Mål for Odense!
    Odense 1 - 0 Vejle BK
    Mål: Louicius Don Deedson
    Målgivende: Bashkim Kadrii
    Louicius Don Deedson dundrer ballen i mål og Odense Boldklub tar ledelsen 1-0 på Nature Energy Park. Bashkim Kadrii var nest sist på ballen.
    14'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    16'
    Azer Busuladzic
    Azer Busuladzic (Vejle) header ballen mot mål, men Odense Boldklub klarerer.
    18'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Mål for Vejle BK!
    Odense 1 - 1 Vejle BK
    Mål: Tobias Lauritsen
    Mål! Tobias Lauritsen utligner for Vejle. Stillingen er dermed 1-1 i Odense.
    20'
    German Onugha
    German Onugha (Vejle) fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Bashkim Kadrii
    Sjanse til Odense Boldklub! Bashkim Kadrii er nær ved å score, men keeper redder.
    26'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    VAR sjekker om det er straffe til Vejle BK
    30'
    Ingen straffe til Vejle BK
    30'
    Johannes Selven (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra høyre på Nature Energy Park.
    31'
    Sven Kohler
    Odense Boldklub avanserer forover og Sven Kohler kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    32'
    32'
    Morten Krogh tildeler Odense Boldklub en corner. Johannes Selven sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Odense Boldklub.
    35'
    Skudd på mål, Odense
    39'
    39'
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Mihajlo Ivancevic
    Ut: Tobias Slotsager
    Odense Boldklub bytter ut Tobias Slotsager med Mihajlo Ivancevic.
    42'
    I Odense har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Frispark Odense Boldklub.
    42'
    Frispark til Odense Boldklub på halvdelen til Vejle.
    42'
    43'
    44'
    44'
    Louicius Don Deedson
    Odense Boldklub avanserer forover i Odense. Louicius Don Deedson avslutter, men treffer ikke mål.
    45'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    45'+1
    Kan Odense Boldklub utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    46'
    Skade: Odense
    47'
    Tilbake fra skade: Odense
    49'
    56'
    Sjanse! Odense Boldklub avanserer forover, men Bashkim Kadrii avslutter utenfor.
    56'
    59'
    60'
    61'
    62'
    Odense Boldklub angriper, men avslutningen til Louicius Don Deedson går utenfor.
    64'
    Frispark til Vejle på halvdelen til Odense Boldklub.
    65'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Jasin Assehnoun
    Ut: Ebenezer Ofori
    Bytte for Vejle. Jasin Assehnoun kommer inn for Ebenezer Ofori på Nature Energy Park.
    65'
    Inn: Saeid Ezatollahi
    Ut: Azer Busuladzic
    Vejle bytter ut Azer Busuladzic med Saeid Ezatollahi. Dette er det andre byttet som Ivan Prelec gjør i dagens kamp.
    66'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Vejle.
    66'
    Odense Boldklub tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    66'
    67'
    73'
    Oliver Provstgaard Nielsen
    I Odense får Oliver Provstgaard Nielsen (Vejle) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    73'
    73'
    Inn: Tyler Burey
    Ut: Louicius Don Deedson
    Louicius Don Deedson (Odense Boldklub) erstattes av Tyler Burey.
    76'
    Inn: Charly Horneman
    Ut: Johannes Selven
    Andreas Alm (Odense Boldklub) gjør sitt tredje bytte for dagen. Charly Horneman erstatter Johannes Selven.
    76'
    Frispark Vejle.
    78'
    Tobias Lauritsen
    Målsjanse! Tobias Lauritsen (Vejle) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Inn: Musa Juwara
    Ut: Tobias Lauritsen
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle. Inn kommer Musa Juwara, mens Tobias Lauritsen tar plass på benken.
    79'
    Inn: Gilli Rólantsson
    Ut: Marius Elvius Kolind Jorgensen
    Vejle gjør sitt fjerde bytte. Marius Elvius Kolind Jorgensen erstattes av Gilli Sørensen.
    80'
    Morten Krogh signaliserer et frispark til Vejle på egen banehalvdel.
    81'
    Odense 1 - 2 Vejle BK
    Mål: Jasin Assehnoun
    Målgivende: Musa Juwara
    Mål! Jasin Assehnoun gir Vejle en 1-2 ledelse. Det er en fin assist fra Musa Juwara.