Said80'
1-3
    Viborg FF fosser fremover, men Jonas Hansen blåser for offside på Nature Energy Park.
    1'
    Offside! Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) er alene igjennom, men dommer Jonas Hansen ser at linjemannen er oppe med flagget.
    4'
    Hjørnespark til Odense
    9'
    Sergio Pereira Andrade
    Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    12'
    Frispark til Odense Boldklub på halvdelen til Viborg FF.
    13'
    Mål for Odense!
    Odense 1 - 0 Viborg FF
    Mål: Nico Mickelson
    Mål! Odense Boldklub tar ledelsen 1-0 ved Nicholas Mickelson.
    14'
    Målet til Odense sjekkes av VAR
    15'
    Målet til Odense blir stående
    17'
    Skudd på mål, Viborg FF
    19'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Hjørnespark til Viborg FF
    20'
    Mads Sondergaard Clausen
    Mads Sondergaard Clausen (Viborg FF) kommer til en målsjanse på Nature Energy Park, men klarer ikke å score.
    20'
    21'
    Mål for Viborg FF!
    Odense 1 - 1 Viborg FF
    Mål: Nikolas Burgy
    Målgivende: Sergio Pereira Andrade
    Mål! Nikolas Burgy (Viborg FF) utligner med en heading på Nature Energy Park. Flott spill fra Sergio Pereira Andrade før målet.
    21'
    Spillerbytte - Viborg FF
    Inn: Ibrahim Said
    Ut: Isak Jensen
    Bytte for Viborg FF. Ibrahim Said kommer inn for Isak Jensen på Nature Energy Park.
    28'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    29'
    VAR sjekker om det er straffe til Odense
    30'
    Ingen straffe til Odense
    30'
    Viborg FF tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    30'
    Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) slår en corner fra høyre side på Nature Energy Park.
    33'
    Bashkim Kadrii
    Odense Boldklub angriper. Bashkim Kadrii får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    33'
    Viborg FF, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    En av Odense Boldklubs spillere blir avblåst for offside på Nature Energy Park.
    36'
    40'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    43'
    Gult kort til Viborg FF
    Ibrahim Said
    Dommer Jonas Hansen viser Ibrahim Said (Viborg FF) det gule kortet.
    43'
    Skudd utenfor mål, Odense
    45'+3
    Jakob Bonde
    Viborg FF fosser forover og Jakob Bonde fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    45'+4
    45'+4
    Odense Boldklub angriper, men Jonas Hansen blåser for offside.
    45'+5
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Nicklas Mouritsen
    Ut: Nico Mickelson
    Soren Krogh (Odense Boldklub) gjør sitt første bytte for dagen. Nicklas Mouritsen erstatter Nicholas Mickelson.
    46'
    Offside! Sergio Pereira Andrade (Viborg FF) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    50'
    En av Viborg FFs spillere blir avblåst for offside.
    52'
    53'
    Viborg FF angriper, men avslutningen til Mads Sondergaard Clausen går utenfor.
    53'
    Målsjanse! Bashkim Kadrii (Odense Boldklub) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Skudd utenfor mål, Viborg FF
    57'
    59'
    Skade: Viborg FF
    60'
    Odense Boldklub må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Viborg FF.
    62'
    Viborg FF angriper i Odense. Mads Sondergaard Clausen fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Tilbake fra skade: Viborg FF
    63'
    Inn: Alasana Manneh
    Ut: Rami Hajal
    Soren Krogh gjør dagens andre bytte i Odense, når han tar ut Rami Hajal og setter inn Alasana Manneh.
    64'
    Inn: Abdul Malik Abubakari
    Ut: Anosike Ementa
    Anosike Ementa (Viborg FF) erstattes av Abdul Malik Abubakari.
    64'
    Inn: Magnus Hee Westergaard
    Ut: Jakob Bonde
    Viborg FF bytter ut Jakob Bonde med Magnus Hee Westergaard. Dette er det tredje byttet som Jakob Poulsen gjør i dagens kamp.
    64'
    68'
    68'
    Jonas Hansen signaliserer et frispark til Viborg FF.
    70'
    Bashkim Kadrii (Odense Boldklub) avanserer forover på Nature Energy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Inn: Charly Nouck
    Ut: Bashkim Kadrii
    Odense Boldklub gjør sitt tredje bytte. Bashkim Kadrii erstattes av Charly Nouck.
    74'
    Inn: Markus Gustav Jensen
    Ut: Louicius Don Deedson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Odense Boldklub. Inn kommer Markus Gustav Jensen, mens Louicius Don Deedson tar plass på benken.