0-1
1-1
Eile75'
    Lewis Morgan
    NY Red Bulls angriper i Harrison. Lewis Morgan avslutter på mål, men greier ikke å score.
    2'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Målsjanse på Red Bull Arena! Lewis Morgan fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    2'
    2'
    Frispark til NY Red Bulls på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    3'
    John Tolkin ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    6'
    John Tolkin er på beina igjen og fortsetter kampen.
    8'
    Mark Allatin signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    10'
    Hjørnespark til Vancouver Whitecaps FC
    12'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    13'
    Emil Forsberg
    NY Red Bulls fosser forover og Emil Forsberg fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    14'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    NY Red Bulls 0 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Brian White
    Målgivende: Ryan Raposo
    Vancouver Whitecaps FC leder 0-1 etter en scoring av Brian White. Ryan Raposo var nest sist på ballen.
    15'
    Mark Allatin signaliserer et frispark til NY Red Bulls.
    18'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Sam Adekugbe
    Sam Adekugbe (Vancouver Whitecaps FC) får et gult kort av dommer Mark Allatin.
    22'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Ryan Gauld (Vancouver Whitecaps FC) løfter inn en corner fra høyre på Red Bull Arena.
    28'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    34'
    Gult kort til NY Red Bulls
    Dante Vanzeir
    Dommer Mark Allatin gir Dante Vanzeir (NY Red Bulls) et gult kort.
    34'
    NY Red Bulls tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    Wikelman Carmona
    Sjanse til NY Red Bulls! Wikelman Carmona er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    38'
    Mark Allatin tildeler NY Red Bulls en corner. Emil Forsberg sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    40'
    Sean Nealis
    Sean Nealis (NY Red Bulls) pådrar seg et gult kort.
    42'
    NY Red Bulls må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Vancouver Whitecaps FC.
    43'
    Hjørnespark til NY Red Bulls
    45'
    Ryan Raposo
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Red Bull Arena.
    45'+4
    45'+6
    Emil Forsberg (NY Red Bulls) løfter inn en corner fra venstre på Red Bull Arena.
    48'
    56'
    Mål for NY Red Bulls!
    NY Red Bulls 1 - 1 Vancouver Whitecaps FC
    Mål: Lewis Morgan
    Mål! NY Red Bulls utligner til 1-1 etter en heading av Lewis Morgan i Harrison.
    56'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til NY Red Bulls.
    58'
    Daniel Edelman
    Dommer Mark Allatin viser Daniel Edelman (NY Red Bulls) det gule kortet.
    58'
    I Harrison slår Sebastian Berhalter en corner fra venstre.
    61'
    Frispark for NY Red Bulls på egen banehalvdel.
    61'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Javain Brown
    Ut: Sam Adekugbe
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt første bytte for dagen. Javain Brown erstatter Sam Adekugbe.
    61'
    Inn: Ralph Priso-Mbongue
    Ut: Ryan Raposo
    Vanni Sartini gjør dagens andre bytte i Harrison, når han tar ut Ryan Raposo og setter inn Ralph Priso-Mbongue.
    61'
    Skudd utenfor mål, Vancouver Whitecaps FC
    65'
    Spillerbytte - NY Red Bulls
    Inn: Cameron Harper
    Ut: Dennis Gjengaar
    Bytte for NY Red Bulls. Cameron Harper kommer inn for Dennis Gjengaar på Red Bull Arena.
    66'
    Inn: Elias Manoel
    Ut: Dante Vanzeir
    NY Red Bulls bytter ut Dante Vanzeir med Elias Manoel.
    67'
    Inn: Frankie Amaya
    Ut: Wikelman Carmona
    Wikelman Carmona (NY Red Bulls) erstattes av Frankie Amaya.
    67'
    Det blir farlig! Frispark for NY Red Bulls er nær straffområde.
    68'
    Noah Eile
    NY Red Bulls avanserer forover på Red Bull Arena og Noah Eile kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Vancouver Whitecaps FC.
    68'
    68'
    Lewis Morgan (NY Red Bulls) avanserer forover på Red Bull Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    69'
    69'
    Emil Forsberg (NY Red Bulls) slår en corner fra venstre side på Red Bull Arena.
    70'
    71'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    72'
    Mathias Laborda
    Mathias Laborda (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    72'
    Elias Manoel
    Sjanse i Harrison! Elias Manoel (NY Red Bulls) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    74'
    74'
    Rødt kort til NY Red Bulls
    Noah Eile
    Rødt kort! Noah Eile (NY Red Bulls) blir utvist.
    75'
    Kan Vancouver Whitecaps FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    75'
    Ali Ahmed
    Ali Ahmed (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    I Harrison har et frispark blitt tildelt bortelag.
    78'
    Inn: Kyle Duncan
    Ut: John Tolkin
    NY Red Bulls gjør sitt fjerde bytte. John Tolkin erstattes av Kyle Duncan.
    79'
    Inn: Fafa Picault
    Ut: Mathias Laborda
    Vancouver Whitecaps FC bytter ut Mathias Laborda med Fafa Picault. Dette er det tredje byttet som Vanni Sartini gjør i dagens kamp.
    79'
    Ali Ahmed
    Målsjanse på Red Bull Arena! Ali Ahmed fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    NY Red Bulls, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Inn: Damir Kreilach
    Ut: Sebastian Berhalter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Vancouver Whitecaps FC. Inn kommer Damir Kreilach, mens Sebastian Berhalter tar plass på benken.
    87'
    88'
    Tristan Blackmon
    Tristan Blackmon (Vancouver Whitecaps FC) prøver å heade ballen i mål på Red Bull Arena, men mislykkes.