1-0
1-1
2-1
    Jakob Alexander Sundberg signaliserer et frispark til Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    1'
    Hjørnespark til Odense
    3'
    Issam Jebali
    Målsjanse på Nature Energy Park! Issam Jebali fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    6'
    Vejle BK, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    6'
    En av Vejle BKs spillere går i offside.
    7'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    8'
    I Odense har et frispark blitt tildelt bortelag.
    11'
    Heron
    Vejle BK angriper på Nature Energy Park, men Heron header utenfor.
    12'
    Jakob Alexander Sundberg signaliserer et frispark til Vejle BK.
    19'
    Frispark til Vejle BK på halvdelen til Odense Boldklub.
    19'
    Frispark Vejle BK.
    23'
    Frispark til Odense Boldklub på halvdelen til Vejle BK.
    24'
    I Odense har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    25'
    Max Fenger
    Odense Boldklub fosser forover og Max Fenger fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    29'
    29'
    I Odense slår Issam Jebali en corner fra høyre.
    30'
    Vejle BK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Jakob Alexander Sundberg signaliserer et frispark til Odense Boldklub.
    36'
    Tobias Mølgaard
    Vejle BK angriper i Odense. Tobias Molgaard fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    38'
    Gult kort til Odense
    Troels Klove
    Troels Klove (Odense Boldklub) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    40'
    Emmanuel Sabbi
    Emmanuel Sabbi (Odense Boldklub) mottar sitt første gule kort for dagen på Nature Energy Park.
    40'
    41'
    Oliver Provstgaard Nielsen
    Oliver Provstgaard Nielsen (Vejle BK) header mot mål, men ballen går utenfor.
    42'
    Arbnor Mucolli
    Arbnor Mucolli (Vejle BK) kommer seg fri på Nature Energy Park, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Sander Svendsen
    Ut: Mads Frøkjær-Jensen
    Odense Boldklub bytter ut Mads Frökjaer-Jensen med Sander Svendsen.
    46'
    Mål for Odense!
    Odense 1 - 0 Vejle BK
    Mål: Sander Svendsen
    I Odense tar Odense Boldklub ledelsen 1-0 etter et mål av Sander Svendsen.
    49'
    50'
    Jakob Alexander Sundberg tildeler Odense Boldklub en corner. Issam Jebali sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    53'
    Skudd utenfor mål, Odense
    57'
    Jakob Alexander Sundberg signaliserer et frispark til Vejle BK på egen banehalvdel.
    58'
    Vejle BK angriper i Odense. Arbnor Mucolli avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Gult kort til Vejle BK
    Mouhamadou Drammeh
    Dommeren gir Mouhamadou Drammeh (Vejle BK) et gult kort.
    58'
    59'
    Spillerbytte - Vejle BK
    Inn: Luka Djordjevic
    Ut: Ebenezer Ofori
    Ivan Prelec gjør dagens første bytte i Odense, når han tar ut Ebenezer Ofori og setter inn Luka Djordjevic.
    61'
    I Odense slår Arbnor Mucolli en corner fra høyre.
    62'
    Arbnor Mucolli (Vejle BK) slår en corner fra venstre side på Nature Energy Park.
    63'
    Odense Boldklub avanserer forover i Odense. Issam Jebali avslutter, men treffer ikke mål.
    64'
    Inn: Aron Elís Þrándarson
    Ut: Troels Klove
    Odense Boldklub gjør sitt andre bytte. Troels Klove erstattes av Aron Elís Þrándarson.
    66'
    67'
    68'
    Mål for Vejle BK!
    Odense 1 - 1 Vejle BK
    Mål: Tobias Mølgaard
    Målgivende: Arbnor Mucolli
    Mål! bortelag utligner ved Tobias Molgaard. Stillingen er nå 1-1. Det er en fin assist fra Arbnor Mucolli.
    70'
    Issam Jebali (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra høyre på Nature Energy Park.
    72'
    72'
    73'
    Frispark for Vejle BK på egen banehalvdel.
    76'
    Inn: Edgar Babayan
    Ut: Arbnor Mucolli
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vejle BK. Inn kommer Edgar Babayan, mens Arbnor Mucolli tar plass på benken.
    76'
    Jakob Alexander Sundberg tildeler Vejle BK en corner. Edgar Babayan sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    78'
    Inn: Jakob Breum
    Ut: Max Fenger
    Odense Boldklub bytter ut Max Fenger med Jakob Breum. Dette er det tredje byttet som Andreas Alm gjør i dagens kamp.
    79'
    80'
    82'
    Inn: Dimitrios Emmanouilidis
    Ut: Andres Ponce
    Andres Ponce (Vejle BK) erstattes av Dimitrios Emmanouilidis.
    84'
    Inn: Thomas Gundelund
    Ut: Miiko Albornoz
    Ivan Prelec (Vejle BK) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thomas Gundelund erstatter Miiko Albornoz.
    84'
    Jakob Alexander Sundberg tildeler Odense Boldklub en corner. Sander Svendsen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    88'
    89'
    Odense 2 - 1 Vejle BK
    Målgivende: Aron Elís Þrándarson
    Mål! Sander Svendsen gir Odense Boldklub ledelsen 2-1 i Odense. Flott spill fra Aron Elís Þrándarson før målet.