0-2
Hubert (sm)30'
1-2
    Dagens dommer, Jan Boterberg, blåser i gang kampen.
    Jan Boterberg tildeler Yellow-Red KV Mechelen en corner. Geoffry Hairemans sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Sandy Walsh
    Sandy Walsh (Yellow-Red KV Mechelen) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    4'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    5'
    Offside! Aster Vranckx (Yellow-Red KV Mechelen) er alene igjennom, men dommer Jan Boterberg ser at linjemannen er oppe med flagget.
    6'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    7'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Gult kort til KV Mechelen
    Aster Vranckx
    Aster Vranckx (Yellow-Red KV Mechelen) mottar sitt første gule kort for dagen på Den Dreef Stadium.
    9'
    Thomas Henry
    Sjanse til Oud-Heverlee Leuven! Thomas Henry er nær ved å score, men keeper redder.
    12'
    KV Mechelen, prøver et skudd, men det reddes
    12'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    16'
    Geoffry Hairemans
    Yellow-Red KV Mechelen angriper i Heverlee. Geoffry Hairemans fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Offside! Thibault Vlietinck blir vinket av og Oud-Heverlee Leuven må dermed bygge opp et nytt angrep.
    20'
    Yellow-Red KV Mechelen angriper. Aster Vranckx får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    Rob Schoofs
    Målsjanse til Yellow-Red KV Mechelen! Rob Schoofs treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Målsjanse! Thomas Henry (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Yellow-Red KV Mechelen.
    26'
    Mål for KV Mechelen!
    OH Leuven 0 - 1 KV Mechelen
    Mål: Kerim Mrabti
    Målgivende: Nikola Storm
    Mål! Yellow-Red KV Mechelen tar ledelsen 0-1 ved Kerim Mrabti. Nikola Storm var nest sist på ballen.
    27'
    Thibault Vlietinck
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Thibault Vlietinck avslutter utenfor.
    28'
    OH Leuven scorer selvmål!
    OH Leuven 0 - 2 KV Mechelen
    Mål: David Hubert
    30'
    Frispark Yellow-Red KV Mechelen.
    31'
    Nikola Storm
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Nikola Storm fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    32'
    32'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    33'
    I Heverlee slår Geoffry Hairemans en corner fra høyre.
    34'
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee. Thomas Henry avslutter på mål, men greier ikke å score.
    34'
    34'
    Oud-Heverlee Leuven angriper, men Xavier Mercier vinkes av for offside.
    35'
    Joachim Van Damme
    Yellow-Red KV Mechelen avanserer forover i Heverlee. Joachim Van Damme avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Sjanse i Heverlee! Geoffry Hairemans (Yellow-Red KV Mechelen) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    42'
    Yellow-Red KV Mechelen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til OH Leuven
    Thibault Vlietinck (Oud-Heverlee Leuven) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    44'
    Kamal Sowah
    Kamal Sowah (Oud-Heverlee Leuven) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    45'
    Spillerbytte - KV Mechelen
    Inn: Gustav Engvall
    Ut: Aster Vranckx
    Sven Swinnen gjør dagens første bytte i Heverlee, når han tar ut Aster Vranckx og setter inn Gustav Engvall.
    46'
    Skudd på mål, KV Mechelen
    47'
    47'
    Geoffry Hairemans (Yellow-Red KV Mechelen) vinkes av for offside i Heverlee.
    47'
    52'
    Kerim Mrabti
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    53'
    53'
    Casper De Norre
    Dommer Jan Boterberg gir Casper De Norre (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    55'
    55'
    55'
    Geoffry Hairemans (Yellow-Red KV Mechelen) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    55'
    Joachim Van Damme (Yellow-Red KV Mechelen) header mot mål, men ballen går utenfor.
    55'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Pierre-Yves Ngawa
    Pierre-Yves Ngawa (Oud-Heverlee Leuven) erstattes av Moussa Al-Taamari.
    56'
    Frispark for Yellow-Red KV Mechelen på egen banehalvdel.
    57'
    Yellow-Red KV Mechelen angriper, men blir avblåst for offside.
    58'
    Nikola Storm (Yellow-Red KV Mechelen) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    60'
    Dommer Jan Boterberg venter med å sette i gang spillet fordi Nikola Storm ligger nede.
    60'
    Mål for OH Leuven!
    OH Leuven 1 - 2 KV Mechelen
    Mål: Thomas Henry
    Mål! Thomas Henry reduserer til 1-2 på Den Dreef Stadium i Heverlee.
    61'
    Yellow-Red KV Mechelen slipper å klare seg uten Nikola Storm som kommer tilbake på banen i Heverlee.
    62'
    Målsjanse til Yellow-Red KV Mechelen! Nikola Storm treffer mål, men keeper redder.
    62'
    62'
    Kerim Mrabti (Yellow-Red KV Mechelen) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Kristiyan Malinov
    Ut: David Hubert
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut David Hubert med Kristiyan Malinov.
    63'
    64'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    65'
    Sjanse til Yellow-Red KV Mechelen! Nikola Storm er nær ved å score, men keeper redder.
    66'
    66'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Yellow-Red KV Mechelen.
    66'
    Inn: Igor De Camargo
    Ut: Nikola Storm
    Det virker som Nikola Storm ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Igor De Camargo.
    66'
    Sheldon Bateau
    I Heverlee får Sheldon Bateau (Yellow-Red KV Mechelen) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    67'
    67'
    Jan Boterberg tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Kamal Sowah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    69'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt bortelag.
    70'
    71'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.
    72'
    Oud-Heverlee Leuven fosser forover og Casper De Norre fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    72'
    Yellow-Red KV Mechelen angriper i Heverlee, men blir avblåst for offside.
    73'
    73'
    Spillet på Den Dreef Stadium er stoppet midlertidig fordi Kerim Mrabti ligger nede.
    75'
    Kerim Mrabti kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Den Dreef Stadium.
    76'
    Skudd utenfor mål, OH Leuven
    79'
    Inn: Maryan Shved
    Ut: Kerim Mrabti
    Kerim Mrabti, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Maryan Shved kommer inn for Yellow-Red KV Mechelen.
    79'
    Maryan Shved
    Maryan Shved (Yellow-Red KV Mechelen) fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    Inn: Olivier Myny
    Ut: Mathieu Maertens
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oud-Heverlee Leuven. Inn kommer Olivier Myny, mens Mathieu Maertens tar plass på benken.
    81'
    82'
    Jan Boterberg signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    83'
    Geoffry Hairemans (Yellow-Red KV Mechelen) pådrar seg et gult kort.
    83'
    84'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    85'
    90'+1
    Rob Schoofs
    Sjanse til Yellow-Red KV Mechelen! Rob Schoofs er nær ved å score, men keeper redder.
    90'+2
    90'+2
    Sandy Walsh
    Sandy Walsh (Yellow-Red KV Mechelen) får et gult kort av dommer Jan Boterberg.
    90'+2
    90'+3
    Gustav Engvall
    Dommer Jan Boterberg viser Gustav Engvall (Yellow-Red KV Mechelen) det gule kortet.