Dagens kamp på Den Dreef Stadium i Heverlee er i gang.
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    2'
    Tarik Tissoudali
    Tarik Tissoudali (K Beerschot VA) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    2'
    Mathieu Maertens
    Mathieu Maertens (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    7'
    Skudd på mål, OH Leuven
    9'
    K Beerschot VA, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    9'
    Skudd på mål, K Beerschot VA
    10'
    OH Leuven, prøver et skudd, men det reddes
    10'
    Målsjanse til K Beerschot VA! Tarik Tissoudali treffer mål, men keeper redder.
    10'
    10'
    Bert Put signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    10'
    Offside! Tarik Tissoudali (K Beerschot VA) er alene igjennom, men dommer Bert Put ser at linjemannen er oppe med flagget.
    11'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    12'
    Frispark for K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    12'
    Bert Put signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven.
    14'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Frispark til K Beerschot VA på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    21'
    Kamal Sowah
    Oud-Heverlee Leuven avanserer forover i Heverlee. Kamal Sowah avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Bert Put signaliserer et frispark til K Beerschot VA på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    28'
    Siebe Schrijvers
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee. Siebe Schrijvers fyrer av et skudd som går utenfor.
    30'
    31'
    Xavier Mercier
    Oud-Heverlee Leuven angriper. Xavier Mercier får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    33'
    Bert Put tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    33'
    Sjanse til Oud-Heverlee Leuven! Siebe Schrijvers er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    33'
    34'
    Gult kort til OH Leuven
    Kamal Sowah
    Kamal Sowah (Oud-Heverlee Leuven) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Musashi Suzuki
    K Beerschot VA fosser forover og Musashi Suzuki fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    39'
    40'
    K Beerschot VA tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    Gult kort til K Beerschot VA
    Tom Pietermaat
    Tom Pietermaat (K Beerschot VA) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    41'
    42'
    Skade: K Beerschot VA
    43'
    Tilbake fra skade: K Beerschot VA
    45'+1
    Spillerbytte - K Beerschot VA
    Inn: Mohamed Halaimia
    Ut: Joren Dom
    Joren Dom (K Beerschot VA) erstattes av Mohamed Halaimia.
    45'+1
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee, men blir avblåst for offside.
    45'+2
    48'
    Thomas Henry
    Dommer Bert Put viser Thomas Henry (Oud-Heverlee Leuven) det gule kortet.
    48'
    Raphael Holzhauser
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    51'
    51'
    52'
    K Beerschot VA fosser fremover, men Tarik Tissoudali går rett i offsidefella.
    52'
    53'
    Xavier Mercier (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    54'
    Casper De Norre
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Casper De Norre avslutter utenfor.
    55'
    Frisparket tildelt Oud-Heverlee Leuven er farlig nær K Beerschot VAs målområde.
    55'
    56'
    Tarik Tissoudali (K Beerschot VA) fyrer av et skudd som går utenfor.
    57'
    K Beerschot VA angriper på Den Dreef Stadium, men Musashi Suzuki header utenfor.
    59'
    I Heverlee slår Siebe Schrijvers en corner fra venstre.
    62'
    62'
    Bert Put signaliserer et frispark til K Beerschot VA.
    63'
    Målsjanse til K Beerschot VA! Musashi Suzuki treffer mål, men keeper redder.
    69'
    69'
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    71'
    72'
    Denis Sergeevic Prychynenko
    Dommer Bert Put gir Denis Prychynenko (K Beerschot VA) et gult kort.
    72'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Joshua Felix Okpoda Eppiah
    Ut: Xavier Mercier
    Oud-Heverlee Leuven gjør sitt første bytte. Xavier Mercier erstattes av Josh Eppiah.
    72'
    72'
    I Heverlee header Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) mot mål, men ballen går utenfor.
    74'
    Inn: Abdoulie Sanyang
    Ut: Musashi Suzuki
    Will Still (K Beerschot VA) gjør sitt andre bytte for dagen. Abdoulie Sanyang erstatter Musashi Suzuki.
    74'
    Mål for K Beerschot VA!
    OH Leuven 0 - 1 K Beerschot VA
    Mål: Tarik Tissoudali
    Mål! Tarik Tissoudali gir K Beerschot VA en 0-1 ledelse.
    74'
    80'
    Bert Put tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Siebe Schrijvers sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    80'
    Oud-Heverlee Leuven angriper. Siebe Schrijvers får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    81'
    81'
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Kristiyan Malinov
    Marc Brys gjør dagens andre bytte i Heverlee, når han tar ut Kristiyan Malinov og setter inn Moussa Al-Taamari.
    81'
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    81'
    81'
    Mohamed Halaimia
    Sjanse i Heverlee! Mohamed Halaimia (K Beerschot VA) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    83'
    83'
    Inn: Ismaila Coulibaly
    Ut: Tarik Tissoudali
    K Beerschot VA bytter ut Tarik Tissoudali med Ismaila Coulibaly. Dette er det tredje byttet som Will Still gjør i dagens kamp.
    84'
    K Beerschot VA fosser forover og Raphael Holzhauser fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    88'
    88'
    90'
    Inn: Barnabas Bese
    Ut: Thibault Vlietinck
    Bytte for Oud-Heverlee Leuven. Barnabas Bese kommer inn for Thibault Vlietinck på Den Dreef Stadium.
    90'+1
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt bortelag.
    90'+1
    Bert Put tildeler K Beerschot VA en corner. Abdoulie Sanyang sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+2
    Oud-Heverlee Leuven må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra K Beerschot VA.
    90'+3
    Siebe Schrijvers (Oud-Heverlee Leuven) får et gult kort av dommer Bert Put.
    90'+3
    Raphael Holzhauser (K Beerschot VA) løfter inn en corner fra venstre på Den Dreef Stadium.