0-1
1 533
2 278

Ble dekket av Sebastian Melsom Johansen

Hei og velkommen til denne livedekningen av kampen mellom Odd og Strømsgodset i Eliteserien.
    Odd (4-3-3): Rossbach - Ruud, Lekven, Owusu, Kitolano - Bjørtuft, Kaasa, Kitolano - Sørensen, Wallem, Lauritsen.
    Strømsgodset (4-3-3): Myhra - Leifsson, Parr, Gunnarsson, Valsvik - Stengel, Gulliksen, Hove - Tokstad, Stenevik, Friday.
    Benken til Odd: Wahlstedt, Kastrati, Ugwuadu, Gayi, Aas, Hallstensen, Larsen og Mæland.
    Benken til Strømsgodset: Sætra, Ingimundarson, Vilsvik, Skjold, Farji, Hammershaug, Nyhagen og Krasniqi.
    Strømsgodset har hatt en overraskende god sesong og ligger på niendeplass med 22 poeng på 16 kamper, men de har enda ikke vunnet på bortebane. De har faktisk kun to poeng på bortebane denne sesongen.
    Odd kommer fra et surt 5-0 tap borte mot Rosenborg, og er nok veldig revansjesugne.
    Antall stemmer: 209
    Vi nærmer oss kampstart. Spillerne er ute på matta og gjør seg klar til kamp.
    Der er vi i gang!
    1'
    Stengel spiller opp Parr på venstrekanten som skjærer inn og prøver seg på et skudd, men det går i blokka og ut til corner.
    2'
    Kjempemulighet!!! Den legges på Valsvik som header i stanga! Nærmere kommer man ikke.
    2'
    Parr vipper ballen inn i feltet til Hove, men han klarer ikke å få kontroll på ballen før Odd klarerer.
    3'
    Bra start for Godset dette!
    5'
    Hove vinner et frispark i duell med Kitolano.
    6'
    Den legger Stengel inn mot bakerste, men det er Odd som for hodet på den og klarerer.
    7'
    Valsvik får ballen utenfor 16 og kliner til, men den slår Rossbach ut til corner.
    7'
    Parr slår den på første stolpe, men der står Kitolano og header unna.
    8'
    Parr vinner et frispark i duell med Kitolano.
    8'
    Mål for Strømsgodset!
    Odd 0 - 1 Strømsgodset
    Mål: Herman Stengel
    Målgivende: Jonathan Parr
    SE PÅ DET SKUDDET DA??? Hermen Stengel tar frisparket kort til Parr, som gir han ballen tilbake og midtbanespilleren kliner til fra ca. 20-25 meter.
    9'
    Kaasa vinner et frispark.
    11'
    Den tar de kort.
    11'
    Gunnarsson legger ballen hardt inn i feltet, men den får Odd kontroll på. Wallem stormer i angrep, men Stengel får stoppet han.
    14'
    Odd presser litt nå, men Godset klarer å få ryddet unna det som kommer.
    15'
    Hove legger ballen hardt inn til Stenevik, som nøler litt for mye før han går for avslutning, men den har Rossbach kontroll på.
    16'
    Klarer Odd å snu dette?
    JAAA!!!
    41%
    Nei...
    59%
    Antall stemmer: 898
    Nok en god sjanse for Godset! Friday får ballen foran mål, men klarer ikke å styre den inn mellom stengene!
    18'
    Kitolano kommer seg nesten alene med keeper, men Godset-forsvaret får satt inn en livsviktig takling og stopper angrepet.
    20'
    Odd prøver å presse Godset litt, men de er for upresise og mister ballen for lett.
    21'
    Offside på Lauritsen.
    22'
    Litt tamt ute på matta nå.
    24'
    Odd må opp et par tre hakk om de skal snu dette og få med seg noen poeng.
    24'
    Odd vinner et innkast helt oppe ved cornerflagget.
    25'
    Den kastes langt inn i feltet av Rolantsson, men Valsvik er god i luften og header den ut.
    25'
    Friday går på skudd, men den blir for svak og går rett på Rossbach.
    28'
    Kitolano legger inn i feltet, og Myhra går ut, men han klarer ikke å holde ballen og det blir nesten skummelt for Godset.
    30'
    Odd presser litt igjen, og er nære ved å spille seg gjennom Godset-forsvaret.
    31'
    Friday prøver å spille opp Hove, men Kitolano får stoppet den.
    32'
    Tokstad blir felt av Kitolano, og Godset får et frispark i god posisjon.
    34'
    Stengel steller seg opp for å ta den.
    34'
    Han fyrer av, og ballen går via en Odd-spiller og ut bak mål.
    35'
    Den legges på første og blir headet ut.
    35'
    Tokstad spiller seg opp på venstrekanten, men klarer ikke å legge inn før Odd klarerer til corner.
    38'
    Den legges på første, men dommer blåser frispark til Odd.
    39'
    Knallhard duell mellom Gunnarsson og Kitolano. Den kjente nok begge to veldig godt.
    41'
    Kitolano får medisinsk behandling. Får håpe dette går fint.
    42'
    Gult kort til Odd
    John Kitolano
    Får gult kort for hendelsen. Det er ikke Odd-trener Nordnes enig i!
    43'
    Kitolano er tilbake på banen.
    43'
    Gulliksen prøver å dra seg inn i feltet, men får en for lang touch og ballen går ut av banen.
    43'
    Rolantsson med nok et langt innkast, men Valsvik vinner alt inne i feltet nå.
    45'
    Det er lagt til ett minutt.
    45'+1
    Wallem legger inn i feltet, men den er alt for høy og lang.
    45'+1
    Der er vi i gang igjen!
    46'
    Odd vinner en corner som slås midt i feltet og blir klarert ut. Odd fanger opp ballen og legger inn igjen på Lauritsen som header i metallet og ned på streken. Det var fryktelig nærme en utlikning.
    46'
    Gulliksen er nede på gresset etter en duell med Ruud.
    48'
    Han må få medisinsk hjelp.
    48'
    Kampen er i gang igjen, og Odd spiller seg med en gang til en mulighet, som til slutt ender med et innlegg som går bak mål.
    49'
    Nå skjer det mye her! Godset får lagt inn foran mål, men Rossbach får bokset den unna, før Odd stormer i angrep, men blir for nølende.
    51'
    Stenevik prøver på et skudd, men den blir for upresis og går utenfor mål.
    51'
    Eller var det innlegg? Vanskelig å si. Kom ikke frem hvert fall.
    52'
    Ruud slår mot bakre stolpe, men den blir for lang og høy, og går ut av banen.
    53'
    Tokstad spiller opp Friday inne i boksen, og spissen fyrer av, men den bokser Rossbach.
    55'
    John og Joshua Kitolano spiller sammen, men sistnevnte prøver å legge inn i boksen, men den går langt over.
    58'
    Lauritsen sitter nede på matta og ser ut som han må byttes ut.
    58'
    Lauritsen har gått av banen og dommer fortsetter kampen før Odd får satt på Kastrati.
    59'
    Stengel og Friday kombinerer inne i Odd-boksen, men de klarer ikke å komme seg helt gjennom før den blir klarert.
    60'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Flamur Kastrati
    Ut: Tobias Lauritsen
    61'
    Der får Odd endelig gjort byttet sitt, og Kastrati er på banen!
    61'
    Og han hauser opp publikum her! Han vil ha mer energi!
    61'
    Nå skjer det mye i Godset-boksen! Odd spiller seg inn gang på gang, men klarer ikke å skape en skikkelig farlig sjanse!
    62'
    Da ser jeg at Stengel sin kanonkule ligger i toppen av liven her, så jeg anbefaler alle som ikke har sett målet enda og se det der!
    63'
    Friday får ballen i boksen og kliner til på volley, men den går et lite stykke til side for mål.
    64'
    Gult kort til Strømsgodset
    Halldor Stenevik
    Er alt for sen når han feller Kastrati.
    66'
    Da må han stå over neste kamp mot Bodø/Glimt.
    66'
    Kitolano og Gunnarsson stanger knallhardt i hverandre. Den så ikke god ut, men begge er på beina igjen og Odd får frispark.
    67'
    Den slås inn foran mål og blir headet ut til Kitolano som fyrer av, men den går rett i blokka.
    67'
    Ruud prøver å legge inn, men den er alt for høy og lang.
    68'
    Odd fortsetter å presse Godset hardt nå. Bra trøkk i hjemmelaget.
    68'
    "Nå tar vi dem" roper Odd-fansen i kor på stadion nå.
    70'
    Og der kommer det en kjempesjanse! Kitolano-brødrene kombinerer og John går på avslutning, men den er alt for høy og går over mål.
    70'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Kreshnik Krasniqi
    Ut: Kristoffer Tokstad
    72'
    Kitolano legger inn på Kastrati, som header ballen i en lagkamerat og ballen går rett til Myhra.
    73'
    Ari Leifsson
    Kastrati i duell med Leifsson og Odd får frispark og Godset-spilleren får gult kort.
    73'
    Den går rett i muren, og returen går rett på Myhra.
    75'
    ER DET MULIG? Wallem kliner til, men nok en gang redder Myhra, men han gir en retur som er på vei rett mot Kastrati, men innbytteren sklir rett før han skulle prikke ballen i mål.
    77'
    Inn: Kristoffer Larsen
    Ut: John Kitolano
    79'
    Odd vinner en corner.
    85'
    Den legges på bakerste til Kastrati som mister ballen med en gang.
    85'
    Inn: Thomas Hallstensen
    Ut: Salomon Owusu
    85'
    Nok en sjanse til Odd, men de klarer ikke å få satt lærkula til mål. Det virker nesten umulig for dem å score i dag.
    86'
    Valsvik vinner et frispark i duell med Kastrati.
    87'
    Den slår Myhra høyt opp og bruker lang tid. Friday klarer ikke å få kontroll på ballen, og den går ut til innkast.
    87'
    Godset ser veldig fornøyde ut, og ser ut til å prøve å bruke lengst mulig tid på alle situasjoner de kan nå.
    89'
    Kommer det en sen utlikning?
    JAAA!!!
    26%
    Nei... Dette er kjørt for Odd!
    74%
    Antall stemmer: 293
    Rolantsson fortsetter å kaste innkastene langt inn i feltet, men Valsvik er kongen i luften i dag, og klarerer unna.
    90'
    90'+1
    Det er lagt til fem minutter.
    90'+1
    Den slås på bakerste og blir headet ut til utspark.
    90'+1
    Friday prøver å spille gjennom Hove, men det er et horribelt treff som ikke finner veien frem.
    90'+3
    Odd kriger med seg ballen mot mål, men Valsvik får klarert. Den er viktig for de blå!