I Nice slår Nicolas Pepe en corner fra venstre.
    Nicolas Pepe (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    Kephren Thuram Ulien
    Målsjanse! Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    14'
    Ricardo Gomes
    Målsjanse på Allianz Rivera! Ricardo Gomes fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Spillet på Allianz Rivera er stoppet midlertidig fordi Nicolas Pepe ligger nede.
    17'
    Nicolas Pepe er tilbake i kampen igjen.
    18'
    Queensy Menig
    Queensy Menig (FK Partizan) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Frispark til FK Partizan på halvdelen til OGC Nice.
    20'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 1 - 0 FK Partizan
    Mål: Nicolas Pepe
    I Nice tar OGC Nice ledelsen 1-0 etter et mål av Nicolas Pepe.
    29'
    Nicolas Pepe (OGC Nice) slår en corner fra venstre side på Allianz Rivera.
    31'
    Istvan Vad tildeler OGC Nice en corner. Nicolas Pepe sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Dante
    Ricardo Gomes (FK Partizan) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Istvan Vad signaliserer et frispark til OGC Nice.
    34'
    Istvan Vad tildeler FK Partizan en corner. Nicolas Pepe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    36'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    37'
    Gaetan Laborde
    OGC Nice angriper. Gaetan Laborde får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    39'
    FK Partizan, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Nicolas Pepe ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    40'
    Nicolas Pepe kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Allianz Rivera.
    40'
    Nicolas Pepe (FK Partizan) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    42'
    Nicolas Pepe (OGC Nice) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    43'
    Gaetan Laborde (OGC Nice) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    43'
    43'
    45'+1
    FK Partizan tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Spillerbytte - FK Partizan
    Inn: Kristijan Belic
    Ut: Ljubomir Fejsa
    Gordan Petric gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Ljubomir Fejsa og setter inn Kristijan Belic.
    46'
    OGC Nice angriper på Allianz Rivera og Gaetan Laborde skyter i stolpen!
    47'
    Mario Lemina
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Mario Lemina avslutter utenfor.
    49'
    Istvan Vad signaliserer et frispark til FK Partizan på egen banehalvdel.
    50'
    52'
    53'
    OGC Nice angriper og Gaetan Laborde får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Partizan-målet.
    54'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    54'
    57'
    Melvin Bard
    Målsjanse til OGC Nice! Melvin Bard treffer mål, men keeper redder.
    58'
    58'
    FK Partizan må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra OGC Nice.
    60'
    Inn: Andrija Pavlovic
    Ut: Hamidou Traore
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Partizan. Inn kommer Andrija Pavlovic, mens Hamidou Traore tar plass på benken.
    61'
    62'
    Frispark for FK Partizan på egen banehalvdel.
    65'
    Kan FK Partizan utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    65'
    OGC Nice fosser forover og Melvin Bard fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    Inn: Aleksandar Lutovac
    Ut: Fousseni Diabate
    Fousseni Diabate (FK Partizan) erstattes av Aleksandar Lutovac.
    71'
    Inn: Nikola Terzic
    Ut: Queensy Menig
    Gordan Petric (FK Partizan) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Nikola Terzic erstatter Queensy Menig.
    71'
    Mål for FK Partizan!
    OGC Nice 1 - 1 FK Partizan
    Mål: Ricardo Gomes
    Mål! FK Partizan utligner på Allianz Rivera. Målscorer: Ricardo Gomes.
    74'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    OGC Nice 2 - 1 FK Partizan
    Mål: Mario Lemina
    Målgivende: Kephren Thuram Ulien
    Mål! OGC Nice tar ledelsen 2-1 takket være en scoring av Mario Lemina på Allianz Rivera. Kephren Thuram Ulien sto for den målgivende pasningen.
    77'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Alexis Beka Beka
    Ut: Kephren Thuram Ulien
    OGC Nice bytter ut Kephren Thuram Ulien med Alexis Beka Beka. Dette er det første byttet som Lucien Favre gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Antoine Mendy
    Ut: Youcef Atal
    OGC Nice bytter ut Youcef Atal med Antoine Mendy.
    81'
    Mario Lemina (OGC Nice) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    81'
    Mario Lemina er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Rivera.
    82'
    Istvan Vad signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    83'
    86'
    Inn: Samed Bazdar
    Ut: Ricardo Gomes
    FK Partizan gjør sitt femte bytte. Ricardo Gomes erstattes av Samed Bazdar.
    86'
    87'
    Inn: Mattia Viti
    Ut: Nicolas Pepe
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Mattia Viti, mens Nicolas Pepe tar plass på benken.
    89'
    Istvan Vad tildeler OGC Nice en corner. Nicolas Pepe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.