Forest (4-2-3-1): Sels – Williams, Omobamidele, Murillo, Toffolo – Dominguez, Yates – Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi – Origi
    Nei, ikke særlig.
    47%
    Antall stemmer: 1732
    City Ground. Foto: Reuters.
    Starter dagens kamp på benken, Darwin Nunez. Han har vært utilgjengelig (skade) for Liverpool de siste tre kampene. Foto: Pa Photos
    VG Live Bruker
    Tror du ikke at Gomez spiller høyreback, Bradley opp på kant og MacAllister som CDM med Clark og Elliot foran på midtbanen?
    Det kan være en mulighet! Men flere melder Elliott som kant, så forholder meg til det foreløpig.
    Hjørnespark til Nottingham Forest
    1'
    Gibbs-White skal slå inn fra høyre.
    1'
    Klareres.
    1'
    Liverpool får frispark.
    2'
    Slås mot Gakpo i bakrom, men det heades unna.
    2'
    Liverpool holder trykket oppe, men innlegget fra Robertson er altfor upresist.
    3'
    Liverpool med et langt angrep før Forest kan kontre!
    4'
    Mac Allister stopper den.
    5'
    Liverpool med ball igjen. Forest står høyt.
    5'
    Gomez i sekserrollen.
    5'
    Clark skaffer frispark i god posisjon. Robertson og Mac Allister klare til å slå inn.
    6'
    Stanges unna.
    6'
    Offside for Liverpool
    6'
    Bruker god tid her, Liverpool. Spiller med tålmodighet.
    7'
    Elanga vinner ball i 50/50-duell med Konate og skaffer kast høyt i banen.
    8'
    Kort tid før ballen er hos en lilla igjen.
    8'
    Frispark til Gibbs-White på Liverpools halvdel.
    10'
    Kelleher fanger frisparket.
    11'
    Nei, vi må få opp litt tempo her skal vi matche Havnebassenget.
    12'
    Forest med ball.
    13'
    Stopp i spillet. Dominguez har fått seg en trøkk.
    13'
    Nesten for Liverpool-legende Origi! Fra drøyt 20 meter tester han skuddfoten. Like til side for mål banker han ballen! God mulighet.
    15'
    Liverpool-frispark. Men de tar det raskt.
    15'
    Blitt noen pasninger på Robertson og van Dijk i åpningen her.
    17'
    Diaz prøver seg! Skuddet er ikke særlig bra, men det får en farlig styring.
    17'
    Hjørnespark til Liverpool
    17'
    Robertsons corner stanges unna på første.
    18'
    Ender til slutt i en femmeter.
    18'
    Origi lager frispark på midten. Forest-supporterne tror de kan kontre og er sterkt uenig i avgjørelsen til dommer Paul Tierney.
    18'
    Robertson slår inn! Dårlig kommunikasjon mellom Murillo og Sels gjør at det blir halvfarlig. Men Forest kan puste rolig.
    19'
    Yates får frispark – til stor applaus.
    20'
    Liverpool gode i gjenvinningsfasen. Vinner stadig tilbake ball her.
    23'
    Nå kan Forest kontre....
    23'
    For en redning! Elanga blir spilt alene gjennom, men han klarer ikke overliste Kelleher! Den er gigantisk! Foto: Reuters
    23'
    Clark prøver seg! Halvmeter over mål.
    24'
    26'
    Jo Bekkemellem
    Elendig avsluttning eller fantastisk redning?😅
    Tror vi sier begge deler:)
    Gakpo og van Dijk blir ikke enige om å avslutte. Forest vinner ball.
    26'
    Kjempesjanse for Liverpool! Clark avslutter i blokka. Returen havner hos Diaz, som avslutter fra kloss hold, men Murillo stopper 0-1!
    27'
    27'
    Klareres.
    27'
    Forest kommer på en overgang, men litt slurv gjør at det går litt tregt. Kommer til slutt til et innlegg. Der er van Dijk på plass og header rolig tilbake til keeper.
    29'
    Konate legger inn en skikkelig suser på Gibbs-White på midten. Tierney lar fløyta være, og City Ground raser!
    29'
    Bradley med fin stikker mot Diaz. Flott touch før han legger inn mot femmeter, men Clark er noen meter unna å kunne gjøre noe med innleget.
    30'
    Nå har det skjedd litt!
    30'
    Bradley i bakken. Får frispark. Liverpool setter raskt i gang.
    31'
    Joe Gomez er en time for sent inne i Dominguez. Da blir det frispark, og det elsker hjemmesupporterne.
    31'
    Forest med en «lur» variant, men den ender i offside. Så...
    32'
    Svein
    Hvor er salah?
    Han er ikke spilleklar.
    Gomez feller Gibbs-White. Lukter på det gule kortet snart.
    33'
    Lovende mulighet fremover for gjestene, men Clark handser. Det er ikke lov.
    34'
    Neida, vi ville ikke ha noe høyere tempo nå? Vært PR for gå-fotball etter de få minuttene der vi hadde store sjanser.
    35'
    Elanga i offside.
    37'
    Forest kommer fremover her, men upresise pasninger stanser dem igjen. Liverpool omstiller seg raskt.
    39'
    Så roter rødtrøyene vekk ballen ...
    39'
    Morten
    Hvorfor dekker dere bare Liverpool kamper? Spilles en rekke mer interessante matcher i PL denne Lørdagen enn denne!
    Det handler enkelt og greit om interesse.
    Gakpo i bakrom! Men headingen hans i boksen har ingen adresse. Det er en ganske god mulighet.
    41'
    Hans
    er det her den kjedeligste kampen som går nå? null sjanser, null av alt.
    Det må være en veldig god kandidat i all fall.
    Lagt til et minutt.
    45'+1
    Nei - nå er det bare å blåse av.
    45'+1
    Det var like greit! Begge lag med hver sin store sjanse, men dette var TAMME greier. Satser på litt mer fyrverkeri etter pause.
    Isak Johan
    På tide å sette på Nunez snart eller?!
    Synes både Forest og Liverpool bør vurdere endringer på topp, her. Origi eller Gakpo imponerer ingen i dag.
    Lagene er uendret til 2.omg ser det ut til.
    Williams vinner kast like ved cornerflagget.
    46'
    Diaz kan kontre, men mister ball. Forest holder trykket oppe.
    46'
    Godt Forest-press!
    47'
    Flere innlegg og skudd her nå.
    47'
    Clark med hardt innlegg! Men Forest står imot.
    48'
    Origi med en grusom pasning.
    48'
    Det svinger litt her nå.
    49'
    Hvordan er ikke det scoring?! Bradley med 45 grader ut. Dominguez roter med ballen og da er Robertson klar til å dunke til. Det er et par Forest-spillere i veien som hindrer mål!
    49'
    50'
    Liverpool presser etter corneren.
    50'
    Så får Gibbs-White frispark.
    51'
    Murillo meget god da han stopper en farlig ball fra Konate.
    53'
    Liverpool med ball.
    53'
    Litt mer på hugget nå.
    53'
    Femmeter til Forest etter en god Liverpool-periode.
    54'
    Gibbs-White i bakken.Supporterne vil ha straffe, mens hovedpersonen selv vil ha corner. Det blir .... femmeter.
    54'
    Liverpool med god kontroll akkurat nå.
    55'
    Samuel
    Tror du et bytte snart hadde vært en fordel for Liverpool ?
    Ja, absolutt.
    57'
    Elliott skyter midt i pæra til Yates. Det ser vondt ut. Dommer blåser.
    58'
    Nå skal det gjøres endringer.
    58'
    Nei, Tierney venter litt med det.
    59'
    Gult kort til Liverpool
    Andy Robertson
    Gir skikkelig juling i lufta til sin tidligere lagkompis, Neco Williams. Ikke noe å si på kampens første gule. Snakk om å time en takling feil.
    59'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Wataru Endo
    Ut: Andy Robertson
    60'
    Inn: Darwin Nunez
    Ut: Bobby Clark
    60'
    Her skal nok Gomez ned i forsvaret og Gakpo ned i midtbanen.
    60'
    Nunez markerer seg med en gang! Farten er det ingenting å si på. Men de rødkledde er påskrudd.
    61'
    62'
    God corner. Heades ut.
    62'
    Retter meg selv fra tidligere. Elliott som flyttes ned – ikke Gakpo.
    63'
    Nunez prøver seg .... i nettveggen! Burde kanskje prøvd seg på et innlegg der?
    63'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Taiwo Awoniyi
    Ut: Divock Origi
    Origi hylles av hele stadion.
    64'
    Nå kommer Forest.
    65'
    Elanga med en ENORM mulighet! Kjempesmart innlegg mot Elanga på bakerste. Han klinker til liiiike utenfor målet til Kelleher!
    66'
    67'
    Svak corner fra Elliott.
    68'
    Awoniyi er rettvendt og kommer seg i en lovende posisjon! Men han tas godt vare på av van Dijk, som til slutt skjermer ballen til Kelleher.
    68'
    Forest med ny spennende overgang. Kampbildet endret litt etter byttet av Origi.
    69'
    Liverpool kommer!
    70'
    Gakpo med et svakt valg! Og attpåtil er avslutningen ikke den beste. Feier til i nettveggen.
    70'
    Gakpo med et hælspark som Nunes header feil vei.
    70'
    Dominguez ligger nede. Ganske så kjapt oppe igjen.
    71'
    Gomez blir spilt for trangt, får ikke med seg ballen.
    71'
    MacAllister finner Nunez foran mål, men han står med ryggen mot mål og header.
    73'
    Bradley påfører Liverpool et frispark. Både han og Klopp oppgitt. Klopp får tilsnakk av dommeren.
    73'
    Nottingham Forest blir brutt av MacAllister. Liverpool kaster inn med Bradley. Så overtar hjemmelaget. Men oppspillet til Elanga er ikke godt nok.
    74'
    Elliott legger inn. Ballen fyker gjennom nesten hele feltet, der burde kanskje en lillekledd gjestespiller vært litt mer på.
    75'
    Så skyter Diaz. Liverpool pøser på nå.
    76'
    Inn: Dominik Szoboszlai
    Ut: Harvey Elliott
    76'
    Nottingham-laget legger inn, van Dijk får ballen ut.
    76'
    Mottingham prøver seg gjennom, men Konate stopper ballen. Nære for hjemmelaget der.
    77'
    Liverpool setter fart. Luis Diaz går for lenge med ballen. Bradley kommer i monsterfart, men når ikke ballen.
    78'
    Inn: Danilo Oliveira
    Ut: Nicolas Dominguez
    Brukte lang tid på å komme seg av banen der Dominguez. Ikke grenser for hvor mange som forsøkte å hjelpe ham av uten at han beveget seg noe, men da to fra støtteapparatet kom og han kunne hinke ut fikk de byttet.
    78'
    Hjemmelaget i angrep. Kommer et innlegg, men der er MacAllister og får ballen ut.
    82'
    Nå har Liverpool dårlig tid - dersom de skal beholde ligaledelsen etter at City har spilt mot Manchester United i morgen - om man da tror at Haalands City vinner.
    82'
    Liverpools nummer 8 skjøt, det var hardt, blir corner.
    83'
    Inn: Jayden Danns
    Ut: Cody Gakpo
    84'
    Inn: Kostas Tsimikas
    Ut: Conor Bradley
    85'
    Jayden Danns går rett i angrep. Får seg en trøkk i hodet i møtet med keeper Sels som går rett ned. Så ut som han ble truffet rett i tinningen der Sels. Ikke fint.
    85'
    Sjekker de munnen til Sels? Svelget tungen? Løse tenner? Får håpe det ikke er så alvorlig. Steike for en hodemist overtenning ett minutt etter at han kom innpå fra Danns.
    86'
    Omsider utspark fra Sels. Det gikk altså bra med ham - og bra er det!
    87'
    Da er det corner til gjestene.
    89'
    Den corneren ble det lite av. Men de beholder ballen. Så skyter Nunez, men da er det jo så trangt innen han får stilt inn skuddfoten at ballen går rett i en motspiller.
    89'
    Diaz skyter. Corner til Liverpool.
    90'+1
    Corner mot Liverpools spiller nummer fire. Det har funket før, men nå var ballen litt for kort.
    90'+1
    Liverpool foran mål igjen, men foten til Nunez er ikke lang nok.
    90'+2
    Endo mistet ballen, og hjemmelaget fikk en mulighet. Det blir corner.
    90'+3
    Veldig kort corner. Endo står i veien. Blir frispark.
    90'+3
    Gult kort til Nottingham Forest
    Danilo Oliveira
    90'+4
    Morgan Gibbs-White
    90'+4
    Så er det nok et hjørnespark til Liverpool. Og det blir en kjempesjanse. Mot Nunes og via en hjemmespiller før Sels leverer en feberredning. Hadde jo vært kjipt for hjemmelaget med et selvmål fire miutter på overtid der.
    90'+4
    Så kommer hjemmelaget til skudd ved Gibbs-White, men kaptein van Dijk er på jobb. Blir corner til hjemmelaget.
    90'+4
    Så går Konate ned på corner til Forest. Røft utpå der nå. Fikk han en fot i hodet?
    90'+6
    Liverpool får en corner. Det er vel siste mulighet her?! Gomez kjempet seg til den. Tas må
    90'+8
    Mål for Liverpool!
    Nottingham Forest 0 - 1 Liverpool
    Mål: Darwin Nunez
    Målgivende: Alexis MacAllister
    Det er ellevilt, brøler Nils Johan Semb. Nunez smiler og van Dijk strammer armmuskelen og brøler i glede. Det er et kjempe innlegg fra MacAllister fra 22-23 meter, som er perfekt på hodet til Nunez som header i mål fra fire-fem meter.