. Inn kommer Borja Fernandez, mens Adrian Riera tar plass på benken.
    68'
    En av Asteras Tripoliss spillere går i offside.
    69'
    69'
    Inn: Bruno
    Ut: Mathieu Valbuena
    Olympiacos Piraeus gjør sitt fjerde bytte. Mathieu Valbuena erstattes av Bruno.
    72'
    72'
    Målsjanse! Jeronimo Barrales (Asteras Tripolis) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Crespi
    Sjanse i Pireus! Francesc Regis (Asteras Tripolis) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    Borja Fernandez (Asteras Tripolis) slår en corner fra høyre side på Georgios Karaiskakis.
    75'
    Crespi
    I Pireus header Francesc Regis (Asteras Tripolis) mot mål, men ballen går utenfor.
    76'
    Aristomenis Koutsiaftis tildeler Asteras Tripolis en corner. Borja Fernandez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    Sito
    Asteras Tripolis angriper, men avslutningen til Sito går utenfor.
    77'
    80'
    Christos Tasoulis
    Asteras Tripolis angriper på Georgios Karaiskakis, men Christos Tasoulis header utenfor.
    83'
    Inn: Walter Iglesias
    Ut: Juan Munafo
    Asteras Tripolis bytter ut Juan Munafo med Walter Iglesias. Dette er det femte byttet som Milan Rastavac gjør i dagens kamp.
    84'
    Jose Luis Valiente
    Dommer Aristomenis Koutsiaftis viser Jose Luis Valiente (Asteras Tripolis) det gule kortet.
    85'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    85'
    Inn: Cafu
    Ut: Andreas Bouchalakis
    Olympiacos Piraeus bytter ut Andreas Bouchalakis med Cafu.
    86'
    Frispark Olympiacos Piraeus.
    86'
    Koka
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Koka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Olympiakos 3 - 0 Asteras Tripolis
    Olympiacos Piraeus går opp i en 3-0 ledelse etter et mål av Giorgos Masouras.
    88'
    Jose Holebas
    Sjanse i Pireus! Jose Holebas (Olympiacos Piraeus) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'
    90'
    Cafu
    Olympiacos Piraeus angriper i Pireus. Cafu fyrer av et skudd som går utenfor.
    90'
    Konstantinos Fortounis
    Olympiacos Piraeus fosser forover og Kostas Fortounis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.