I Nice slår Armand Lauriente en corner fra høyre.
    Aurelien Petit signaliserer et frispark til FC Lorient.
    Armand Lauriente (FC Lorient) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Aurelien Petit signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    13'
    Terem Moffi
    FC Lorient angriper. Terem Moffi får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    14'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    FC Lorient tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    OGC Nices Rony Lopes blåses av for offside på Allianz Rivera.
    17'
    Mål for OGC Nice!
    OGC Nice 1 - 0 FC Lorient
    Mål: Jordan Lotomba
    Målgivende: Jeff Reine-Adelaide
    Mål! OGC Nice tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Jordan Lotomba på Allianz Rivera. Flott spill fra Jeff Reine-Adelaide før målet.
    18'
    Frispark for FC Lorient på egen banehalvdel.
    21'
    Armand Lauriente (FC Lorient) slår en corner fra høyre side på Allianz Rivera.
    22'
    22'
    Quentin Boisgard
    Målsjanse til FC Lorient! Quentin Boisgard treffer mål, men keeper redder.
    28'
    28'
    Aurelien Petit tildeler FC Lorient en corner. Armand Lauriente sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    31'
    OGC Nice 2 - 0 FC Lorient
    Mål: Jeff Reine-Adelaide
    Målgivende: Hicham Boudaoui
    Mål! Jeff Reine-Adelaide øker OGC Nices ledelse til 2-0 på Allianz Rivera. Det er en fin assist fra Hicham Boudaoui.
    34'
    Thomas Monconduit
    FC Lorient angriper i Nice. Thomas Monconduit fyrer av et skudd som går utenfor.
    36'
    Armand Lauriente (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    37'
    Sjanse! FC Lorient avanserer forover, men Quentin Boisgard avslutter utenfor.
    37'
    Frispark til OGC Nice på halvdelen til FC Lorient.
    38'
    Gult kort til FC Lorient
    Julien Laporte
    Dommer Aurelien Petit gir Julien Laporte (FC Lorient) et gult kort.
    38'
    40'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    44'
    Thomas Monconduit (FC Lorient) pådrar seg et gult kort.
    44'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    44'
    FC Lorient angriper i Nice. Quentin Boisgard avslutter på mål, men greier ikke å score.
    45'
    45'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Fabien Lemoine (FC Lorient) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Rivera.
    45'+1
    Spillet på Allianz Rivera er stoppet midlertidig fordi Jeff Reine-Adelaide ligger nede.
    45'+2
    Jeff Reine-Adelaide ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nice.
    45'+3
    Spillerbytte - FC Lorient
    Inn: Yoane Wissa
    Ut: Laurent Abergel
    Bytte for FC Lorient. Yoane Wissa kommer inn for Laurent Abergel på Allianz Rivera.
    46'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Hassane Kamara
    Ut: Youcef Atal
    Adrian Ursea gjør dagens første bytte i Nice, når han tar ut Youcef Atal og setter inn Hassane Kamara.
    46'
    Frispark til FC Lorient på halvdelen til OGC Nice.
    46'
    Skudd på mål, FC Lorient
    46'
    46'
    Yoane Wissa
    FC Lorient fosser forover og Yoane Wissa fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    47'
    47'
    Mål for FC Lorient!
    OGC Nice 2 - 1 FC Lorient
    Mål: Terem Moffi
    Målgivende: Quentin Boisgard
    Mål! Terem Moffi holder FC Lorientet inne i kampen med en redusering til 2-1. Quentin Boisgard var nest sist på ballen.
    49'
    49'
    52'
    I Nice har et frispark blitt tildelt bortelag.
    57'
    61'
    61'
    Walter Benitez ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    62'
    Hjørnespark til FC Lorient
    62'
    Walter Benitez er tilbake i kampen igjen.
    62'
    Skudd utenfor mål, FC Lorient
    63'
    Inn: Jonathan Delaplace
    Ut: Jerome Hergault
    FC Lorient bytter ut Jerome Hergault med Jonathan Delaplace.
    63'
    Inn: Adrian Grbic
    Ut: Terem Moffi
    Christophe Pelissier (FC Lorient) gjør sitt tredje bytte for dagen. Adrian Grbic erstatter Terem Moffi.
    63'
    64'
    Armand Lauriente (FC Lorient) fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    Inn: Dan Ndoye
    Ut: Rony Lopes
    OGC Nice bytter ut Rony Lopes med Dan Ndoye. Dette er det andre byttet som Adrian Ursea gjør i dagens kamp.
    65'
    Adrian Grbic
    Målsjanse på Allianz Rivera! Adrian Grbic fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    69'
    69'
    Frisparket tildelt FC Lorient er farlig nær OGC Nices målområde.
    73'
    Gult kort til OGC Nice
    Hicham Boudaoui
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    På Allianz Rivera fyrer Armand Lauriente (FC Lorient) av et skudd - i stolpen!
    73'
    Inn: Stanley N`Soki
    Ut: Flavius Daniliuc
    OGC Nice gjør sitt tredje bytte. Flavius Daniliuc erstattes av Stanley N`Soki.
    74'
    74'
    Quentin Boisgard (FC Lorient) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    76'
    76'
    Aurelien Petit tildeler FC Lorient en corner. Quentin Boisgard sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    77'
    FC Lorient avanserer forover i Nice. Quentin Boisgard avslutter, men treffer ikke mål.
    78'
    Aurelien Petit signaliserer et frispark til FC Lorient på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for FC Lorient...
    80'
    Inn: Alexis Claude-Maurice
    Ut: Hicham Boudaoui
    OGC Nice bytter ut Hicham Boudaoui med Alexis Claude-Maurice. Dette er det fjerde byttet som Adrian Ursea gjør i dagens kamp.
    80'
    Rødt kort til OGC Nice
    Robson Bambu
    Robson Bambu (OGC Nice) må forlate banen etter at dommer Aurelien Petit trekker fram det røde kortet!
    81'
    FC Lorient scorer på straffe!
    OGC Nice 2 - 2 FC Lorient
    Mål: Adrian Grbic
    Adrian Grbic utligner til 2-2 for FC Lorient etter et velplassert straffespark på Allianz Rivera.