Moses Odubajo (Aris Thessaloniki) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    Aris Thessaloniki tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Mål for Olympiakos!
    Olympiakos 1 - 0 Aris Thessaloniki
    Mål: Ayoub El Kaabi
    Målgivende: Konstantinos Fortounis
    Mål! Ayoub El Kaabi header ballen i mål og gir Olympiacos ledelsen 1-0 på Georgios Karaiskakis. Det er en fin assist fra Konstantinos Fortounis.
    6'
    Frispark for Olympiacos på egen banehalvdel.
    11'
    Aris Thessaloniki fosser fremover, men Eric Wattellier blåser for offside på Georgios Karaiskakis.
    15'
    Rodinei
    Rodinei (Olympiacos) avanserer forover på Georgios Karaiskakis. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    16'
    Aris Thessaloniki, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Kan Olympiacos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    17'
    Konstantinos Fortounis
    Olympiacos avanserer forover i Pireus. Konstantinos Fortounis avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    I Pireus slår Konstantinos Fortounis en corner fra høyre.
    20'
    David Carmo
    David Carmo (Olympiacos) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    21'
    Aris Thessaloniki angriper, men blir avblåst for offside.
    22'
    Aris Thessaloniki må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Olympiacos.
    23'
    25'
    En av Olympiacoss spillere går i offside.
    27'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) løfter inn en corner fra høyre på Georgios Karaiskakis.
    31'
    En av Olympiacoss spillere blir avblåst for offside på Georgios Karaiskakis.
    32'
    Eric Wattellier tildeler Olympiacos en corner. Konstantinos Fortounis sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) slår en corner fra venstre side på Georgios Karaiskakis.
    38'
    Straffe til Olympiakos
    39'
    Gult kort til Aris Thessaloniki
    Jakub Brabec
    Jakub Brabec (Aris Thessaloniki) mottar sitt første gule kort for dagen på Georgios Karaiskakis.
    39'
    Ayoub El Kaabi (Olympiacos) legger ballen på straffemerket ... og misbruker sjansen!
    41'
    Frispark for Aris Thessaloniki på egen banehalvdel.
    42'
    Jean Jules Sepp Mvondo
    Jean Jules Sepp Mvondo (Aris Thessaloniki) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    44'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Olympiacos på egen banehalvdel.
    44'
    I Pireus har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Loren Moron
    Loren Moron (Aris Thessaloniki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Aris Thessaloniki
    Inn: Fabiano
    Ut: Lindsay Rose
    Aris Thessaloniki bytter ut Lindsay Rose med Fabiano. Dette er det første byttet som Apostolos Mantzios gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Manu Garcia
    Ut: Jean Jules Sepp Mvondo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Aris Thessaloniki. Inn kommer Manu Garcia, mens Jean Jules Sepp Mvondo tar plass på benken.
    46'
    Inn: Alvaro Zamora
    Ut: Kike Saverio
    Apostolos Mantzios (Aris Thessaloniki) gjør sitt tredje bytte for dagen. Alvaro Zamora erstatter Kike Saverio.
    46'
    48'
    Alvaro Zamora
    Alvaro Zamora (Aris Thessaloniki) kommer seg fri på Georgios Karaiskakis, men avslutningen går utenfor.
    49'
    51'
    Stevan Jovetic
    Olympiacos angriper i Pireus. Stevan Jovetic avslutter på mål, men greier ikke å score.
    55'
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) løfter inn en corner fra venstre på Georgios Karaiskakis.
    55'
    Hjørnespark til Olympiakos
    57'
    Gult kort til Olympiakos
    Santiago Hezze
    Santiago Hezze (Olympiacos) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Aris Thessaloniki.
    58'
    Frisparket tildelt Aris Thessaloniki er farlig nær Olympiacoss målområde.
    58'
    Olympiakos 2 - 0 Aris Thessaloniki
    Mål: Daniel Podence
    Målgivende: Stevan Jovetic
    Olympiacos går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Daniel Podence. Flott spill fra Stevan Jovetic før målet.
    60'
    Sjanse i Pireus! Konstantinos Fortounis (Olympiacos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    64'
    65'
    Inn: Karim Ansarifard
    Ut: Loren Moron
    Bytte for Aris Thessaloniki. Karim Ansarifard kommer inn for Loren Moron på Georgios Karaiskakis.
    67'
    Frispark Olympiacos.
    67'
    Rodinei
    Målsjanse til Olympiacos! Rodinei treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Spillerbytte - Olympiakos
    Inn: Giorgos Masouras
    Ut: Konstantinos Fortounis
    Konstantinos Fortounis (Olympiacos) erstattes av Giorgos Masouras.
    71'
    Daniel Podence
    Dommeren gir Daniel Podence (Olympiacos) et gult kort.
    71'
    Inn: Gelson Martins
    Ut: Daniel Podence
    Daniel Podence (Olympiacos) erstattes av Gelson Martins.
    72'
    Målsjanse på Georgios Karaiskakis! Stevan Jovetic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    74'
    74'
    Eric Wattellier tildeler Olympiacos en corner. Chiquinho sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    77'
    78'
    Inn: Giannis Fetfatzidis
    Ut: Shapi Suleymanov
    Apostolos Mantzios gjør dagens femte bytte i Pireus, når han tar ut Shapi Suleymanov og setter inn Giannis Fetfatzidis.
    78'
    Chiquinho
    Olympiacos angriper, men avslutningen til Chiquinho går utenfor.
    81'
    Inn: Joao Carvalho
    Ut: Stevan Jovetic
    Olympiacos gjør sitt tredje bytte. Stevan Jovetic erstattes av Joao Carvalho.
    82'
    Inn: El Arabi
    Ut: Ayoub El Kaabi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympiacos. Inn kommer El Arabi, mens Ayoub El Kaabi tar plass på benken.
    82'
    Giannis Fetfatzidis
    Giannis Fetfatzidis (Aris Thessaloniki) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Offside! Joao Carvalho (Olympiacos) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    85'
    Inn: Quini
    Ut: Rodinei
    Olympiacos bytter ut Rodinei med Quini. Dette er det femte byttet som Jose Luis Mendilibar Etxebarria gjør i dagens kamp.
    86'
    86'
    Olympiacos angriper i Pireus, men blir avblåst for offside.
    87'
    Olympiakos 3 - 0 Aris Thessaloniki
    Mål: Joao Carvalho
    Målgivende: Omar Richards
    Mål! Joao Carvalho gir Olympiacos en komfortabel 3-0 ledelse. Omar Richards var nest sist på ballen.
    89'
    Aris Thessaloniki avanserer forover i Pireus. Giannis Fetfatzidis avslutter, men treffer ikke mål.