0-1
1-1
    Dagens dommer, Eric Lambrechts, blåser i gang kampen.
    SV Zulte Waregem angriper i Heverlee. avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Heverlee fordi Nick Gillekens får behandling for en skade på banen.
    2'
    Nick Gillekens ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Heverlee.
    3'
    Eric Lambrechts tildeler SV Zulte Waregem en corner. Onur Kaya sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    3'
    SV Zulte Waregem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Mål for SV Zulte Waregem!
    OH Leuven 0 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Sander Coopman
    Målgivende: Brian Hamalainen
    SV Zulte Waregem tar ledelsen 0-1 i Heverlee etter en heading av Sander Coopman! Brian Hamalainen var nest sist på ballen.
    5'
    Frispark for Oud-Heverlee på egen banehalvdel.
    7'
    Eric Lambrechts signaliserer et frispark til Oud-Heverlee på egen banehalvdel.
    10'
    En av SV Zulte Waregems spillere blir avblåst for offside.
    11'
    13'
    Frispark i en god posisjon for Oud-Heverlee!
    13'
    Julien Gorius
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Julien Gorius fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    14'
    SV Zulte Waregem, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    14'
    15'
    Frispark for SV Zulte Waregem på egen banehalvdel.
    15'
    17'
    17'
    18'
    Koen Persoons
    Sjanse i Heverlee! Koen Persoons (Oud-Heverlee) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    18'
    Oud-Heverlee fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    20'
    21'
    Nill De Pauw
    Nill De Pauw (SV Zulte Waregem) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    21'
    SV Zulte Waregem angriper, men Sander Coopman vinkes av for offside.
    22'
    Samy Kehli
    Samy Kehli (Oud-Heverlee) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    22'
    23'
    Hamdi Harbaoui
    Målsjanse! Hamdi Harbaoui (SV Zulte Waregem) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Jarno Libert
    Jarno Libert (Oud-Heverlee) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    26'
    28'
    Eric Lambrechts signaliserer et frispark til Oud-Heverlee like utenfor SV Zulte Waregem-området.
    29'
    Rødt kort til SV Zulte Waregem
    Sander Coopman
    Utvisning! SV Zulte Waregems Sander Coopman får rødt kort og sendes av banen.
    29'
    Mål for OH Leuven!
    OH Leuven 1 - 1 SV Zulte Waregem
    Mål: Julien Gorius
    Mål! Oud-Heverlee utligner på Den Dreef Stadium. Målscorer: Julien Gorius.
    31'
    32'
    En av Oud-Heverlees spillere går i offside.
    34'
    Oud-Heverlees Jovan Kostovski blåses av for offside på Den Dreef Stadium.
    35'
    Offside! Nill De Pauw (SV Zulte Waregem) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    35'
    Oud-Heverlee tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt SV Zulte Waregemet.
    40'
    Sandy Walsh
    Sandy Walsh (SV Zulte Waregem) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    40'
    Jo Gilis
    Oud-Heverlee angriper i Heverlee. Jo Gilis avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    41'
    Frispark SV Zulte Waregem.
    41'
    Peter Olayinka (SV Zulte Waregem) vinkes av for offside i Heverlee.
    42'
    Sjanse! Oud-Heverlee avanserer forover, men Julien Gorius avslutter utenfor.
    43'
    Frispark til SV Zulte Waregem på halvdelen til Oud-Heverlee.
    44'
    Eric Lambrechts signaliserer et frispark til SV Zulte Waregem.
    45'
    47'
    47'
    Jo Gilis
    Oud-Heverlee angriper, men avslutningen til Jo Gilis går utenfor.
    47'
    47'
    Eric Lambrechts signaliserer et frispark til Oud-Heverlee.
    49'
    David Hubert
    David Hubert (Oud-Heverlee) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    55'
    57'
    Frispark til Oud-Heverlee på halvdelen til SV Zulte Waregem.
    58'
    59'
    59'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt Oud-Heverleeet.
    60'
    Gult kort til SV Zulte Waregem
    Fredrik Oldrup Jensen
    Fredrik Jensen (SV Zulte Waregem) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    61'
    (Oud-Heverlee) header mot mål, men ballen går utenfor.
    62'
    SV Zulte Waregem fosser fremover, men Peter Olayinka går rett i offsidefella.
    66'
    SV Zulte Waregem angriper i Heverlee. Nill De Pauw fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    69'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Yannick Aguemon
    Ut: Jo Gilis
    Bytte for Oud-Heverlee. Yanick Aguemon kommer inn for Jo Gilis på Den Dreef Stadium.
    69'
    Onur Kaya (SV Zulte Waregem) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    72'
    Inn: Daan Vekemans
    Ut: Koen Persoons
    Nigel Pearson gjør dagens andre bytte i Heverlee, når han tar ut Koen Persoons og setter inn Daan Vekemans.
    74'
    Julien Gorius (Oud-Heverlee) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    74'
    I Heverlee slår Julien Gorius en corner fra høyre.
    75'
    I Heverlee slår Julien Gorius en corner fra venstre.
    75'
    78'
    78'
    Inn: Esteban Casagolda
    Ut: Jovan Kostovski
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee. Inn kommer Esteban Casagolda, mens Jovan Kostovski tar plass på benken.
    80'
    Brian Hamalainen (SV Zulte Waregem) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    82'
    OH Leuven 1 - 2 SV Zulte Waregem
    Mål: Brian Hamalainen
    Mål! SV Zulte Waregem tar ledelsen 1-2 takket være en scoring av Brian Hamalainen på Den Dreef Stadium.
    82'
    Spillerbytte - SV Zulte Waregem
    Inn: Johan Lædre Bjørdal
    Ut: Nill De Pauw
    Nill De Pauw (SV Zulte Waregem) erstattes av Johan Lædre Bjørdal.
    86'
    89'
    89'
    Inn: Michael Heylen
    Ut: Peter Olayinka
    SV Zulte Waregem gjør sitt andre bytte. Peter Olayinka erstattes av Michael Heylen.
    90'
    Offside! Elliott Moore blir vinket av og Oud-Heverlee må dermed bygge opp et nytt angrep.