Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) kommer til en målsjanse på Allianz Rivera, men klarer ikke å score.
    Maxime Gonalons (Clermont Foot) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Allianz Rivera.
    Dommeren gir Kephren Thuram Ulien (OGC Nice) et gult kort.
    8'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    8'
    Maxime Gonalons ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nice.
    9'
    OGC Nice tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til OGC Nice
    11'
    Hicham Boudaoui
    OGC Nice angriper i Nice. Hicham Boudaoui fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Alexis Claude-Maurice
    Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til OGC Nice på egen banehalvdel.
    17'
    Målsjanse! Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    19'
    Bilal Boutobba
    Clermont Foot angriper i Nice. Bilal Boutobba avslutter på mål, men greier ikke å score.
    22'
    OGC Nice, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Frispark for OGC Nice på egen banehalvdel.
    25'
    27'
    Evann Guessand
    Evann Guessand (OGC Nice) header mot mål, men ballen går utenfor.
    27'
    Maxime Gonalons ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    28'
    Maxime Gonalons er tilbake i kampen igjen.
    29'
    30'
    Gult kort til Clermont
    Maxime Gonalons
    Maxime Gonalons (Clermont Foot) mottar sitt første gule kort for dagen på Allianz Rivera.
    30'
    En av OGC Nices spillere går i offside.
    31'
    Hakim Ben el Salem Hadj signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    33'
    Maxime Gonalons ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    33'
    Maxime Gonalons er på beina igjen og fortsetter kampen på Allianz Rivera.
    35'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    36'
    38'
    OGC Nice angriper på Allianz Rivera, men Hicham Boudaoui header utenfor.
    38'
    Mohamed-Ali Cho
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Mohamed-Ali Cho avslutter utenfor.
    40'
    Målsjanse på Allianz Rivera! Alexis Claude-Maurice fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    40'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Hicham Boudaoui (OGC Nice) kommer seg fri på Allianz Rivera, men avslutningen går utenfor.
    41'
    I Nice har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    42'
    Sjanse til Clermont Foot! Bilal Boutobba er nær ved å score, men keeper redder.
    44'
    44'
    Shamar Nicholson er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Spillet på Allianz Rivera er stoppet midlertidig fordi Shamar Nicholson ligger nede.
    45'+1
    VAR sjekker om det er straffe til Clermont
    45'+2
    Dommeren dømmer straffe til Clermont
    45'+5
    Dante
    Dante (OGC Nice) pådrar seg et gult kort.
    45'+5
    Straffe til Clermont
    45'+6
    Shamar Nicholson (Clermont Foot) misbruker sjansen fra straffemerket!
    45'+6
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Habib Keita
    Ut: Maxime Gonalons
    Maxime Gonalons (Clermont Foot) erstattes av Habib Keita.
    46'
    Bilal Boutobba (Clermont Foot) header ballen mot mål, men OGC Nice klarerer.
    46'
    46'
    47'
    Jean-Clair Todibo
    OGC Nice angriper, men avslutningen til Jean-Clair Todibo går utenfor.
    48'
    Muhammed-Cham Saracevic
    Clermont Foot fosser forover og Muhammed-Cham Saracevic fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    48'
    48'
    Hjørnespark til Clermont
    49'
    51'
    Målsjanse til OGC Nice! Evann Guessand treffer mål, men keeper redder.
    53'
    53'
    Skudd på mål, OGC Nice
    56'
    56'
    Jeremie Boga
    Sjanse i Nice! Jeremie Boga (OGC Nice) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    58'
    58'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    58'
    60'
    Inn: Alan Virginius
    Ut: Jim Allevinah
    Clermont Foot bytter ut Jim Allevinah med Alan Virginius.
    60'
    Spillerbytte - OGC Nice
    Inn: Pablo Rosario
    Ut: Hicham Boudaoui
    Francesco Farioli (OGC Nice) gjør sitt første bytte for dagen. Pablo Rosario erstatter Hicham Boudaoui.
    61'
    Inn: Terem Moffi
    Ut: Jeremie Boga
    OGC Nice gjør sitt andre bytte. Jeremie Boga erstattes av Terem Moffi.
    61'
    Dante
    Dante (OGC Nice) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    63'
    63'
    64'
    Alan Virginius
    Clermont Foot angriper. Alan Virginius får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    65'
    65'
    Mohamed-Ali Cho (OGC Nice) løfter inn en corner fra høyre på Allianz Rivera.
    66'
    Hakim Ben el Salem Hadj tildeler OGC Nice en corner. Alexis Claude-Maurice sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    71'
    Shamar Nicholson
    Målsjanse! Shamar Nicholson (Clermont Foot) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    73'
    Inn: Yohann Magnin
    Ut: Johan Gastien
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Clermont Foot. Inn kommer Yohann Magnin, mens Johan Gastien tar plass på benken.
    73'
    Inn: Komnen Andric
    Ut: Shamar Nicholson
    Clermont Foot gjør sitt fjerde bytte. Shamar Nicholson erstattes av Komnen Andric.
    73'
    Inn: Gaetan Laborde
    Ut: Mohamed-Ali Cho
    Francesco Farioli gjør dagens tredje bytte i Nice, når han tar ut Mohamed-Ali Cho og setter inn Gaetan Laborde.
    74'
    Inn: Valentin Rosier
    Ut: Jordan Lotomba
    OGC Nice bytter ut Jordan Lotomba med Valentin Rosier. Dette er det fjerde byttet som Francesco Farioli gjør i dagens kamp.
    74'
    75'
    Alexis Claude-Maurice (OGC Nice) løfter inn en corner fra venstre på Allianz Rivera.
    75'
    Pablo Rosario
    Pablo Rosario (OGC Nice) fyrer av et skudd som går utenfor.
    76'
    Det blir farlig! Frispark for OGC Nice er nær straffområde.
    80'
    Sjanse! OGC Nice avanserer forover, men Alexis Claude-Maurice avslutter utenfor.
    82'
    Inn: Cheick Oumar Konate
    Ut: Bilal Boutobba
    Bytte for Clermont Foot. Cheick Oumar Konate kommer inn for Bilal Boutobba på Allianz Rivera.
    82'
    Inn: Youssouf Ndayishimiye
    Ut: Alexis Claude-Maurice
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OGC Nice. Inn kommer Youssouf Ndayishimiye, mens Alexis Claude-Maurice tar plass på benken.
    82'
    Terem Moffi
    Terem Moffi (OGC Nice) avanserer forover på Allianz Rivera. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    84'
    84'
    Frispark Clermont Foot.
    85'
    Habib Keita
    Clermont Foot avanserer forover i Nice. Habib Keita avslutter, men treffer ikke mål.