46
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Pablo Rosario ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    9'
    Ruddy Buquet tildeler Montpellier HSC en corner. Wahbi Khazri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    10'
    OGC Nice scorer selvmål!
    OGC Nice 0 - 1 Montpellier
    Mål: Jean-Clair Todibo
    Selvmål! En sønderknust Jean-Clair Todibo kan bli kampens syndebukk på Allianz Rivera etter å ha rotet ballen i eget mål. 0-1.
    10'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 1 - 1 Montpellier
    Mål: Jeremie Boga
    Målgivende: Gaetan Laborde
    Mål! hjemmelag utligner ved Jeremie Boga. Stillingen er nå 1-1. Flott spill fra Gaetan Laborde før målet.
    12'
    Dommer Ruddy Buquet venter med å sette i gang spillet fordi Silvan Hefti ligger nede.
    13'
    Pablo Rosario er tilbake på banen igjen.
    13'
    Spillerbytte - Montpellier
    Inn: Enzo Tchato
    Ut: Silvan Hefti
    Montpellier HSC gjør sitt første bytte. Silvan Hefti erstattes av Enzo Tchato.
    13'
    Silvan Hefti er på beina igjen og fortsetter kampen.
    13'
    Frispark for Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    14'
    Gaetan Laborde
    OGC Nice angriper på Allianz Rivera. Gaetan Laborde header utenfor.
    16'
    Frispark Montpellier HSC.
    18'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    19'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    20'
    Arnaud Nordin
    Montpellier HSC avanserer forover i Nice. Arnaud Nordin avslutter, men treffer ikke mål.
    22'
    I Nice slår Teji Savanier en corner fra høyre.
    23'
    Montpellier HSC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Montpellier HSC.
    26'
    Kephren Thuram Ulien
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    28'
    Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    29'
    Jeremie Boga (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    30'
    Jeremie Boga (OGC Nice) slår en corner fra venstre side på Allianz Rivera.
    31'
    Målsjanse! Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    En av OGC Nices spillere går i offside.
    33'
    Issiaga Sylla
    Målsjanse til Montpellier HSC! Issiaga Sylla treffer mål, men keeper redder.
    35'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Teji Savanier (Montpellier HSC) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    38'
    Frispark til Montpellier HSC på halvdelen til OGC Nice.
    38'
    Straffe til Montpellier
    40'
    VAR sjekker om det er straffe til Montpellier
    40'
    Dommeren dømmer straffe til Montpellier
    40'
    Gult kort til OGC Nice
    Pablo Rosario
    Dommer Ruddy Buquet gir Pablo Rosario (OGC Nice) et gult kort.
    42'
    Montpellier scorer på straffe!
    OGC Nice 1 - 2 Montpellier
    Mål: Teji Savanier
    Teji Savanier scorer og Montpellier HSC leder nå 1-2. Målet kom på et straffespark.
    42'
    44'
    Melvin Bard (OGC Nice) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    45'+2
    45'+4
    Melvin Bard kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Rivera.
    45'+4
    Det blir farlig! Frispark for OGC Nice er nær straffområde.
    45'+4
    45'+6
    Inn: Leo Leroy
    Ut: Joris Chotard
    Montpellier HSC bytter ut Joris Chotard med Leo Leroy. Dette er det andre byttet som Michel Der Zakarian gjør i dagens kamp.
    46'
    Gult kort til Montpellier
    Wahbi Khazri
    Wahbi Khazri (Montpellier HSC) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Rivera.
    47'
    48'
    Skudd på mål, OGC Nice
    48'
    Montpellier, prøver et skudd, men det reddes
    48'
    48'
    50'
    54'
    Teji Savanier
    Montpellier HSC angriper, men avslutningen til Teji Savanier går utenfor.
    55'
    Montpellier HSC angriper i Nice. Teji Savanier fyrer av et skudd som går utenfor.
    56'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Pablo Rosario
    Francesco Farioli gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Pablo Rosario og setter inn Evann Guessand.
    58'
    Inn: Raoul Louche
    Ut: Jordan Lotomba
    Bytte for OGC Nice. Raoul Louche kommer inn for Jordan Lotomba på Allianz Rivera.
    58'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til OGC Nice.
    60'
    60'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    64'
    64'
    Evann Guessand
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Evann Guessand avslutter utenfor.
    69'
    Inn: Christopher Jullien
    Ut: Wahbi Khazri
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Montpellier HSC. Inn kommer Christopher Jullien, mens Wahbi Khazri tar plass på benken.
    69'
    I Nice slår Raoul Louche en corner fra høyre.
    71'
    Inn: Morgan Sanson
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    Francesco Farioli (OGC Nice) gjør sitt tredje bytte for dagen. Morgan Sanson erstatter Kephren Thuram Ulien.
    73'
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Gaetan Laborde
    Bytte for OGC Nice. Mohamed-Ali Cho kommer inn for Gaetan Laborde på Allianz Rivera.
    73'
    Ruddy Buquet tildeler OGC Nice en corner. Evann Guessand sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    75'
    Morgan Sanson (OGC Nice) slår en corner fra venstre side på Allianz Rivera.
    75'
    79'
    79'
    80'
    Inn: Akor Adams
    Ut: Mousa Al-Taamari
    Montpellier HSC bytter ut Mousa Al-Taamari med Akor Adams.
    81'
    Inn: Tanguy Coulibaly
    Ut: Arnaud Nordin
    Arnaud Nordin (Montpellier HSC) erstattes av Tanguy Coulibaly.
    81'
    82'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Montpellier HSC på egen banehalvdel.
    84'
    Ruddy Buquet tildeler OGC Nice en corner. Morgan Sanson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.