Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    2'
    Kan Nottingham Forest utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    4'
    Kelechi Iheanacho
    Sjanse! Leicester City FC avanserer forover, men Kelechi Iheanacho avslutter utenfor.
    6'
    Paul Tierney tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    9'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på City Ground.
    11'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra høyre side på City Ground.
    12'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for Leicester City FC er nær straffområde.
    16'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    18'
    Keinan Davis
    Keinan Davis skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Nottingham Forest.
    19'
    Mål for Nottingham Forest!
    Nottingham Forest 1 - 0 Leicester City
    Mål: Philip Zinckernagel
    Målgivende: Keinan Davis
    Philip Zinckernagel setter ballen i nettet og Nottingham Forest leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Keinan Davis.
    23'
    Nottingham Forest 2 - 0 Leicester City
    Mål: Brennan Johnson
    Nottingham Forest går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Brennan Johnson.
    24'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Nottingham Forest.
    27'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    28'
    Leicester City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Nottingham Forest.
    28'
    I Nottingham slår James Garner en corner fra høyre.
    31'
    Ryan Yates
    Ryan Yates (Nottingham Forest) kommer til en målsjanse på City Ground, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    31'
    Philip Zinckernagel
    Målsjanse til Nottingham Forest! Philip Zinckernagel treffer mål, men keeper redder.
    31'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    32'
    Nottingham Forest 3 - 0 Leicester City
    Mål: Joe Worrall
    Målgivende: James Garner
    Mål! Joe Worrall (Nottingham Forest) header ballen i mål og øker dermed ledelsen til 3-0 på City Ground. James Garner sto for den målgivende pasningen.
    32'
    Frispark Nottingham Forest.
    37'
    Paul Tierney tildeler Nottingham Forest en corner. James Garner sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    38'
    Djed Spence
    Nottingham Forest angriper. Djed Spence får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    40'
    40'
    Mål for Leicester City!
    Nottingham Forest 3 - 1 Leicester City
    Mål: Kelechi Iheanacho
    Målgivende: James Maddison
    Mål! Leicester City FC reduserer til 3-1 ved Kelechi Iheanacho. James Maddison var nest sist på ballen.
    40'
    Frisparket tildelt Leicester City FC er farlig nær Nottingham Forests målområde.
    42'
    James Maddison
    James Maddison (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'+1
    Dommer Paul Tierney venter med å sette i gang spillet fordi James Garner ligger nede.
    45'+2
    James Garner ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Nottingham.
    45'+3
    En av Nottingham Forests spillere blir avblåst for offside.
    45'+4
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Patson Daka
    Ut: Harvey Barnes
    Harvey Barnes (Leicester City FC) erstattes av Patson Daka.
    46'
    47'
    James Garner (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra høyre på City Ground.
    48'
    Scott McKenna
    Scott McKenna (Nottingham Forest) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    49'
    49'
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på City Ground.
    50'
    Frispark i en god posisjon for Leicester City FC!
    50'
    Målsjanse! James Maddison (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    53'
    54'
    54'
    Patson Daka
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Patson Daka går utenfor.
    55'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt bortelag.
    58'
    59'
    Philip Zinckernagel ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    59'
    Gult kort til Leicester City
    Onyinye Ndidi
    Onyinye Ndidi (Leicester City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    59'
    Brennan Johnson
    Nottingham Forest angriper i Nottingham. Brennan Johnson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    61'
    61'
    Philip Zinckernagel kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på City Ground.
    61'
    Nottingham Forest 4 - 1 Leicester City
    Mål: Djed Spence
    Målgivende: Philip Zinckernagel
    Djed Spence setter ballen i mål og øker Nottingham Forests ledelse til 4-1 i Nottingham. Flott spill fra Philip Zinckernagel før målet.
    61'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Jack Colback
    Ut: Philip Zinckernagel
    Nottingham Forest bytter ut Philip Zinckernagel som ikke ser ut til å kunne fortsette. Steve Cooper blir dermed tvunget til å gjøre sitt første bytte og setter inn Jack Colback.
    63'
    Paul Tierney tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Caglar Söyüncü
    I Nottingham header Caglar Söyüncü (Leicester City FC) mot mål, men ballen går utenfor.
    64'
    Inn: Ricardo Pereira
    Ut: Ademola Lookman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Ricardo Pereira, mens Ademola Lookman tar plass på benken.
    65'
    Inn: Kiernan Dewsbury-Hall
    Ut: Youri Tielemans
    Brendan Rodgers gjør dagens tredje bytte i Nottingham, når han tar ut Youri Tielemans og setter inn Kiernan Dewsbury-Hall.
    65'
    Gult kort til Nottingham Forest
    James Garner
    James Garner (Nottingham Forest) pådrar seg et gult kort.
    65'
    65'
    En av Leicester City FCs spillere går i offside.
    67'
    Max Lowe
    Nottingham Forest avanserer forover i Nottingham. Max Lowe avslutter, men treffer ikke mål.
    67'
    I Nottingham slår James Maddison en corner fra høyre.
    69'
    69'
    Inn: Sam Surridge
    Ut: Keinan Davis
    Nottingham Forest bytter ut Keinan Davis med Sam Surridge.
    71'
    72'
    Patson Daka
    Patson Daka (Leicester City FC) kommer seg fri på City Ground, men avslutningen går utenfor.
    73'
    Dommer Paul Tierney gir James Maddison (Leicester City FC) et gult kort.
    74'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Nottingham Forest like utenfor Leicester City FC-området.
    74'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Leicester City FC.
    77'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    78'
    79'
    82'
    Daniel Amartey
    Målsjanse på City Ground! Daniel Amartey fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    82'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    82'
    83'
    87'
    James Garner (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    87'
    Inn: Cafu
    Ut: James Garner
    Bytte for Nottingham Forest. Cafu kommer inn for James Garner på City Ground.
    88'
    Inn: Alexandre Silva
    Ut: Brennan Johnson
    Steve Cooper (Nottingham Forest) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Alexandre Silva erstatter Brennan Johnson.
    88'
    90'
    Ricardo Pereira
    Målsjanse! Ricardo Pereira (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Leicester City FC like utenfor Nottingham Forest-området.
    90'+2
    James Justin
    Leicester City FC angriper og James Justin får avsluttet. Headingen treffer ikke Nottingham Forest-målet.