Frisparket tildelt SD Aucas er farlig nær Nublenses målområde.
    Frispark for SD Aucas på egen banehalvdel.
    Frispark til Nublense på halvdelen til SD Aucas.
    En av Nublenses spillere går i offside.
    11'
    I Concepcion har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Nublense på egen banehalvdel.
    13'
    Pablo Mauricio Aranguiz Salazar
    Pablo Mauricio Aranguiz Salazar (Nublense) kommer til en målsjanse på Municipal de Collao, men klarer ikke å score.
    15'
    Frispark SD Aucas.
    17'
    En av Nublenses spillere blir avblåst for offside.
    18'
    SD Aucas angriper, men blir avblåst for offside.
    19'
    Pedro Pablo Perlaza Caicedo
    Pedro Pablo Perlaza Caicedo (SD Aucas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    Nublense tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Concepcion fordi Carlos Andres Cuero Quinonez får behandling for en skade på banen.
    21'
    Carlos Andres Cuero Quinonez kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Municipal de Collao.
    22'
    Mål for SD Aucas!
    Nublense 0 - 1 SD Aucas
    Mål: Romulo Otero
    Målgivende: Erick Castillo
    Mål! SD Aucas tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Romulo Otero på Municipal de Collao. Flott spill fra Erick Castillo før målet.
    24'
    Jorge Henriquez (Nublense) slår en corner fra venstre side på Municipal de Collao.
    27'
    Juan Andres Leiva Mieres
    Nublense angriper. Juan Andres Leiva Mieres får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    27'
    SD Aucas, prøver et skudd, men det reddes
    27'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til SD Aucas på egen banehalvdel.
    27'
    28'
    Luis Manuel Romero Veliz (SD Aucas) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Municipal de Collao.
    29'
    Spillerbytte - SD Aucas
    Inn: Dario Javier Aimar Alvarez
    Ut: Luis Manuel Romero Veliz
    Luis Manuel Romero Veliz, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Dario Javier Aimar Alvarez kommer inn for SD Aucas.
    29'
    30'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til SD Aucas.
    31'
    Erick Castillo
    SD Aucas angriper, men avslutningen til Erick Castillo går utenfor.
    34'
    Bernardo Cerezo
    Målsjanse på Municipal de Collao! Bernardo Cerezo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    35'
    35'
    Kan Nublense utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    35'
    Nublense angriper, men Kevin Ortega Pimentel blåser for offside.
    36'
    39'
    Jorge Henriquez (Nublense) løfter inn en corner fra høyre på Municipal de Collao.
    41'
    Kevin Ortega Pimentel signaliserer et frispark til Nublense.
    45'+2
    Gult kort til SD Aucas
    Erick Castillo (SD Aucas) mottar sitt første gule kort for dagen på Municipal de Collao.
    45'+2
    I Concepcion slår Jorge Henriquez en corner fra venstre.
    45'+3
    Spillerbytte - Nublense
    Inn: Jovany Campusano
    Ut: Raimundo Rebolledo
    Nublense bytter ut Raimundo Rebolledo med Jovany Campusano.
    46'
    Inn: Andres Alejandro Vilches Araneda
    Ut: Nicolas Mauricio Zalazar
    Nublense bytter ut Nicolas Mauricio Zalazar med Andres Alejandro Vilches Araneda. Dette er det andre byttet som Jaime Garcia gjør i dagens kamp.
    46'
    Kevin Ortega Pimentel tildeler Nublense en corner. Jorge Henriquez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Juan Andres Leiva Mieres (Nublense) avanserer forover på Municipal de Collao. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    50'
    50'
    52'
    Romulo Otero
    SD Aucas angriper i Concepcion. Romulo Otero fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    Målsjanse til Nublense! Bernardo Cerezo treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    Skudd utenfor mål, Nublense
    56'
    58'
    Gult kort til Nublense
    Lorenzo Reyes
    Dommeren gir Lorenzo Reyes (Nublense) et gult kort.
    58'
    Juan Andres Leiva Mieres (Nublense) kommer til en målsjanse på Municipal de Collao, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    59'
    Det blir farlig! Frispark for Nublense er nær straffområde.
    60'
    Wilker Angel
    Wilker Angel (SD Aucas) pådrar seg et gult kort.
    60'
    Jorge Henriquez
    Sjanse! Nublense avanserer forover, men Jorge Henriquez avslutter utenfor.
    62'
    Frispark i en god posisjon for Nublense!
    63'
    Inn: Roberto Javier Ordonez Ayovi
    Ut: Erick Castillo
    Bytte for SD Aucas. Roberto Javier Ordonez Ayovi kommer inn for Erick Castillo på Municipal de Collao.
    66'
    Inn: Jordan Rezabala
    Ut: Edison Fernando Vega Obando
    Cesar Alejandro Farias Acosta gjør dagens tredje bytte i Concepcion, når han tar ut Edison Fernando Vega Obando og setter inn Jordan Rezabala.
    66'
    Wilker Angel vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    68'
    Inn: Bayron Oyarzo
    Ut: Lorenzo Reyes
    Jaime Garcia (Nublense) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bayron Oyarzo erstatter Lorenzo Reyes.
    69'
    Wilker Angel er på beina igjen og fortsetter kampen.
    69'
    Edison Armando Caicedo Castro
    Edison Armando Caicedo Castro (SD Aucas) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    SD Aucas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Patricio Rubio
    Patricio Rubio (Nublense) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    71'
    71'
    72'
    73'
    73'
    74'
    Sjanse til Nublense! Patricio Rubio er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    I Concepcion slår Jorge Henriquez en corner fra høyre.
    75'
    76'
    77'
    Inn: Angelo Javier Mina Jara
    Ut: Jhonny Raul Quinonez Ruiz
    Jhonny Raul Quinonez Ruiz (SD Aucas) erstattes av Angelo Javier Mina Jara.
    77'
    Inn: Jhon Jairo Cifuentes Vergara
    Ut: Romulo Otero
    SD Aucas bytter ut Romulo Otero med Jhon Jairo Cifuentes Vergara. Dette er det femte byttet som Cesar Alejandro Farias Acosta gjør i dagens kamp.
    77'
    Frispark til SD Aucas på halvdelen til Nublense.
    78'
    78'
    Mål for Nublense!
    Nublense 1 - 1 SD Aucas
    Mål: Patricio Rubio
    Målgivende: Bernardo Cerezo
    Patricio Rubio scorer og utligner dermed til 1-1. Det er en fin assist fra Bernardo Cerezo.
    79'
    80'
    83'
    Jhon Jairo Cifuentes Vergara
    SD Aucas avanserer forover i Concepcion. Jhon Jairo Cifuentes Vergara avslutter, men treffer ikke mål.
    83'
    83'
    Jordan Rezabala (SD Aucas) slår en corner fra venstre side på Municipal de Collao.
    84'
    SD Aucas fosser forover og Jhon Jairo Cifuentes Vergara fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    84'
    Nublense, prøver et skudd, men det reddes
    84'
    Andres Alejandro Vilches Araneda
    Nublense avanserer forover og Andres Alejandro Vilches Araneda kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    85'
    85'
    Bayron Oyarzo
    Bayron Oyarzo (Nublense) kommer seg fri på Municipal de Collao, men avslutningen går utenfor.
    86'
    Inn: Alex Valdes
    Ut: Pablo Mauricio Aranguiz Salazar
    Jaime Garcia (Nublense) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alex Valdes erstatter Pablo Mauricio Aranguiz Salazar.
    86'
    89'
    Rafael Caroca
    Rafael Caroca (Nublense) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    Nublense 2 - 1 SD Aucas
    Mål: Andres Alejandro Vilches Araneda
    Målgivende: Bayron Oyarzo
    Mål! Andres Alejandro Vilches Araneda gir Nublense ledelsen 2-1 i Concepcion. Bayron Oyarzo var nest sist på ballen.