Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    4'
    Nottingham Forest fosser fremover, men Craig Pawson blåser for offside på City Ground.
    4'
    Danilo Oliveira (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på City Ground.
    7'
    Thomas Doyle
    Målsjanse! Thomas Doyle (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    10'
    Offside! Nelson Semedo blir vinket av og Wolverhampton Wanderers FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    12'
    Ryan Yates
    Målsjanse på City Ground! Ryan Yates fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Giovanni Reyna (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra venstre på City Ground.
    16'
    Callum Hudson-Odoi
    Nottingham Forest angriper, men avslutningen til Callum Hudson-Odoi går utenfor.
    16'
    Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Giovanni Reyna
    Giovanni Reyna (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Matheus Cunha
    Sjanse! Wolverhampton Wanderers FC avanserer forover, men Matheus Cunha avslutter utenfor.
    26'
    Pablo Sarabia
    Målsjanse! Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    29'
    Gult kort til Wolverhampton
    Mario Lemina
    Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    30'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    30'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    31'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    32'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    33'
    Neco Williams
    Nottingham Forest avanserer forover i Nottingham. Neco Williams avslutter, men treffer ikke mål.
    37'
    Frispark Nottingham Forest.
    38'
    40'
    Mål for Wolverhampton!
    Nottingham Forest 0 - 1 Wolverhampton
    Mål: Matheus Cunha
    Mål! Matheus Cunha gir Wolverhampton Wanderers FC en 0-1 ledelse.
    40'
    Craig Pawson tildeler Nottingham Forest en corner. Danilo Oliveira sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    I Nottingham slår Danilo Oliveira en corner fra høyre.
    45'
    Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på City Ground.
    45'
    Joao Gomes er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'+1
    I Nottingham slår Giovanni Reyna en corner fra venstre.
    45'+1
    Mål for Nottingham Forest!
    Nottingham Forest 1 - 1 Wolverhampton
    Mål: Morgan Gibbs-White
    Målgivende: Giovanni Reyna
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) header ballen i mål og utligner til 1-1. Giovanni Reyna sto for den målgivende pasningen.
    45'+1
    45'+4
    48'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Nottingham Forest.
    50'
    52'
    Joao Gomes
    Joao Gomes (Wolverhampton Wanderers FC) mottar sitt første gule kort for dagen på City Ground.
    52'
    53'
    Craig Pawson signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    56'
    Nottingham Forest 2 - 1 Wolverhampton
    Mål: Danilo Oliveira
    Mål! Nottingham Forest tar ledelsen 2-1 ved Danilo Oliveira.
    57'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Matt Doherty
    Bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Hwang Hee-chan kommer inn for Matt Doherty på City Ground.
    59'
    Inn: Hugo Bueno
    Ut: Joao Gomes
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Joao Gomes med Hugo Bueno.
    59'
    VAR sjekker om det er straffe til Wolverhampton
    60'
    Ingen straffe til Wolverhampton
    60'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    60'
    Pablo Sarabia (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på City Ground.
    62'
    Nottingham Forest 2 - 2 Wolverhampton
    Mål! Wolverhampton Wanderers FC utligner på City Ground. Målscorer: Matheus Cunha.
    62'
    Målet til Wolverhampton sjekkes av VAR
    63'
    Målet til Wolverhampton blir stående
    64'
    Nottingham Forest angriper i Nottingham. Callum Hudson-Odoi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    64'
    64'
    Danilo Oliveira
    Målsjanse til Nottingham Forest! Danilo Oliveira treffer mål, men keeper redder.
    64'
    64'
    65'
    Giovanni Reyna (Nottingham Forest) kommer til avslutning på City Ground, men headingen blir reddet.
    65'
    65'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Nicolas Dominguez
    Ut: Ryan Yates
    Nottingham Forest gjør sitt første bytte. Ryan Yates erstattes av Nicolas Dominguez.
    66'
    67'
    70'
    Inn: Divock Origi
    Ut: Giovanni Reyna
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Nottingham Forest. Inn kommer Divock Origi, mens Giovanni Reyna tar plass på benken.
    71'
    73'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Matheus Cunha
    Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) erstattes av Boubacar Traore.
    76'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Morgan Gibbs-White
    Dommeren gir Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) et gult kort.
    77'
    77'
    Neco Williams (Nottingham Forest) avanserer forover på City Ground. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    80'
    80'
    Sjanse i Nottingham! Callum Hudson-Odoi (Nottingham Forest) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    82'
    82'
    Thomas Doyle (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på City Ground, men klarer ikke å score.
    83'
    Morgan Gibbs-White (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    86'
    86'
    87'
    Inn: Tawanda Chirewa
    Ut: Nelson Semedo
    Gary O'Neil gjør dagens fjerde bytte i Nottingham, når han tar ut Nelson Semedo og setter inn Tawanda Chirewa.
    88'
    Inn: Nathan Fraser
    Ut: Pablo Sarabia
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Nathan Fraser, mens Pablo Sarabia tar plass på benken.