0-1
7 282
9 768

Ble dekket av Ole Kristian Strøm

Manchester United håper å komme på vinnersporet igjen etter 2-1-tapet for Fulham.
    Nottingham Forest slo United 2-1 hjemme på City Ground i ligaen den 30. desember. Så de vet at det er mulig å vinne.
    Nottingham Forest har bare vunnet én av seks kamper (fire tap) mot Premier League-motstand i 2024.
    Utskjelte Antony spiller altså fra start. Det samme gjør Bruno Fernandes, som var litt usikker på forhånd.
    Manchester Uniteds lag: André Onana – Diogo Dalot, Raphaël Varane, Sofyan Amrabat, Victor Lindelöf – Scott McTominay, Casemiro – Antony, Bruno Fernandes (K), Alejandro Garnacho – Marcus Rashford.
    1'
    Vi opplever beklageligvis problemer med VG Live akkurat nå og håper det løser seg raskt. Manchester United hadde nettopp en kjempesjanse til å ta ledelsen etter syv minutter. Et skudd fra Antony klirret i tverrliggeren.
    8'
    Hjørnespark til Nottingham Forest
    11'
    Hjørnesparket fra Gibbs-White er altfor langt.
    11'
    Manchester United triller ball på midtbanen.
    12'
    Casemiro mister ball. Forest kan kontre!
    13'
    United er raskt på riktig side. Forest må begynne på nytt.
    13'
    Gibbs-White kommer seg til en skuddmulighet. Rett i blokk.
    13'
    Nottingham farlig på ferde. Det ender med corner.
    15'
    United klarerer, men Forest setter i gang et nytt angrep.
    16'
    Så kommer United - men en håpløs pasning rett til Forests høyreback.
    17'
    Antony spiller gjennom McTominay - og Rashford skyter rett over. Gode kombinasjoner der.
    18'
    Forest kommer til en bra sjanse. Awoniyi tester Onana, som redder.
    20'
    Sir Alex Ferguson er på plass. Foto: PA Photos
    20'
    Forest vil ha straffe, men dommeren avviser bønnen. Det er en mulig Amrabat-hands det handler om.
    21'
    Amrabat har hatt en tung start på kampen for United.
    22'
    Awoniyi i spurtduell med Lindelöf - som får frispark.
    22'
    Forest ruller stadig opp angrep.
    22'
    Origi skaffer corner - den fjerde til Forest etter halvspilt omgang.
    23'
    Taiwo Awoniyi prøver seg med et skudd. Det står fortsatt 0-0. Foto: AP
    25'
    Antony pådrar seg frispark.
    26'
    Elanga prøver å komme seg gjennom, men blir stoppet av sin svenske kollega Lindelöf.
    27'
    United får frispark i god posisjon. Det er Garnacho som skaffer det.
    28'
    Fernandes gjør seg klar til å legge inn.
    28'
    Frisparket går helt inn til keeper Turner.
    29'
    Origi dundrer til - langt over Uniteds mål.
    29'
    Antony ser misfornøyd opp på linjemannen. Foto: Reuters
    30'
    Onana kald da han må rydde opp med beina.
    32'
    VG Live Bruker
    Man Utd må være en av sesongens største skuffelser
    Stor sjanse til United. God redning av Turner. Dalot legger inn til McTominay, som header.
    33'
    Isac
    Chelsea har nok vært mere skuffende for å si det sånn men kanke si at jeg forventa dette av united akkurat
    T. A. Wergeland
    Fernandes går ut på der, er han sjuk eller berre lei av fotball???
    Victor Lindelöf prøver å stoppe Forests Taiwo Awoniyi. Foto: Reuters
    34'
    Etter corner blir det brassespark fra McTominay - men ballen går i en høy bue over mål.
    35'
    Dommeren går til den Hag og gir kjeft.
    36'
    Forest prøver på en en kontring, men ballen går ut over sidelinjen.
    36'
    Stefan
    Bruno lei av fotball? Må huske på at han har spilt hver eneste kamp nå flere år på rad og har levert på et veldig høyt nivå over lengre tid.
    Stemningen er god. Men fortsatt ikke scoringer.
    39'
    Dommer Chris Kavanagh gir United-manager Erik ten Hag klar beskjed. Foto: AFP
    40'
    Tore Ensrud
    Hvordan er det mulig at en klubb som United kun har en spiss som holder mål , resten et solgt eller holder ikke mål Er ikke dette veldig underlig???
    Stefan
    Hvor mange forskjellige back 4'ere har United stilt denne sesongen?
    Antony kombinerer med Fernandes, men de blir stoppet. Så kontrer Forest, og Nico Williams skyter - men over og utenfor.
    42'
    Elanga kommer til dødlinjen og legger tilbake til Awoniyi, som presterer et håpløst skudd.
    43'
    Harry Toffolo i kamp med Antony. Foto: AFP
    44'
    Antony tilbake til Casemiro, som skyter dårlig - over.
    45'
    Ett minutt er lagt til
    45'+1
    Den greske eieren Evangelos Marinakis er på plass i Nottingham.
    45'+2
    United har vært nærmest mål, men Nottingham Forest har vært bra med i 1. omgang.
    Manchester Uniteds Alejandro Garnacho og Nottingham Forests Felipe i duell. Foto: PA Photos
    VG Live svarer
    Seb
    Blir det ekstraomgang eller omspill ved uavgjort?
    Ekstraomganger.
    Eva
    Hvorfor er ikke Harry Maguire med?
    Han er tilsynelatende skadet. Det sies at han "undersøkes".
    Elanga på farten på venstresiden. Det ender med corner til Forest. God defensiv jobb av Antony der.
    47'
    Forest med en godt angrep. Elanga finner Awonyi, som skyter - men Onana redder.
    49'
    Dalot går for det sikre og gir Forest deres femte corner.
    50'
    Kjetil
    Hvordan har Elanga klart seg mot gamleklubben??
    Han har vært ganske frisk.
    Onana bokser ut corneren.
    50'
    Skogvokterne på farlig visitt da Origi får skutt - og igjen redder Onana bra.
    51'
    Både Turner og Onana - de to lags keepere - har vært veldig gode i kveld.
    52'
    Yates legger Fernandes i bakken. United-kapteinen er lei det.
    55'
    Varane header ut over Forests dødlinje.
    55'
    Håvard
    Hva skjer her om det blir uavgjort etter 90 minutt?
    Ekstraomganger og eventuelt straffer.
    Dalot spiller fram Rashford, som går i bakken i feltet. United roper på straffe.
    58'
    Rashford har ligget nede lenge. Han tar seg tilsynelatende til ribbeina.
    59'
    Reprisen viser at Rashford blir skviset mellom to Forest-forsvarere. Men det er nok greit nok at det ikke ble straffe.
    59'
    Rashford får medisinsk behandling, men kommer seg på beina igjen. Det kan se ut som om det er ribbeina det har gått ut over.
    60'
    Rashford går ut av banen sammen med en medisiner.
    60'
    Isak
    Blir det ny kamp om uavgjort?
    Nei.
    Tina
    Har ikke FA kuttet ut extra omganger i både Carabao cupen og FA cupen grunnet slitasje på spilerne
    Det er ekstraomganger først her.
    Fernandes skyter med yttersiden av foten - over.
    63'
    Dette er situasjonen der Rashford ble skviset mellom Felipe og Joe Worral. Foto: AP
    64'
    Denne kampen er fortsatt helt åpen. Dette kan gå begge veier.
    65'
    Meget bra United-angrep - med Fernandes i hovedrollen. Det ender med at Fernandes skyter via McTominay - utenfor mål.
    66'
    Alex
    Er det var me i cuppen?
    Det er VAR hvis hjemmelaget er et Premier League-lag.
    Antony og Felipe i samtale mens Rashford får legebehandling. Foto: AFP
    68'
    Garnacho ordner corner foran egen fans.
    70'
    Garnacho legger inn etter kort corner. Ballen blir skallet ut.
    70'
    Fernandes skyter - men lett bytte for Turner.
    71'
    United begynner å få et visst overtak nå.
    71'
    Svak avslutning fra Fernandes rett på keeper. Han slår oppgitt ut med armene over seg selv.
    72'
    Spillerbytte - Manchester United
    Inn: Amad Diallo
    Ut: Antony
    72'
    Det blir spennende å se hva Amad Diallo kan klare.
    73'
    En oppgitt Fernandes ... Foto: AP
    74'
    Garnacho prøver å legge inn, men blir effektivt stoppet av Felipe. United-supporterne roper på hands.
    74'
    Jon
    Hvordan har Amrabat vært i dag?
    Slet kraftig i starten, men har spilt seg opp.
    Garnacho skyter, returen ender hos Diallo - men han får ikke klem på ballen. Det kunne ha vært veldig farlig.
    76'
    Elanga stoppes av Lindelöf, som får gult.
    77'
    Gult kort til Manchester United
    Victor Lindelöf
    77'
    Det betyr at Nottingham Forest har frispark i god posisjon.
    77'
    Gibbs-White legger frisparket - som ikke er særlig imponerende slått.
    78'
    Onana redder greit et Forest-skudd.
    78'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Callum Hudson-Odoi
    Ut: Divock Origi
    79'
    Williams og Garnacho i duell. Foto: AFP
    79'
    Ny United-corner.
    80'
    Fernandes legger corneren på første - der Forest-spillerne klarerer.
    80'
    Forest med god mulighet - men ingen klarer å utnytte innlegget fra Toffolo. Elanga med dårlig mottak der.
    80'
    Rashford får en stor mulighet - men skyter utenfor.
    81'
    Abdi mutai
    Skal det avgjøres i dag?
    Ja.
    Elanga legger inn - men ballen går forbi alle. United-forsvarere er redde for å sette ballen i eget mål der.
    83'
    Andreas
    Hva skjer ved 0-0 til fulltid?
    Casemiro skyter over fra drøyt 20 meters hold.
    84'
    Ønsker et uthvilt United før city kampen, så ønsker ikke ekstra omganger
    Megasjanse for Forest. Gibbs-White får ballen i drømmeposisjon. Så viser det seg at det var offside.
    86'
    Håvard
    Hadde vært kjekt med en United mål nå ja.
    Danilo pådrar seg frispark. United tar det kort.
    88'
    Elanga sparker ned Dalot. Og United har dermed frispark utenfor kanten av 16-meteren. Fernandes skal legge inn.
    88'
    Mål for Manchester United!
    Nottingham Forest 0 - 1 Manchester United
    Mål: Casemiro
    Målgivende: Bruno Fernandes
    Casemiro scorer med hodet. Fernandes legger frisparket hardt, Casemiro stikker fram og header ballen i mål fra kort hold. Lurt frispark fra Fernandes!