Florent Mollet (FC Nantes) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    I Nice slår Florent Mollet en corner fra venstre.
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Hjørnespark til OGC Nice
    17'
    Matthis Abline
    Målsjanse på Allianz Rivera! Matthis Abline fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    18'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    FC Nantes angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Mål for FC Nantes!
    OGC Nice 0 - 1 FC Nantes
    Mål: Matthis Abline
    Målgivende: Kelvin Amian
    Matthis Abline header ballen i mål og FC Nantes leder dermed 0-1. Det er en fin assist fra Kelvin Amian.
    19'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    23'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    24'
    31'
    Mohamed-Ali Cho
    Sjanse til OGC Nice! Mohamed-Ali Cho er nær ved å score, men keeper redder.
    31'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til FC Nantes.
    32'
    Frispark til FC Nantes på halvdelen til OGC Nice.
    34'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    37'
    Frispark FC Nantes.
    38'
    Florent Mollet
    I Nice header Florent Mollet (FC Nantes) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor OGC Nice-området.
    42'
    43'
    Frispark OGC Nice.
    45'+1
    47'
    Frisparket tildelt OGC Nice er farlig nær FC Nantess målområde.
    48'
    Bastein Dechepy signaliserer et frispark til OGC Nice.
    51'
    Gult kort til FC Nantes
    Nicolas Cozza
    Nicolas Cozza (FC Nantes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    51'
    Kan OGC Nice utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    52'
    Eray Comert
    Dommer Bastein Dechepy viser Eray Comert (FC Nantes) det gule kortet.
    52'
    Raoul Louche (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    56'
    Pedro Chirivella
    Pedro Chirivella (FC Nantes) får et gult kort av dommer Bastein Dechepy.
    58'
    Gult kort til OGC Nice
    Jordan Lotomba
    Dommer Bastein Dechepy gir Jordan Lotomba (OGC Nice) et gult kort.
    58'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Evann Guessand
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Francesco Farioli gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Mohamed-Ali Cho og setter inn Evann Guessand.
    60'
    Inn: Melvin Bard
    Ut: Romain Perraud
    OGC Nice bytter ut Romain Perraud med Melvin Bard. Dette er det andre byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    60'
    Inn: Antoine Mendy
    Ut: Raoul Louche
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Antoine Mendy, mens Raoul Louche tar plass på benken.
    60'
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    62'
    Florent Mollet (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    64'
    Moussa Sissoko
    Sjanse i Nice! Moussa Sissoko (FC Nantes) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    65'
    65'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til FC Nantes.
    65'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Nice fordi Douglas får behandling for en skade på banen.
    66'
    Straffe til OGC Nice
    68'
    Douglas ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nice.
    68'
    VAR sjekker om det er straffe til OGC Nice
    69'
    Dommeren dømmer straffe til OGC Nice
    70'
    OGC Nice scorer på straffe!
    OGC Nice 1 - 1 FC Nantes
    Mål: Terem Moffi
    Mål! Terem Moffi setter utligningen i mål på et straffespark.
    72'
    Moussa Sissoko (FC Nantes) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Spillet på Allianz Rivera er stoppet midlertidig fordi Moussa Sissoko ligger nede.
    73'
    Moussa Sissoko er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Straffe til FC Nantes
    75'
    FC Nantes scorer på straffe!
    OGC Nice 1 - 2 FC Nantes
    Mål: Mostafa Mohamed
    Mostafa Mohamed scorer og FC Nantes leder nå 1-2. Målet kom på et straffespark.
    77'
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Jeremie Boga
    Francesco Farioli (OGC Nice) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Gaetan Laborde erstatter Jeremie Boga.
    77'
    FC Nantes må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra OGC Nice.
    78'
    Matthis Abline (FC Nantes) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Tino Kadewere
    Ut: Matthis Abline
    Bytte for FC Nantes. Tino Kadewere kommer inn for Matthis Abline på Allianz Rivera.
    79'
    81'
    Bastein Dechepy tildeler OGC Nice en corner. Jordan Lotomba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    I Nice slår Alexis Claude-Maurice en corner fra høyre.
    82'
    83'
    Inn: Aliou Balde
    Ut: Jordan Lotomba
    Francesco Farioli (OGC Nice) gjør sitt femte bytte for dagen. Aliou Balde erstatter Jordan Lotomba.
    83'
    Offside! Florent Mollet (FC Nantes) er alene igjennom, men dommer Bastein Dechepy ser at linjemannen er oppe med flagget.
    84'
    Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    85'
    Mostafa Mohamed
    FC Nantes angriper i Nice. Mostafa Mohamed fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Marcus Coco
    Ut: Mostafa Mohamed
    FC Nantes gjør sitt andre bytte. Mostafa Mohamed erstattes av Marcus Coco.
    87'
    Inn: Samuel Moutoussamy
    Ut: Florent Mollet
    FC Nantes bytter ut Florent Mollet med Samuel Moutoussamy.
    87'
    Antoine Mendy
    Antoine Mendy (OGC Nice) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    88'
    88'
    Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) slår en corner fra venstre side på Allianz Rivera.
    88'
    89'
    Frispark i en god posisjon for OGC Nice!
    90'+1
    Marcus Coco
    Marcus Coco (FC Nantes) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Rivera.
    90'+1
    Melvin Bard
    OGC Nice angriper i Nice. Melvin Bard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    90'+2
    Det blir farlig! Frispark for OGC Nice er nær straffområde.
    90'+3
    OGC Nice kommer till avslut på Allianz Rivera men Antoine Mendy nickar utanför.
    90'+3
    Bastein Dechepy tildeler OGC Nice en corner. Alexis Claude-Maurice sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.