Målsjanse til Club Brugge! Siebe Schrijvers treffer mål, men keeper redder.
    Oud-Heverlee Leuven tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark til Oud-Heverlee Leuven på halvdelen til Club Brugge.
    6'
    Frispark Oud-Heverlee Leuven.
    8'
    Frederic Duplus
    Oud-Heverlee Leuven angriper i Heverlee. Frederic Duplus avslutter på mål, men greier ikke å score.
    8'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Alexandre Boucaut tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Kamal Sowah sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    9'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Club Brugge
    Federico Ricca
    Federico Ricca (Club Brugge) får et gult kort av dommer Alexandre Boucaut.
    12'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Club Brugge.
    16'
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Federico Ricca avslutter utenfor.
    18'
    Straffe til Oud-Heverlee Leuven!
    19'
    Eduard Sobol
    Eduard Sobol (Club Brugge) pådrar seg et gult kort.
    19'
    OH Leuven scorer på straffe!
    OH Leuven 1 - 0 Club Brugge
    Mål: Thomas Henry
    Mål! Thomas Henry gir Oud-Heverlee Leuven ledelsen etter et straffespark. 1-0.
    21'
    I Heverlee slår Noa Lang en corner fra høyre.
    26'
    I Heverlee har et frispark blitt tildelt bortelag.
    28'
    Siebe Schrijvers (Club Brugge) vinkes av for offside i Heverlee.
    29'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til Oud-Heverlee Leuven.
    30'
    Gult kort til OH Leuven
    Kristiyan Malinov
    Dommer Alexandre Boucaut viser Kristiyan Malinov (Oud-Heverlee Leuven) det gule kortet.
    30'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.
    32'
    Kamal Sowah
    Kamal Sowah (Oud-Heverlee Leuven) kommer til en målsjanse på Den Dreef Stadium, men klarer ikke å score.
    32'
    Krepin Diatta
    Sjanse i Heverlee! Krepin Diatta (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Brandon Mechele
    Målsjanse! Brandon Mechele (Club Brugge) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Youssouph Badji
    Club Brugge angriper. Youssouph Badji får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    35'
    35'
    Siebe Schrijvers (Club Brugge) slår en corner fra høyre side på Den Dreef Stadium.
    35'
    37'
    Siebe Schrijvers (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Spillet på Den Dreef Stadium er stoppet midlertidig fordi Casper De Norre ligger nede.
    38'
    39'
    Dommeren gir Frederic Duplus (Oud-Heverlee Leuven) et gult kort.
    39'
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Youssouph Badji går utenfor.
    40'
    Hans Vanaken
    Hans Vanaken (Club Brugge) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    40'
    40'
    Club Brugge angriper i Heverlee. Siebe Schrijvers fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    Clinton Mata
    Club Brugge fosser forover og Clinton Mata fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    42'
    42'
    Casper De Norre er på beina igjen og fortsetter kampen på Den Dreef Stadium.
    42'
    Spillerbytte - OH Leuven
    Inn: Mousa Al-Taamari
    Ut: Casper De Norre
    Casper De Norre, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Moussa Al-Taamari kommer inn for Oud-Heverlee Leuven.
    43'
    Siebe Schrijvers (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    43'
    Kan Club Brugge utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    43'
    Club Brugge har fått straffespark i Heverlee!
    44'
    Club Brugge scorer på straffe!
    OH Leuven 1 - 1 Club Brugge
    Mål: Noa Lang
    Noa Lang banker inn et straffespark på Den Dreef Stadium og utligner dermed til 1-1 for Club Brugge.
    45'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Noa Lang
    Club Brugge angriper, og Noa Lang sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    45'+2
    Målsjanse på Den Dreef Stadium! Krepin Diatta fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    50'
    50'
    Noa Lang
    Sjanse til Club Brugge! Noa Lang er nær ved å score, men keeper redder.
    54'
    54'
    55'
    Noa Lang
    Noa Lang (Club Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    55'
    56'
    Målet til OH Leuven sjekkes av VAR
    58'
    Målet til OH Leuven blir stående
    58'
    Mål for OH Leuven!
    OH Leuven 2 - 1 Club Brugge
    Mål: Xavier Mercier
    Målgivende: Kamal Sowah
    Mål! Oud-Heverlee Leuven tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Xavier Mercier på Den Dreef Stadium. Det er en fin assist fra Kamal Sowah.
    58'
    Frispark for Oud-Heverlee Leuven på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Charles De Ketelaere
    Ut: Noa Lang
    Club Brugge gjør sitt første bytte. Noa Lang erstattes av Charles De Ketelaere.
    60'
    Mats Rits
    Mats Rits (Club Brugge) kommer seg fri på Den Dreef Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Ruud Vormer
    Ut: Siebe Schrijvers
    Philippe Clement gjør dagens andre bytte i Heverlee, når han tar ut Siebe Schrijvers og setter inn Ruud Vormer.
    63'
    64'
    Inn: Vaclav Jemelka
    Ut: Mathieu Maertens
    Marc Brys (Oud-Heverlee Leuven) gjør sitt andre bytte for dagen. Vaclav Jemelka erstatter Mathieu Maertens.
    64'
    67'
    Eduard Sobol (Club Brugge) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: David Okereke
    Ut: Eduard Sobol
    Bytte for Club Brugge. David Okereke kommer inn for Eduard Sobol på Den Dreef Stadium.
    69'
    70'
    Club Brugge fosser forover og Krepin Diatta fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    70'
    70'
    Charles De Ketelaere (Club Brugge) løfter inn en corner fra høyre på Den Dreef Stadium.
    70'
    Skudd på mål, OH Leuven
    71'
    71'
    Kamal Sowah
    Målsjanse! Kamal Sowah (Oud-Heverlee Leuven) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    74'
    75'
    76'
    Frederic Duplus (Oud-Heverlee Leuven) slår en corner fra venstre side på Den Dreef Stadium.
    79'
    Krepin Diatta (Club Brugge) avanserer forover på Den Dreef Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    80'
    Dommer Alexandre Boucaut venter med å sette i gang spillet fordi Rafael Romo ligger nede.
    80'
    Oud-Heverlee Leuven slipper å klare seg uten Rafael Romo som kommer tilbake på banen igjen.
    81'
    83'
    Kamal Sowah
    Oud-Heverlee Leuven angriper. Kamal Sowah får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Club Brugge angriper, men avslutningen til Krepin Diatta går utenfor.
    86'
    Xavier Mercier
    Målsjanse til Oud-Heverlee Leuven! Xavier Mercier treffer mål, men keeper redder.
    88'
    88'
    I Heverlee slår Xavier Mercier en corner fra venstre.
    89'
    Alexandre Boucaut tildeler Oud-Heverlee Leuven en corner. Xavier Mercier sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'
    Club Brugge må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Oud-Heverlee Leuven.
    90'
    90'+3
    Inn: Barnabas Bese
    Ut: Thomas Henry
    Oud-Heverlee Leuven bytter ut Thomas Henry med Barnabas Bese. Dette er det tredje byttet som Marc Brys gjør i dagens kamp.
    90'+4
    Sjanse! Oud-Heverlee Leuven avanserer forover, men Xavier Mercier avslutter utenfor.