Fløyta har gått for å starte kampen.
    James Garner (Nottingham Forest) slår en corner fra høyre side på City Ground.
    2'
    James Garner
    Nottingham Forest angriper i Nottingham. James Garner avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Huddersfield Town, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Nottingham Forest fosser fremover, men Graham Scott blåser for offside på City Ground.
    11'
    Graham Scott tildeler Huddersfield Town en corner. Sorba Thomas sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    12'
    I Nottingham slår Danel Sinani en corner fra høyre.
    13'
    Mål for Huddersfield Town!
    Nottingham Forest 0 - 1 Huddersfield Town
    Mål: Tom Lees
    Målgivende: Danel Sinani
    Huddersfield Town tar ledelsen 0-1 etter en heading fra Tom Lees. Flott spill fra Danel Sinani før målet.
    13'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Nottingham Forest.
    15'
    Frispark for Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    18'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    21'
    Duane Holmes
    Huddersfield Town angriper. Duane Holmes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    Nottingham Forest, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Mouhamadou-Naby Sarr vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    24'
    Mouhamadou-Naby Sarr er tilbake i kampen igjen.
    26'
    Huddersfield Town tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    26'
    Frispark Huddersfield Town.
    28'
    Mål for Nottingham Forest!
    Nottingham Forest 1 - 1 Huddersfield Town
    Mål: Sam Surridge
    29'
    30'
    James Garner (Nottingham Forest) løfter inn en corner fra venstre på City Ground.
    31'
    Gult kort til Nottingham Forest
    Max Lowe
    Dommer Graham Scott gir Max Lowe (Nottingham Forest) et gult kort.
    32'
    Pipa
    Pipa skyter i stolpen! Nære på for Huddersfield Town.
    33'
    Sorba Thomas
    Målsjanse til Huddersfield Town! Sorba Thomas treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    Frispark til Nottingham Forest på halvdelen til Huddersfield Town.
    36'
    I Nottingham har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    Nottingham Forest 2 - 1 Huddersfield Town
    Mål: Ryan Yates
    Målgivende: James Garner
    Mål! Nottingham Forest tar ledelsen med 2-1 etter en heading fra Ryan Yates. Det er en fin assist fra James Garner.
    37'
    I Nottingham slår Sorba Thomas en corner fra venstre.
    41'
    En av Huddersfield Towns spillere blir avblåst for offside på City Ground.
    42'
    Nottingham Forest angriper i Nottingham, men blir avblåst for offside.
    42'
    43'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Nottingham Forest på egen banehalvdel.
    44'
    45'+1
    45'+2
    Huddersfield Town angriper i Nottingham. Sorba Thomas fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Joe Worrall (Nottingham Forest) vrir seg av smerte i gresset.
    50'
    Joe Worrall er på beina igjen og fortsetter kampen.
    52'
    Frispark for Huddersfield Town på egen banehalvdel.
    52'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Nottingham Forest like utenfor Huddersfield Town-området.
    52'
    Spillerbytte - Huddersfield Town
    Inn: Harry Toffolo
    Ut: Josh Ruffels
    Huddersfield Town gjør sitt første bytte. Josh Ruffels erstattes av Harry Toffolo.
    55'
    Inn: Danny Ward
    Ut: Mouhamadou-Naby Sarr
    Carlos Corberan (Huddersfield Town) gjør sitt andre bytte for dagen. Danny Ward erstatter Mouhamadou-Naby Sarr.
    55'
    Nottingham Forest angriper, men Graham Scott blåser for offside.
    59'
    62'
    63'
    Spillerbytte - Nottingham Forest
    Inn: Jack Colback
    Ut: Philip Zinckernagel
    Steve Cooper gjør dagens første bytte i Nottingham, når han tar ut Philip Zinckernagel og setter inn Jack Colback.
    64'
    Nottingham Forest fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    65'
    Inn: Jordan Rhodes
    Ut: Duane Holmes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Huddersfield Town. Inn kommer Jordan Rhodes, mens Duane Holmes tar plass på benken.
    67'
    Inn: Keinan Davis
    Ut: Sam Surridge
    Nottingham Forest bytter ut Sam Surridge med Keinan Davis. Dette er det andre byttet som Steve Cooper gjør i dagens kamp.
    68'
    Det blir farlig! Frispark for Huddersfield Town er nær straffområde.
    69'
    Frispark i en god posisjon for Huddersfield Town!
    71'
    Danny Ward
    Målsjanse på City Ground! Danny Ward fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    73'
    73'
    74'
    Danny Ward
    Huddersfield Town fosser forover og Danny Ward fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    76'
    76'
    Graham Scott tildeler Huddersfield Town en corner. Danel Sinani sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    76'
    Nottingham Forest tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    76'
    Djed Spence
    Djed Spence (Nottingham Forest) fyrer av et skudd som går utenfor.
    78'
    Inn: Tino Anjorin
    Ut: Danel Sinani
    Danel Sinani (Huddersfield Town) erstattes av Faustino Anjorin.
    79'
    James Garner (Nottingham Forest) slår en corner fra venstre side på City Ground.