0-1
0-2

Hjørnespark til Odense
    5'
    Magnus Mattsson (FC København) løfter inn en corner fra venstre på Nature Energy Park.
    8'
    Hjørnespark til FC København
    8'
    12'
    12'
    Bashkim Kadrii
    Odense Boldklub angriper, men avslutningen til Bashkim Kadrii går utenfor.
    13'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til FC København på egen banehalvdel.
    13'
    Louicius Don Deedson
    Odense Boldklub fosser forover og Louicius Don Deedson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    16'
    FC København, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside.
    16'
    Orri Steinn Oskarsson
    Sjanse! FC København avanserer forover, men Orri Steinn Oskarsson avslutter utenfor.
    19'
    Mål for FC København!
    Odense 0 - 1 FC København
    Mål: Magnus Mattsson
    Målgivende: Mohamed Elyounoussi
    Magnus Mattsson dundrer ballen i mål og FC København tar ledelsen 0-1 på Nature Energy Park. Flott spill fra Mohamed Elyounoussi før målet.
    23'
    Elias Achouri
    FC København angriper. Elias Achouri får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    26'
    Odense, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    27'
    En av FC Københavns spillere blir avblåst for offside på Nature Energy Park.
    27'
    Frispark i en god posisjon for FC København!
    31'
    Odense Boldklub tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    En av Odense Boldklubs spillere går i offside.
    41'
    44'
    44'
    Skudd på mål, Odense
    44'
    44'
    Magnus Mattsson
    Målsjanse! Magnus Mattsson (FC København) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    I Odense slår Magnus Mattsson en corner fra venstre.
    45'+2
    Skudd utenfor mål, FC København
    45'+2
    Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) slår en corner fra venstre side på Nature Energy Park.
    47'
    Frispark for FC København på egen banehalvdel.
    47'
    48'
    Odense Boldklub fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Jakob Kehlet signaliserer et frispark til Odense Boldklub.
    51'
    Målsjanse til FC København! Orri Steinn Oskarsson treffer mål, men keeper redder.
    54'
    54'
    Filip Helander
    Filip Helander (Odense Boldklub) kommer til en målsjanse på Nature Energy Park, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    55'
    Rami Hajal
    Rami Hajal (Odense Boldklub) kommer seg fri på Nature Energy Park, men avslutningen går utenfor.
    57'
    Målet til FC København sjekkes av VAR
    60'
    Målet til FC København blir annullert
    61'
    FC København angriper, men blir avblåst for offside.
    62'
    Spillerbytte - FC København
    Inn: Lukas Lerager
    Ut: Diogo Goncalves
    Bytte for FC København. Lukas Lerager kommer inn for Diogo Goncalves på Nature Energy Park.
    63'
    Inn: Andreas Cornelius
    Ut: Orri Steinn Oskarsson
    Jacob Neestrup (FC København) gjør sitt første bytte for dagen. Andreas Cornelius erstatter Orri Steinn Oskarsson.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Odense
    Inn: Nicklas Mouritsen
    Ut: Bjørn Paulsen
    Soren Krogh gjør dagens andre bytte i Odense, når han tar ut Bjørn Paulsen og setter inn Nicklas Mouritsen.
    65'
    Inn: Charly Nouck
    Ut: Max Fenger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Odense Boldklub. Inn kommer Charly Nouck, mens Max Fenger tar plass på benken.
    65'
    65'
    Odense 0 - 2 FC København
    Mål: Andreas Cornelius
    Målgivende: Elias Achouri
    Andreas Cornelius øker FC Københavns ledelse til 0-2! Elias Achouri sto for den målgivende pasningen.
    65'
    Jakob Kehlet tildeler FC København en corner. Elias Achouri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    69'
    Skudd utenfor mål, Odense
    70'
    Nicklas Mouritsen (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra venstre på Nature Energy Park.
    71'
    Spillet på Nature Energy Park er stoppet midlertidig fordi Magnus Mattsson ligger nede.
    73'
    Inn: Luca Kjerrumgaard
    Ut: Louicius Don Deedson
    Odense Boldklub bytter ut Louicius Don Deedson med Luca Kjerrumgaard. Dette er det tredje byttet som Soren Krogh gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Tom Trybull
    Ut: Filip Helander
    Odense Boldklub gjør sitt fjerde bytte. Filip Helander erstattes av Tom Trybull.
    74'
    Magnus Mattsson er tilbake i kampen igjen.
    75'
    FC København angriper i Odense, men blir avblåst for offside.
    75'
    Mohamed Elyounoussi
    Sjanse til FC København! Mohamed Elyounoussi er nær ved å score, men keeper redder.
    77'
    77'
    77'
    78'
    80'
    Frispark FC København.
    80'
    82'
    83'
    83'
    84'
    Inn: Victor Mow Froholdt
    Ut: Elias Achouri
    Jacob Neestrup (FC København) gjør sitt tredje bytte for dagen. Victor Mow Froholdt erstatter Elias Achouri.
    84'
    Nicholas Mickelson (Odense Boldklub) løfter inn en corner fra venstre på Nature Energy Park.
    86'
    90'+1
    FC København tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+2
    Gult kort til Odense
    Sven Kohler
    Sven Kohler (Odense Boldklub) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.