Sven Kohler (Odense Boldklub) mottar sitt første gule kort for dagen på Nature Energy Park.
    Frispark i en god posisjon for Hvidovre!
    Aydin Uslu signaliserer et frispark til Hvidovre.
    20'
    Hjørnespark til Hvidovre IF
    22'
    Hvidovre angriper i Odense. Lirim Qamili avslutter på mål, men greier ikke å score.
    23'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    23'
    Hvidovre angriper, men Aydin Uslu blåser for offside.
    23'
    30'
    Hvidovre angriper. Lirim Qamili får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    32'
    32'
    32'
    Jonas Gemmer (Hvidovre) løfter inn en corner fra venstre på Nature Energy Park.
    33'
    Mål for Hvidovre IF!
    Odense 0 - 1 Hvidovre IF
    Mål: Christian Jakobsen
    Målgivende: Jonas Gemmer
    Christian Jakobsen header ballen i mål og Hvidovre tar ledelsen 0-1 på Nature Energy Park. Jonas Gemmer var nest sist på ballen.
    33'
    En av Odense Boldklubs spillere blir avblåst for offside på Nature Energy Park.
    38'
    Skudd på mål, Odense
    39'
    Hvidovre IF, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Hjørnespark til Odense
    40'
    43'
    Martin Spelmann
    Dommeren gir Martin Spelmann (Hvidovre) et gult kort.
    43'
    Nicklas Mouritsen (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra høyre på Nature Energy Park.
    45'
    Frispark for Odense Boldklub på egen banehalvdel.
    46'
    47'
    47'
    49'
    Aydin Uslu signaliserer et frispark til Odense Boldklub like utenfor Hvidovre-området.
    49'
    I Odense slår Sven Kohler en corner fra høyre.
    50'
    52'
    Leeroy Owusu
    Målsjanse til Odense Boldklub! Leeroy Owusu treffer mål, men keeper redder.
    52'
    52'
    53'
    55'
    Bashkim Kadrii
    Sjanse! Odense Boldklub avanserer forover, men Bashkim Kadrii avslutter utenfor.
    55'
    I Odense slår Nicholas Mickelson en corner fra venstre.
    58'
    Thomas Jorgensen
    Hvidovre angriper i Odense. Thomas Jorgensen fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Tom Trybull
    Ut: Nicklas Mouritsen
    Bytte for Odense Boldklub. Tom Trybull kommer inn for Nicklas Mouritsen på Nature Energy Park.
    62'
    Inn: Max Fenger
    Ut: Charly Nouck
    Charly Nouck (Odense Boldklub) erstattes av Max Fenger.
    62'
    62'
    63'
    Hvidovre fosser forover og Martin Spelmann fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    64'
    64'
    65'
    67'
    Spillet på Nature Energy Park er stoppet midlertidig fordi Christian Jakobsen ligger nede.
    68'
    Spillerbytte - Hvidovre IF
    Inn: Jeffrey Adjei Broni
    Ut: Mads Kaalund
    Per Frandsen (Hvidovre) gjør sitt første bytte for dagen. Jeffrey Adjei Broni erstatter Mads Kaalund.
    69'
    Inn: Mathias Krathmann Gehrt
    Ut: Christian Jakobsen
    Hvidovre bytter ut Christian Jakobsen med Mathias Krathmann Gehrt. Dette er det andre byttet som Per Frandsen gjør i dagens kamp.
    69'
    Christian Jakobsen er på beina igjen og fortsetter kampen på Nature Energy Park.
    69'
    69'
    74'
    Inn: Max Isaac Ejdum
    Ut: Sven Kohler
    Soren Krogh gjør dagens tredje bytte i Odense, når han tar ut Sven Kohler og setter inn Max Isaac Ejdum.
    75'
    Inn: Marc Nielsen
    Ut: Martin Spelmann
    Hvidovre bytter ut Martin Spelmann med Marc Nielsen. Dette er det tredje byttet som Per Frandsen gjør i dagens kamp.
    75'
    Rami Hajal
    Sjanse i Odense! Rami Hajal (Odense Boldklub) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    77'
    77'
    77'
    Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra høyre på Nature Energy Park.
    77'
    Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) slår en corner fra venstre side på Nature Energy Park.
    78'
    Frisparket tildelt Odense Boldklub er farlig nær Hvidovres målområde.
    79'
    Aydin Uslu tildeler Odense Boldklub en corner. Nicholas Mickelson sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Max Isaac Ejdum
    Max Isaac Ejdum (Odense Boldklub) kommer til avslutning på Nature Energy Park, men headingen blir reddet.
    80'
    80'
    81'
    Inn: Markus Gustav Jensen
    Ut: Louicius Don Deedson
    Soren Krogh gjør dagens fjerde bytte i Odense, når han tar ut Louicius Don Deedson og setter inn Markus Gustav Jensen.
    81'
    Inn: Luca Kjerrumgaard
    Ut: Bashkim Kadrii
    Soren Krogh (Odense Boldklub) gjør sitt femte bytte for dagen. Luca Kjerrumgaard erstatter Bashkim Kadrii.
    82'
    Inn: Matti Lund Nielsen
    Ut: Thomas Jorgensen
    Bytte for Hvidovre. Matti Lund Nielsen kommer inn for Thomas Jorgensen på Nature Energy Park.
    82'
    Odense 0 - 2 Hvidovre IF
    Mål: Lirim Qamili
    Mål! Lirim Qamili (Hvidovre) header inn 0-2 på Nature Energy Park.
    82'
    Mål for Odense!
    Odense 1 - 2 Hvidovre IF
    Mål: Max Isaac Ejdum
    Målgivende: Rami Hajal
    Mål! Odense Boldklub reduserer til 1-2 ved Max Isaac Ejdum. Det er en fin assist fra Rami Hajal.
    85'
    Målsjanse på Nature Energy Park! Lirim Qamili fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    87'
    87'
    Hvidovre må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Odense Boldklub.