Dommeren blåser i gang dagens kamp i Heverlee.
    Mål for Royal Charleroi SC!
    OH Leuven 0 - 1 Royal Charleroi SC
    Mål: Gjoko Zajkov
    Målgivende: Kayembe
    I Heverlee tar Royal Charleroi SC ledelsen 0-1 etter et mål av Gjoko Zajkov. Flott spill fra Kayembe før målet.
    8'
    Siebe Schrijvers
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Siebe Schrijvers avslutter utenfor.
    12'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    20'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    22'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    25'
    Shamar Nicholson
    Shamar Nicholson skyter i stolpen! Stor sjanse for Royal Charleroi SC i Heverlee.
    26'
    Anass Zaroury
    Royal Charleroi SC angriper i Heverlee. Anass Zaroury avslutter på mål, men greier ikke å score.
    31'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    31'
    Ali Gholizadeh
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Ali Gholizadeh fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    33'
    33'
    Nathan Verboomen tildeler Royal Charleroi SC en corner. Kayembe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    34'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt bortelag.
    34'
    Gult kort til OH Leuven
    Casper De Norre
    Dommeren gir Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    34'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    40'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    41'
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    41'
    I Heverlee slår Kayembe en corner fra venstre.
    42'
    Stefan Knezevic
    Stefan Knezevic (Royal Charleroi SC) header ballen mot mål, men Oud-Heverlee Leuven klarerer.
    42'
    42'
    Ryota Morioka (Royal Charleroi SC) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    43'
    Jules Van Cleemput
    Royal Charleroi SC avanserer forover og Jules Van Cleemput kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    44'
    44'
    45'
    Kayembe (Royal Charleroi SC) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    45'+1
    Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    45'+1
    45'+1
    45'+2
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+3
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    45'+4
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    45'+5
    Målsjanse! Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'+6
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Kristiyan Malinov
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Mousa Al-Taamari kommer inn for Kristiyan Malinov på Den Dreef Stadium.
    46'
    Inn: Mathieu Maertens
    Ut: Barnabas Bese
    Marc Brys gjør dagens andre bytte i Heverlee, når han tar ut Barnabas Bese og setter inn Mathieu Maertens.
    46'
    I Heverlee slår Xavier Mercier en corner fra høyre.
    49'
    Thomas Henry
    Thomas Henry (Oud-Heverlee Leuven) prøver å heade ballen i mål på Den Dreef Stadium, men mislykkes.
    49'
    Royal Charleroi SC, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Royal Charleroi SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    51'
    Nathan Verboomen tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Casper De Norre sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    52'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Royal Charleroi SC.
    53'
    Royal Charleroi SC angriper, men avslutningen til Ali Gholizadeh går utenfor.
    55'
    Nathan Verboomen signaliserer et frispark til Royal Charleroi SC.
    56'
    Xavier Mercier
    Oud-Heverlee Leuven angriper. Xavier Mercier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    59'
    59'
    Mål for OH Leuven!
    OH Leuven 1 - 1 Royal Charleroi SC
    Mål: Thomas Henry
    Thomas Henry utligner til 1-1 på Den Dreef Stadium.
    61'
    Sjanse i Heverlee! Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    63'
    63'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    64'
    Spillerbytte - Royal Charleroi SC
    Inn: Jackson Tchatchoua
    Ut: Jules Van Cleemput
    Royal Charleroi SC gjør sitt første bytte. Jules Van Cleemput erstattes av Jackson Tchatchoua.
    66'
    Sebastien Dewaest
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Heverlee. Sebastien Dewaest avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    69'
    Jackson Tchatchoua
    Jackson Tchatchoua (Royal Charleroi SC) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Nathan Verboomen tildeler Royal Charleroi SC en corner. Ryota Morioka sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    70'
    Oud-Heverlee Leuven fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    71'
    Inn: Guillaume Gillet
    Ut: Ali Gholizadeh
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Royal Charleroi SC. Inn kommer Guillaume Gillet, mens Ali Gholizadeh tar plass på benken.
    71'
    Gjoko Zajkov
    Royal Charleroi SC angriper i Heverlee. Gjoko Zajkov fyrer av et skudd som går utenfor.
    73'
    Dommer Nathan Verboomen venter med å sette i gang spillet fordi Sebastien Dewaest ligger nede.
    74'
    Sebastien Dewaest er på beina igjen og fortsetter kampen på Den Dreef Stadium.
    74'
    Inn: Dylan Ouedraogo
    Ut: Sebastien Dewaest
    Sebastien Dewaest (Oud-Heverlee Leuven) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Dylan Ouedraogo.
    74'
    75'
    75'
    Offside! Shamar Nicholson (Royal Charleroi SC) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    76'
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Anass Zaroury fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    Kayembe (Royal Charleroi SC) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    79'
    Kayembe
    Kayembe (Royal Charleroi SC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Daan Vekemans
    Ut: Siebe Schrijvers
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Siebe Schrijvers med Daan Vekemans. Dette er det fjerde byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    83'
    Mathieu Maertens
    Sjanse i Heverlee! Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    Frispark for Royal Charleroi SC på egen banehalvdel.
    85'
    Royal Charleroi SC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Oud-Heverlee Leuven.
    85'
    Inn: Mamadou Fall
    Ut: Shamar Nicholson
    Edward Still (Royal Charleroi SC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mamadou Fall erstatter Shamar Nicholson.
    87'
    Pierre-Yves Ngawa
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Heverlee. Pierre-Yves Ngawa avslutter, men treffer ikke mål.