Luiz Phellype28' (Str.)
1-0
    Levan Shengelia
    Sjanse i Heraklion! Levan Shengelia (Panaitolikos) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    4'
    OFI Crete, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Nikos Karelis
    Panaitolikos angriper, men avslutningen til Nikos Karelis går utenfor.
    9'
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til Panaitolikos på egen banehalvdel.
    11'
    Gudmundur Thorarinsson
    OFI Crete avanserer forover i Heraklion. Gudmundur Thorarinsson avslutter, men treffer ikke mål.
    13'
    Frispark for Panaitolikos på egen banehalvdel.
    14'
    Panaitolikos tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Panaitolikos angriper, men Efstathios Gortsilas blåser for offside.
    17'
    21'
    Frispark Panaitolikos.
    22'
    Straffe til OFI Crete
    25'
    VAR sjekker om det er straffe til OFI Crete
    25'
    Gult kort til Panaitolikos
    Bruno Ezequiel Duarte
    Dommeren gir Bruno Ezequiel Duarte (Panaitolikos) et gult kort.
    26'
    Dommeren dømmer straffe til OFI Crete
    27'
    OFI Crete scorer på straffe!
    OFI Crete 1 - 0 Panaitolikos
    Mål: Luiz Phellype
    Mål! OFI Crete tar ledelsen 1-0 takket være et straffespark av Luiz Phellype.
    28'
    OFI Crete angriper, men blir avblåst for offside.
    31'
    Det blir farlig! Frispark for OFI Crete er nær straffområde.
    34'
    Dan Glazer
    OFI Crete angriper på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Dan Glazer header utenfor.
    35'
    37'
    Frispark for OFI Crete på egen banehalvdel.
    38'
    Georgios Liavas
    Dommer Efstathios Gortsilas viser Georgios Liavas (Panaitolikos) det gule kortet.
    38'
    Dommer Efstathios Gortsilas venter med å sette i gang spillet fordi Gudmundur Thorarinsson ligger nede.
    39'
    Tilbake fra skade: OFI Crete
    40'
    Frisparket tildelt OFI Crete er farlig nær Panaitolikoss målområde.
    40'
    40'
    OFI Crete tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til OFI Crete like utenfor Panaitolikos-området.
    43'
    Frispark til Panaitolikos på halvdelen til OFI Crete.
    44'
    45'+2
    En av OFI Cretes spillere blir avblåst for offside på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    45'+4
    Spillerbytte - OFI Crete
    Inn: Dimitris Sotiriou
    Ut: Noam Baumann
    Jose Mel Perez gjør dagens første bytte i Heraklion, når han tar ut Noam Baumann og setter inn Dimitris Sotiriou.
    46'
    Spillerbytte - Panaitolikos
    Inn: Frederico Duarte
    Ut: Ilias Chatzitheodoridis
    Giannis Petrakis (Panaitolikos) gjør sitt første bytte for dagen. Frederico Duarte erstatter Ilias Chatzitheodoridis.
    46'
    Frispark i en god posisjon for Panaitolikos!
    48'
    Gult kort til OFI Crete
    Miguel Mellado
    Miguel Mellado (OFI Crete) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    48'
    49'
    Kan OFI Crete utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    50'
    I Heraklion har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til OFI Crete på egen banehalvdel.
    53'
    Georgios Liavas (Panaitolikos) kommer seg fri på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    56'
    OFI Crete må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Panaitolikos.
    57'
    Inn: Giannis Apostolakis
    Ut: Leroy Abanda
    Bytte for OFI Crete. Giannis Apostolakis kommer inn for Leroy Abanda på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    58'
    Inn: Harold Mosquera
    Ut: Makana Baku
    OFI Crete bytter ut Makana Baku med Harold Mosquera. Dette er det tredje byttet som Jose Mel Perez gjør i dagens kamp.
    58'
    I Heraklion slår Harold Mosquera en corner fra venstre.
    60'
    61'
    64'
    En av OFI Cretes spillere går i offside.
    65'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jon Toral (OFI Crete) vrir seg av smerte i gresset.
    65'
    Inn: Joao Pedro
    Ut: Nikos Karelis
    Nikos Karelis (Panaitolikos) erstattes av Joao Pedro.
    66'
    Inn: Ioannis Bouzoukis
    Ut: Levan Shengelia
    Panaitolikos gjør sitt tredje bytte. Levan Shengelia erstattes av Ioannis Bouzoukis.
    66'
    Inn: Juan Neira
    Ut: Jon Toral
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for OFI Crete. Inn kommer Juan Neira, mens Jon Toral tar plass på benken.
    66'
    66'
    Efstathios Gortsilas signaliserer et frispark til OFI Crete.
    67'
    Alexandros Malis
    Alexandros Malis (Panaitolikos) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Praxitelis Vouros (OFI Crete) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    69'
    71'
    71'
    74'
    Juanpi
    Juanpi (Panaitolikos) kommer seg fri på Theodoros Vardinogiannis Stadium, men avslutningen går utenfor.
    74'
    Inn: Michalis Bakakis
    Ut: Bruno Ezequiel Duarte
    Bytte for Panaitolikos. Michalis Bakakis kommer inn for Bruno Ezequiel Duarte på Theodoros Vardinogiannis Stadium.
    75'
    76'
    Frisparket tildelt Panaitolikos er farlig nær OFI Cretes målområde.
    81'
    Juanpi
    Panaitolikos avanserer forover i Heraklion. Juanpi avslutter, men treffer ikke mål.
    82'
    Dommer Efstathios Gortsilas venter med å sette i gang spillet fordi Luiz Phellype ligger nede.
    82'
    Inn: Nouha Dicko
    Ut: Luiz Phellype
    Jose Mel Perez (OFI Crete) blir nødt til å gjøre sitt femte bytte. Nouha Dicko erstatter Luiz Phellype som sannsynligvis er skadet.
    83'
    83'
    Inn: Angelos Tsingaras
    Ut: Facundo Martin Perez
    Panaitolikos bytter ut Facundo Martin Perez med Angelos Tsingaras.
    85'
    86'
    Frederico Duarte
    Frederico Duarte (Panaitolikos) får et gult kort av dommer Efstathios Gortsilas.
    86'
    87'
    Kan Panaitolikos utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    88'
    90'
    Joao Pedro
    I Heraklion header Joao Pedro (Panaitolikos) mot mål, men ballen går utenfor.
    90'+1
    Dimitris Sotiriou
    Dommer Efstathios Gortsilas viser Dimitris Sotiriou (OFI Crete) det gule kortet.
    90'+1
    90'+2
    90'+2
    Ioannis Bouzoukis
    Ioannis Bouzoukis (Panaitolikos) avanserer forover på Theodoros Vardinogiannis Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    90'+4
    90'+4
    Ioannis Bouzoukis (Panaitolikos) løfter inn en corner fra venstre på Theodoros Vardinogiannis Stadium.